kaśka maciej 09.10.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 na mnie działa ale w drugą stronę bo mnie jeszcze mdli od wczoraj ale po wczorajszym poście dzisiaj tylko spodnie podciągam Wuniaaa, czyżby czyżyk????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Przegapilas obrazowy opis wczorajszego zajścia. Jak to ciąża to wyladowala tam gdzie i obiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.10.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Przegapilas obrazowy opis wczorajszego zajścia. Jak to ciąża to wyladowala tam gdzie i obiad. mianowicie???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ewcia razem z całą rodzinką załapała się na wirusówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.10.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 my własnie skończylismy wirusówkę... ...wniosek jest jeden - grunt, to odpowiednia ilość płynów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Efi dizęki za obrazowe wyjaśnienie szwendającej się koleżance mojej przypadłości owszem Kasieńko wredny podstępny wirus żołądkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Efi dizęki za obrazowe wyjaśnienie szwendającej się koleżance mojej przypadłości owszem Kasieńko wredny podstępny wirus żołądkowy nooo paskudnie. Ale z drugiej strony jak spodnie z tyłka lecą to chyba jakaś korzyść jest, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 dzień dobry Kasia korzyść pewna jest jeno nogaweczki strasznie uszargane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.10.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Kaśka machałam do Cię w piątek tak przed 13 , tylko nie wiedziałam czy w stronę bloków czy w strone restauracji ..chyba kryształowej machać widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Kaśka machałam do Cię w piątek tak przed 13 , tylko nie wiedziałam czy w stronę bloków czy w strone restauracji ..chyba kryształowej machać widziałaś? no machaj, całkiem niedaleko byłaś ode mnie I NIE DAŁAŚ ZNAKU!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.10.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 czesc Kasiu co porabiasz> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 czesc Kasiu co porabiasz>kombinuję jak koń pod górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.10.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Kasiu odbierzesz dla mnie oliwe od Neferki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Kasiu odbierzesz dla mnie oliwe od Neferki??Martuś, nie ja ją odbieram, tylko dla mnie ktoś ją odbierze. Jutro rano zapytam czy da radę wziąć jeszcze jedną puszkę. Ale nie sądzę, żeby był większy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 dzień dobry kombinować to byś mogła jeszcze jak się wreszcie u mnie pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Kasiu bede wdzieczna, a co odwolalas wyjazd do Warszawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Kasiu bede wdzieczna, a co odwolalas wyjazd do Warszawki?Nie odwołałam ino przesunęłam Na sama nie wiem kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.10.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Kaśka machałam do Cię w piątek tak przed 13 , tylko nie wiedziałam czy w stronę bloków czy w strone restauracji ..chyba kryształowej machać widziałaś? no machaj, całkiem niedaleko byłaś ode mnie I NIE DAŁAŚ ZNAKU!!!!!!!!! Pociąg kilka minut stał u Was . Do Katowic jechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Kaśka machałam do Cię w piątek tak przed 13 , tylko nie wiedziałam czy w stronę bloków czy w strone restauracji ..chyba kryształowej machać widziałaś? no machaj, całkiem niedaleko byłaś ode mnie I NIE DAŁAŚ ZNAKU!!!!!!!!! Pociąg kilka minut stał u Was . Do Katowic jechałam Wiesz, że ja mieszkam 5 minut od dworca!!!!!! Po prawej stronie dworca Jak się do Katowic jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.10.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Co tu taka cisza?? Gospodynia to gdzie się podziała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts