wu 01.09.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 jak to mówią zabobon zabobonem a wierzyć w coś trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 mnie się też to i owo ścinało od tego sluchania..no i dalej robiłam swoje.. ale sama się na tym złapałam, że na pierwszym usg odetchnęłam z ulga jak mi lekarz powiedział, że dziecko ma po pięć paluszków u rączek A to już poza zabobonem - to czysta biologia. I tego się człowiek zawsze boi. A wyobraź sobie, że mnie nikt nie robił USG - dowiadujesz się dopiero przy porodzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.09.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 mnie się też to i owo ścinało od tego sluchania..no i dalej robiłam swoje.. ale sama się na tym złapałam, że na pierwszym usg odetchnęłam z ulga jak mi lekarz powiedział, że dziecko ma po pięć paluszków u rączek A to już poza zabobonem - to czysta biologia. I tego się człowiek zawsze boi. A wyobraź sobie, że mnie nikt nie robił USG - dowiadujesz się dopiero przy porodzie :) ale ja to się chyba tych psich łap tak obawiałam zastanawiam sie czy bez usg nie byłoby jednak lepiej.. jak byłam w ciąży z Mary to w 7 tyg. lekarz powiedział mi, że coś tam jest za małe i serduszka nie widać, więc to może być puste jajo płodowe.. kazał przyjść za tydzień.. za tydzień stwierdził, że serducho bije, ale jakieś coś pojawiło się obok (krwiak? mięśniak?) i nie wiadomo co z tego będzie.. a za kolejne dwa tygodnie już wszytsko było ok.. aż do 34 tyg., kiedy to inny lekarz dopatrzyła się pustej przestrzeni wokół kręgosłupa dziecka (tak sobie to z łaciny przetłumaczyłam, bo nie raczył mi powiedzieć co i jak jeno miny stroił i po łacinie wnioski napisał cobym nie przeczytała.. jeno, że ja co nieco z łaciny jarzę).. potem robili mi usg co dwa dni z udziałem różnych lekarzy konsultujących.. a na koniec stwierdzili,że tamtemu coś się jednak przewidziało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 jeeesoooo - chyba lepiej bez usg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 wiecie co coś z ciążą i ogniem jest na rzeczy moja mama będąc w ciąży z moim bracholem podziwiała sobie pożar stodoły sąsiada póki jej na tym nie nakryli i nie przegonili od okna brachol żadnych znamion nie ma ale jako dziecko nie szło go od zapałek odseparować normalnie piromam z niego był Daro eeeeeeeeeee no dobra będę więcej myśleć nad tym co piszę skoro to zachowane ma być tata zmęczony bo przeżywał pójście Córci do przedszkola Ja na ogień nie patrzyłam a młodszy i tak chałupy mi o mało z dymem nie puścił Dzieci trzeba PIL-NO-WAĆ ........dzieci i kobiet..... a i tak swoje zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Daro no weź nie bądź stronniczy tak kobiet jak i mężczyzn upilnować się nie da jak ktoś chce coś przykombinować to nie ma siły choćby partner oczu nie zdejmował to i tak z rogami skończy dorośli sami się muszą pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ........dzieci i kobiet..... a i tak swoje zrobią. yyy ja chyba dopisze mężczyzn :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 i Nefcia wyrównała proporcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.09.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ja tam pilnuję wyłącznie mężczyzn - robotników budowlanych (a i tak czasem robią po swojemu).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.09.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 łojojoj niepotrzebnie przeczytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.09.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 A gdzie Kaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 mnie się też to i owo ścinało od tego sluchania..no i dalej robiłam swoje.. ale sama się na tym złapałam, że na pierwszym usg odetchnęłam z ulga jak mi lekarz powiedział, że dziecko ma po pięć paluszków u rączek A to już poza zabobonem - to czysta biologia. I tego się człowiek zawsze boi. A wyobraź sobie, że mnie nikt nie robił USG - dowiadujesz się dopiero przy porodzie :) ale ja to się chyba tych psich łap tak obawiałam TAKA była impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.09.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Jak to jest, ze jak mnie nie ma to wy se tu w najlepsze gadacie?? A jak tylko przyjdę to nie mam do kogo gęby otworzyć jestem jestem, ale zaraz zabieram się do projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 jak to nie ma do kogo? foch i se ide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.09.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 jak to nie ma do kogo? foch i se idenie marszcz się tak jak wczoraj weszłam to mnie przeciąg wygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 ja wczoraj zrobiłam sobie wieczór bez kompa. a od 11 byłam na budowie więc mam nadzieję że usprawiedliwienie mam. nie ma jakiejś wyprzedaży w ikei? poszłybyśmy na ciastko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.09.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 ja wczoraj zrobiłam sobie wieczór bez kompa. a od 11 byłam na budowie więc mam nadzieję że usprawiedliwienie mam. nie ma jakiejś wyprzedaży w ikei? poszłybyśmy na ciastko będę w piątek chyba w Ikea CHYBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.09.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 ja też jestem ale jak to jest, ze jak ja coś napiszę to zlewka co? to nie gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 miko niezlewka niezlewka noooooo kasiu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.09.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 ja też jestem ale jak to jest, ze jak ja coś napiszę to zlewka co? to nie gadam niezlewka, nieeeezleeewkaaaa!!! oooooooooo ewoooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts