wu 20.10.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dzieńdobry może Ona na tym tarasie wegetuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.10.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 czyżby belfry poszły w tango i jeszcze świętują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 kurcze cos dlugo jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 normalnie o lanie się prosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Jezdem jezdem, na chwilę wyszłam, a tu od razu człowieka bić chcom Następną razą zostawię kartkę: Jezdem w terenie. Zaraz wracam Poza tym, to nie wiem czy ja się tu na coś jeszcze nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Jezdem jezdem, na chwilę wyszłam, a tu od razu człowieka bić chcom Następną razą zostawię kartkę: Jezdem w terenie. Zaraz wracam Poza tym, to nie wiem czy ja się tu na coś jeszcze nadaję Kaska a skad takie stwierdzenie?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Jezdem jezdem, na chwilę wyszłam, a tu od razu człowieka bić chcom Następną razą zostawię kartkę: Jezdem w terenie. Zaraz wracam Poza tym, to nie wiem czy ja się tu na coś jeszcze nadaję Kaska a skad takie stwierdzenie?????????? O jezdem w terenie Ci chodzi?? Aniu, no tak jakoś z ukrycie podczytuję, cieszę się postępami, ale jakoś żeby u siebie coś skrobnąć to mi brakuje weny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Poza tym, to nie wiem czy ja się tu na coś jeszcze nadaję Ale gadasz gooopoty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Poza tym, to nie wiem czy ja się tu na coś jeszcze nadaję Ale gadasz gooopoty!To nie są głupoty: w czym mogę pomóc na przykład Tobie??? Ty jesteś we wszystkim obcykana jak ta lala, jedynie markotce się na coś przydałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 potwierdzam pitolisz głupoty Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Kasiu, no to sie wymadrzylas teraz.... a jestes mi potrzebna zeby sobie pogadac. bo ja na ten przyklad juz mieszkam i nie potrzebuje rad tylko dobrego towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Poza tym, to nie wiem czy ja się tu na coś jeszcze nadaję Ale gadasz gooopoty!To nie są głupoty: w czym mogę pomóc na przykład Tobie??? Ty jesteś we wszystkim obcykana jak ta lala, jedynie markotce się na coś przydałam kochana jakbym chciala nieustannego przydawania to bym szukała towarzystwa na wymianie doświadczeń widzisz - sama sobie odpowiedziałaś na pytanie. skoro nie smedzisz nic merytorycznie a wszyscy tu przylażą to znaczy że jednak coś w Tobie jest czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ŁAŁ Wunia, Ania i Efilo ja Was love Kazdą z osobna i wszystkie razem Obiecuję, że bez odmeldowania się nie będę na długo znikac, ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.10.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 kasia jak ty możesz w ogóle mieć takie wątpliwości??? bez ciebie pół mojego domu by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.10.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No Kaska masz w sobie to cos i nie musisz nic madrego mowic wystarczy, ze jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Obiecuję, że bez odmeldowania się nie będę na długo znikac, ok?? No! i żeby mi to było ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No Kaska masz w sobie to cos i nie musisz nic madrego mowic wystarczy, ze jestes Tak zwany zwierzęcy magnetyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 bo jak nie to się wyśle karną ekspedycję na tą Twoją wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 bo jak nie to się wyśle karną ekspedycję na tą Twoją wieś ja ci dam wieś a ekspedycję to chlebem i solą chętnie przywitam w progu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 na mnie nie licz ja jestem sfochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts