Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Moja wczoraj w Ikea zobaczyła.......salon fryzjersko-kosmetyczny i te stanowiska z lampkami po obu stronach luster, jak w garderobie jakiejść gwiazdy. Oczywiscie zachorowała na takie samo i musi je mieć u siebie w pokoju :o Chyba pię pindrzyc zamierza :wink: :lol:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziwczyny ja mogę jej tam wszystko wstawic co zechce bo jej pokój ma 40m2 :o najwiekszy w całym domu ale ze skosami :wink: Mój problem polega na tym, że musze tę przestrzeń jakoś zagospodarować i mądrze rozpalnować :lol:

ty mozesz sobie co najwyzej zaplanowac

bo o zagospodarowanie zadba juz twoje dziecko same :D

Dziwczyny ja mogę jej tam wszystko wstawic co zechce bo jej pokój ma 40m2 :o najwiekszy w całym domu ale ze skosami :wink: Mój problem polega na tym, że musze tę przestrzeń jakoś zagospodarować i mądrze rozpalnować :lol:

ty mozesz sobie co najwyzej zaplanowac

bo o zagospodarowanie zadba juz twoje dziecko same :D

hheheheheh :lol: :lol: :lol:

moja ma 4,5 roku, ale jak weszła do swojego pokoju to od razu wiedziała gdzie będzie to tamto :o :)

Kasiu wymiary są niewyraźne na rzutach. Napisz mi proszę, nawet na priva, i oczywiście który pokój dla kogo. Bo Wasza sypialnia, rozumiem, na dole? Też podaj wyiary, bo niewyraźne. Coś pomyślę!

Cześć Braza :)

Powiększ zdjęcie, wtedy wymiary są dość dobrze widoczne :oops:

POkoje dzieci są obok siebie na górze, po przeciwnej stronie jest nasza sypialnia z dołączoną garderobą :)

POkój po lewej z balkonem jest dla Synka, ten drugi dla Córki :)

Niech Nowy Rok przyniesie Ci radość,

miłość, pomyślność i spełnienie

wszystkich marzeń a gdy się one już

spełnia nich dorzuci garść nowych

marzeń, bo tylko one nadają życiu sens!

W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil...

Szczęścia w domu i wszędzie, gdzie będziesz...

http://www.madzik.pl/christmas/choinka.gifhttp://www.gifowisko.neostrada.pl/swiateczne_pliki/image022.gif

Te kaloryfery i podłogówka kosztują niezłe pieniaze. Mnie sporo szarpnęły :( W łazienkach mam co prawda podłogówkę ale są też małe kaloryfery do podsuszana ręczników. Może to niekonieczne ale przydatne :roll:

no cóż :roll:

w sumie całość za ogrzewanie i rozprowadzenie wody będzie nas kosztowac 22tysiące :roll:

Dużo?? Mało??