sure 17.09.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dandi, to raczej nie było uprzejmie. Poza tym ja np. nie chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 eee, ja tez nie chcę , jeszcze okaze się że ma ładniejszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.09.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 na mnie trzeba znać sposób: mnie wystarczy normlanie poprosić i JUŻ I zawsze działa? OK, no to popatrzmy. w imieniu pozostałych forumowiczów chciałbym zwrócić się z uprzejmą prośbą: POKAŻ DUPĘ Dandi?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.09.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No taaaaak.... Iskrówka o wystąpieniu dandiego obiegła całe FM, aż musiałem zajrzeć, dzień dobry się z państwem i panią dobrodziejką w szczególności. No normalnie spadł z krzesełka i stuknął o murek łepkiem. Na szczęście przeprowadzka nie na każdego działa w ten sposób I na drugie szczęście, to jednak mija. W wersji tradycyjnie złośliwej jest znacznie bardziej interesujący [zaraz mi się pewnie odwinie, zwłaszcza że i tak już na mnie dzisiaj naszczekał] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.09.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 każdego kto poczuł, że zachowałem się nieuprzejmie, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.09.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.09.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 o Esu, bo co?> bo przepraszam czy bo pokaż dupę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.09.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Chcialam zauwazyc ze co Kaska sie pokazuje to pokazuje tyleczek i to bez proszenia wiec o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 18.09.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Chcialam zauwazyc ze co Kaska sie pokazuje to pokazuje tyleczek i to bez proszenia wiec o co chodzi witam i potwierdzam, ja też widziałam... ( w awatarze była... ) ale teraz to nie wiem czy się nie wkurzy i nie zmieni Kasia, mieszkam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale aparatu, jak i mnóstwa innych rzeczy ni cholery znaleźć nie mogę Nie mam nawet jednego zdjęcia z kolejnych etapów robienia elewacji, a to mnie złości strasznie taaaaakie "momenty" uciekły i to se nie wrati, ale jak już zapanuję nad tym totalnym chaosem w którym aktualnie przebywam, śmiem powiedzieć, że nawet mieszkam to.......................... już Ty wiesz co... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.09.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Sierzant a u mnie sie nie przyznalas ze mieszkasz no to gratuluje szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 18.09.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Sierzant a u mnie sie nie przyznalas ze mieszkasz no to gratuluje szczerze Dzięki, Aniu, wstyd się przyznać , piszę w aż dwóch komentarzach do dzienników - Twoich i Kaśki i się normalnie pogubiłam komu o tym mówiłam No fakt, mieszkam, ale to naprawdę duuuużo powiedziane, narazie to próbuje ogarnąc to wszystko co dzieje się wokół mnie, zresztą pewnie tez tak masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.09.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 dobry wieczór nieśmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 raczej dzień dobry kasia, kiedy hot-dog? może byś mnie nawiedziła przy okazji? wtedy niestety choroba kruszki pokrzyżowała mi plany porwania Cię spośród regałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Byłam wyjechana, ale już wróciłam Dandi, dupsko to Ty se pokazuj Ja mam tyłeczek I przecie go widać w avatarze, śplepoto jedna PS. Nie wiedziałam, że tyle zamieszania moje tyły mogą zrobić na FM Sierżant, szukaj że kobito tego aparatu. Ciekawa jestem strasznie No i gratuluję!! A tak przy okazji: wiecie, że wczoraj minął rok od mojej przeprowadzki??? Szybko to zleciało, baaaardzo Efi, wybieram się w najbliższym czasie Mam pudła do kupienia przecież. Dam znac Tak samo jak wybieram się do Wuni Już pani za mną dwa razy dzwoniła, żebym w końcu łaskawie odebrała te firanki Cześć i czołem wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Byłam wyjechana, ale już wróciłam Dandi, dupsko to Ty se pokazuj Ja mam tyłeczek I przecie go widać w avatarze, śplepoto jedna PS. Nie wiedziałam, że tyle zamieszania moje tyły mogą zrobić na FM Sierżant, szukaj że kobito tego aparatu. Ciekawa jestem strasznie No i gratuluję!! A tak przy okazji: wiecie, że wczoraj minął rok od mojej przeprowadzki??? Szybko to zleciało, baaaardzo Efi, wybieram się w najbliższym czasie Mam pudła do kupienia przecież. Dam znac Tak samo jak wybieram się do Wuni Już pani za mną dwa razy dzwoniła, żebym w końcu łaskawie odebrała te firanki Cześć i czołem wszystkim chyba prędzej chałupę skończę jak doczekam dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.09.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 dzień dobry dobry dobry. PRZYJADĘ. Tylko nie wiem when Zupełnie nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 To czekam na sygnała . Powinno się udać Ja tam zresztą chętnie się rozejrzę. Może nawet udałoby mi się Cie przeciągnąć po budowie ale nie będę Ci zdradzać takich planów bo jeszcze stchórzysz i się w ogóle nie przyznasz że jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 cześć Kasia ale Ci dobrze że już skończyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 To ja tez czekam na sygnal Kasiu napisz prosze gdzie kupowalas te swoje klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts