kaśka maciej 01.10.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dlaczego nie ma Cie jeszcze na liscie najlepszych co? booooo,............ja z tych najgorszych jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dlaczego nie ma Cie jeszcze na liscie najlepszych co? booooo,............ja z tych najgorszych jestem No i za to Ci sie kocowa nalezy jak nic. A tak moglo byc milo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dlaczego nie ma Cie jeszcze na liscie najlepszych co? booooo,............ja z tych najgorszych jestem No i za to Ci sie kocowa nalezy jak nic. A tak moglo byc milo. aaaaaaaaaaaaa, bo Ty zawsze wybierasz terminy, kótre mi niejak nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dlaczego nie ma Cie jeszcze na liscie najlepszych co? booooo,............ja z tych najgorszych jestem No i za to Ci sie kocowa nalezy jak nic. A tak moglo byc milo. aaaaaaaaaaaaa, bo Ty zawsze wybierasz terminy, kótre mi niejak nie pasują A jak pytalam komu jaki termin pasuje to gdzie bylas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 kasiu.... kasieńko.... wybaczysz złotko prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 kasiu.... kasieńko.... wybaczysz złotko prawda? sie zastanowię No dobra, ale powiedz mi jak do cholery zlikwidowac never endin wyskakujący pasek pt" Program Internet Explorer obecnie działą z wyłączonymi dodatkami. Klinkij tutaj i takie tam pierdy.. Klikam i oczywiście KURNA NIC SIĘ NIE ZMIENIA Wczoraj w końcu zmieniłam mojego starego dobrego IE6 na IE8 i od wczoraj mi ten szajs wyskakuje HELPPPPPPPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 a ktoś wie jak zlikwidować tą wredną brokatową fugę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 a ktoś wie jak zlikwidować tą wredną brokatową fugę też mnie wpindala ale odkąd mam IE8 widzę tylko po niej ramkę z krzyżekiem Reklama z głównej stony z góry ( Jezierski??) też znikła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 kasia korzystam z mozilli ale specially for you zainstaluje tą ósemkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 a wiesz fakt w domu mi to cholerstwo nie lata tylko sam malutki czarny krzyżyk siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 nic nie pomogę po pierwsze okazało się że mam ie8 tylko o tym nie wiedziałam po drugie nie wyświetla mi sie żaden komunikat że on coś tam koniecznie by chciał a nie może a po trzecie ta pieprzona fuga towarzyszy mi wszędzie nawet w reply. velux i isover też nie chcą zniknąć. a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.10.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja też mam dosc fugi i avansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja tam w sumie wole fuge niż opłatę za forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja tam w sumie wole fuge niż opłatę za forum no to też prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Efi czym ty znow podpadlas, ze sie tak kajasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Efi czym ty znow podpadlas, ze sie tak kajasz?? bumelki ma u mnie w komentach rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 U mnie tez czasami udaje, ze jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 U mnie tez czasami udaje, ze jej nie ma i na dodatek nie wie jak mam se poradzić z IE8 Wczoraj zainstalowałam tą wersję i mnie zaraz szalg trafi Ciągle mi wyskakuje taki pasek, ze IE działa z wyłączonymi dodatkami, kliknij żeby...sratatatat i klikam I NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ja nic ci nie poradze bo od tego jest moj maz a dzis jestem u rodzicow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ufffffffffff, mam fugę i Aansa i nawet Porta się pojawiła Sie naprawiło, znaczy się JA naprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts