mayland 28.12.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Moja wczoraj w Ikea zobaczyła.......salon fryzjersko-kosmetyczny i te stanowiska z lampkami po obu stronach luster, jak w garderobie jakiejść gwiazdy. Oczywiscie zachorowała na takie samo i musi je mieć u siebie w pokoju Chyba pię pindrzyc zamierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.12.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Gratki froszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Gratki froszka mayland ...to moze okazac sie wcale nieglupie ... moja opanowuje wszystkie ogolnodostepne lustra w domu a gdyby miala swoja "toaletke" bylby z nia spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.12.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Dziwczyny ja mogę jej tam wszystko wstawic co zechce bo jej pokój ma 40m2 najwiekszy w całym domu ale ze skosami Mój problem polega na tym, że musze tę przestrzeń jakoś zagospodarować i mądrze rozpalnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.12.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Gratki froszka mayland ...to moze okazac sie wcale nieglupie ... moja opanowuje wszystkie ogolnodostepne lustra w domu a gdyby miala swoja "toaletke" bylby z nia spokojnieee, no moja koniecznie tez musi mieć lusterko w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Dziwczyny ja mogę jej tam wszystko wstawic co zechce bo jej pokój ma 40m2 najwiekszy w całym domu ale ze skosami Mój problem polega na tym, że musze tę przestrzeń jakoś zagospodarować i mądrze rozpalnować ty mozesz sobie co najwyzej zaplanowac bo o zagospodarowanie zadba juz twoje dziecko same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.12.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Dziwczyny ja mogę jej tam wszystko wstawic co zechce bo jej pokój ma 40m2 najwiekszy w całym domu ale ze skosami Mój problem polega na tym, że musze tę przestrzeń jakoś zagospodarować i mądrze rozpalnować ty mozesz sobie co najwyzej zaplanowac bo o zagospodarowanie zadba juz twoje dziecko same hheheheheh moja ma 4,5 roku, ale jak weszła do swojego pokoju to od razu wiedziała gdzie będzie to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.12.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Fajny pokój ma kirkris w swojej galerii. ZObacz. Mebelki Ikeoskie po lekkim tuningu Takie dla panienki w tym wieku. Słodko ale nie różowa landrynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.12.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Fajny pokój ma kirkris w swojej galerii. ZObacz. Mebelki Ikeoskie po lekkim tuningu Takie dla panienki w tym wieku. Słodko ale nie różowa landrynka Oki, idę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.12.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Bardzo dziewczęcy ten pokoik Coś chyba ściągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.12.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Zmykam dziewczyny, ide się wyluzować MOże mi się uda Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.12.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.12.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Zmykam dziewczyny, ide się wyluzować MOże mi się uda Do jutra 3m sie kasiunia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.12.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Kasiu wymiary są niewyraźne na rzutach. Napisz mi proszę, nawet na priva, i oczywiście który pokój dla kogo. Bo Wasza sypialnia, rozumiem, na dole? Też podaj wyiary, bo niewyraźne. Coś pomyślę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.12.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Kasiu wymiary są niewyraźne na rzutach. Napisz mi proszę, nawet na priva, i oczywiście który pokój dla kogo. Bo Wasza sypialnia, rozumiem, na dole? Też podaj wyiary, bo niewyraźne. Coś pomyślę! Cześć Braza Powiększ zdjęcie, wtedy wymiary są dość dobrze widoczne POkoje dzieci są obok siebie na górze, po przeciwnej stronie jest nasza sypialnia z dołączoną garderobą POkój po lewej z balkonem jest dla Synka, ten drugi dla Córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.12.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Niech Nowy Rok przyniesie Ci radość,miłość, pomyślność i spełnieniewszystkich marzeń a gdy się one jużspełnia nich dorzuci garść nowychmarzeń, bo tylko one nadają życiu sens!W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil...Szczęścia w domu i wszędzie, gdzie będziesz...http://www.madzik.pl/christmas/choinka.gifhttp://www.gifowisko.neostrada.pl/swiateczne_pliki/image022.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.12.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Te kaloryfery i podłogówka kosztują niezłe pieniaze. Mnie sporo szarpnęły W łazienkach mam co prawda podłogówkę ale są też małe kaloryfery do podsuszana ręczników. Może to niekonieczne ale przydatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.12.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Te kaloryfery i podłogówka kosztują niezłe pieniaze. Mnie sporo szarpnęły W łazienkach mam co prawda podłogówkę ale są też małe kaloryfery do podsuszana ręczników. Może to niekonieczne ale przydatne no cóż w sumie całość za ogrzewanie i rozprowadzenie wody będzie nas kosztowac 22tysiące Dużo?? Mało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.12.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Mnie woda, kanaliza, co z materiałem (również kotłownia) i robocizna wyniosła ok 40tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts