kaśka maciej 25.10.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 A czym myjesz schody, Kasiu? Wiesz, na ciemnych to zawsze widac, a jak sa pelne z podstopnicami to sie kurz trzyma. U mnie sa azurowe to wszystko na dol spada, jasne, ale tez kurz widac. ja myje szmatka po psikaniu pronto do mycia drewna i jest ok. Podobno jest jakis preparat Alex w Auchan rewelacyjny, ale jeszcze nie nabylam. kasiu, dawno u Ciebie nie bylam. Ciekawa jestem jak ci roslinki rosly w lato i jak te Twoje piekne kwiaty co je kupowalas na wiosne, mialy byc na tarasie i co? Udaly sie?Hej dorbie!!! Kope lat Wiesz co, ten mój pan od schodów KATEGORYCZNIE ZAKAZAŁ mi myć schody Pronto. Polecił mi takie specjalstyczne środki, nie mogłam ich długo znaleźć, ale w końcu udało mi się w Leroyu. Kwiaty w więksozści kwitły pięknie. Skimia super, oleandry też. Róże też super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 kaśka jesteś na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 kaśka jesteś na forum noo jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 zapamiętam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 zapamiętam sobie rano byłam u Ciebie I teraz idę znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 zapamiętam sobie rano byłam u Ciebie I teraz idę znowu cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 zapamiętam sobie rano byłam u Ciebie I teraz idę znowu cmok Ślepoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 A czym myjesz schody, Kasiu? Wiesz, na ciemnych to zawsze widac, a jak sa pelne z podstopnicami to sie kurz trzyma. U mnie sa azurowe to wszystko na dol spada, jasne, ale tez kurz widac. ja myje szmatka po psikaniu pronto do mycia drewna i jest ok. Podobno jest jakis preparat Alex w Auchan rewelacyjny, ale jeszcze nie nabylam. kasiu, dawno u Ciebie nie bylam. Ciekawa jestem jak ci roslinki rosly w lato i jak te Twoje piekne kwiaty co je kupowalas na wiosne, mialy byc na tarasie i co? Udaly sie?Hej dorbie!!! Kope lat Wiesz co, ten mój pan od schodów KATEGORYCZNIE ZAKAZAŁ mi myć schody Pronto. Polecił mi takie specjalstyczne środki, nie mogłam ich długo znaleźć, ale w końcu udało mi się w Leroyu. Kwiaty w więksozści kwitły pięknie. Skimia super, oleandry też. Róże też super A ciekawe dlaczego? Ja mylam sprayem, nie sa sliskie wcale. A moze uszkadza lakier? To zobacze w leroy co tam jest specjalistycznego. Kasiu, a masz zdjecia ogrodu? Ciekawa jestem Twojego tarasu. Ech, ja o lecie i ogrodzie a tu leje obrzydliwie i ciemnosc juz maksymalna. Fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Trudno to nazwać ogrodem Jedynie kilka kwaitów na tarasie i trawnik. Zerknij w albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 dorbie nie słuchaj jej - to oszustka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 dorbie nie słuchaj jej - to oszustka! Nie psuj mi reputacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.10.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Dzieki! Rewelka te zdjecia. kolorki i nastroj domku super!Wlasnie mialam cie poprosic o haslo, gdzies mialam i zapomnialam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.10.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 dorbie nie słuchaj jej - to oszustka! Nie psuj mi reputacji Taki wypieszczony domek. A ogrod wymaga lat by zarosnac Mozesz ladowac roslin, a one gina na takiej powierzchni, trzeba im dac czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.10.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 hejka ale nacykałas tych zdjęc w albumie Mam pytanie odnośnie twojego panelu LCD bo sama mysle nad podobnym. Czy w tych szafkach na dole miesci sie sprzęt typu kino domowe i czy pilotem mozna to obsługiwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 hejka ale nacykałas tych zdjęc w albumie Mam pytanie odnośnie twojego panelu LCD bo sama mysle nad podobnym. Czy w tych szafkach na dole miesci sie sprzęt typu kino domowe i czy pilotem mozna to obsługiwać?W górnej półce mieszczą się 3 częsci sprzętu, a jak sa cieńsze to 6 Dolna część to szuflada. Nie da się obsługiwać pilotem Ale nie jest to bardzo uciążliwe Zdjeć nacykałam na próbe Uczę się I ktoś mi to sprawdza przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.10.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 hejka ale nacykałas tych zdjęc w albumie Mam pytanie odnośnie twojego panelu LCD bo sama mysle nad podobnym. Czy w tych szafkach na dole miesci sie sprzęt typu kino domowe i czy pilotem mozna to obsługiwać?W górnej półce mieszczą się 3 częsci sprzętu, a jak sa cieńsze to 6 Dolna część to szuflada. Nie da się obsługiwać pilotem Ale nie jest to bardzo uciążliwe Zdjeć nacykałam na próbe Uczę się I ktoś mi to sprawdza przez neta W górnej na dole? Jak sie nie da pilotem to ręcznie włączasz np dekoder? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 W górnej na dole?hm, nie kumam Jak sie nie da pilotem to ręcznie włączasz np dekoder?dekoder akurat stoi u mnie na wierzchu bo się już nie zmieścił Więc dekoder włączam pilotem. Resztę sprzętu włączam po otworzeniu półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 verunia nie da się bo kasi to nie przeszkadza a nie że nie da się w ogóle. pilot radiowy rozwiązuje problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 verunia nie da się bo kasi to nie przeszkadza a nie że nie da się w ogóle. pilot radiowy rozwiązuje problem ooooooooooo widzisz zdradź więcej szczegółów. Nie przeszkadza mi, bo rzadko używamy tego sprzętu i też nie mamy 3km do tej półki, ale pomysł z radiowym pilotem brzmi ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.10.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 ja tez nie wiem co ten radiowy pilot Pilot to dla mojego leniwego meza ja moge ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts