Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No taaaaak.... Iskrówka o wystąpieniu dandiego obiegła całe FM, aż musiałem zajrzeć, dzień dobry się z państwem i panią dobrodziejką w szczególności. No normalnie spadł z krzesełka i stuknął o murek łepkiem. Na szczęście przeprowadzka nie na każdego działa w ten sposób :D :D :D I na drugie szczęście, to jednak mija. W wersji tradycyjnie złośliwej jest znacznie bardziej interesujący :D

[zaraz mi się pewnie odwinie, zwłaszcza że i tak już na mnie dzisiaj naszczekał]

Chcialam zauwazyc ze co Kaska sie pokazuje to pokazuje tyleczek i to bez proszenia wiec o co chodzi :o :o

witam i potwierdzam, ja też widziałam... ( w awatarze była... 8) ) ale teraz to nie wiem czy się nie wkurzy i nie zmieni :roll:

Kasia, mieszkam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale aparatu, jak i mnóstwa innych rzeczy ni cholery znaleźć nie mogę :o Nie mam nawet jednego zdjęcia z kolejnych etapów robienia elewacji, a to mnie złości strasznie :lol: taaaaakie "momenty" uciekły i to se nie wrati, ale jak już zapanuję nad tym totalnym chaosem w którym aktualnie przebywam, śmiem powiedzieć, że nawet mieszkam to..........................

już Ty wiesz co... :wink: pozdrawiam

Sierzant a u mnie sie nie przyznalas ze mieszkasz ;)

no to gratuluje szczerze :wink:

Dzięki, Aniu,

wstyd się przyznać :oops: , piszę w dwóch komentarzach do dzienników - Twoich i Kaśki i się normalnie pogubiłam komu o tym mówiłam :roll: No fakt, mieszkam, ale to naprawdę duuuużo powiedziane, narazie to próbuje ogarnąc to wszystko co dzieje się wokół mnie, zresztą pewnie tez tak masz... :wink:

Byłam wyjechana, ale już wróciłam :D

Dandi, dupsko to Ty se pokazuj :p Ja mam tyłeczek 8) :wink: I przecie go widać w avatarze, śplepoto jedna

PS. Nie wiedziałam, że tyle zamieszania moje tyły mogą zrobić na FM :o :lol:

Sierżant, szukaj że kobito tego aparatu. Ciekawa jestem strasznie :oops: No i gratuluję!!

A tak przy okazji: wiecie, że wczoraj minął rok od mojej przeprowadzki??? :o Szybko to zleciało, baaaardzo :roll:

Efi, wybieram się w najbliższym czasie :roll: Mam pudła do kupienia przecież. Dam znac :) Tak samo jak wybieram się do Wuni :oops: Już pani za mną dwa razy dzwoniła, żebym w końcu łaskawie odebrała te firanki :oops:

Cześć i czołem wszystkim :D

Byłam wyjechana, ale już wróciłam :D

Dandi, dupsko to Ty se pokazuj :p Ja mam tyłeczek 8) :wink: I przecie go widać w avatarze, śplepoto jedna

PS. Nie wiedziałam, że tyle zamieszania moje tyły mogą zrobić na FM :o :lol:

Sierżant, szukaj że kobito tego aparatu. Ciekawa jestem strasznie :oops: No i gratuluję!!

A tak przy okazji: wiecie, że wczoraj minął rok od mojej przeprowadzki??? :o Szybko to zleciało, baaaardzo :roll:

Efi, wybieram się w najbliższym czasie :roll: Mam pudła do kupienia przecież. Dam znac :) Tak samo jak wybieram się do Wuni :oops: Już pani za mną dwa razy dzwoniła, żebym w końcu łaskawie odebrała te firanki :oops:

Cześć i czołem wszystkim :D

chyba prędzej chałupę skończę jak doczekam 8)

dzień dobry :wink: