marjucha 26.10.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 kaśka, hasło zmieniłaś? Jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.10.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 no to kurcze już nie wiem dlaczego mi nie działa...szlag... powiedziec nie powiem ale podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.10.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 muszę teraz poczekać, bo wpisałam za dużo razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.10.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 no tak mi też się zdarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Tylko mi się nie nabijac z ilości zdjęć I z moich wazoników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Zwrocilam uwage bo na jednym zdjeciu myslalam, ze to lampy i sie zaciekawilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Zwrocilam uwage bo na jednym zdjeciu myslalam, ze to lampy i sie zaciekawilam Noo takie lampy byłyby ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.10.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Bardzo masz ładnie i nie wiem czego się czepiasz...jedyne co mi się nie podoba to te skrzydła z k-g na ścianieale reszta super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Bardzo masz ładnie i nie wiem czego się czepiasz... jedyne co mi się nie podoba to te skrzydła z k-g na ścianie ale reszta super!Eeeeeeee, tylko jedna rzecz Ci się nie podoba. To luuuuz PS. Skrzydła powiadasz?? Moi znajomi mówią na to magnesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.10.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Zeszło mi troche zanim załapałam o jakich skrzydłach/magnesach piszecie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Zeszło mi troche zanim załapałam o jakich skrzydłach/magnesach piszecie..... ja też wcześniej o tym nie myślałam w ten sposób Dopeiro niedawno ktoś do mnie powiedział: włącz te magnesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.10.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 kaśka nie ma nic innego z gk więc ja tam od razu załapałam ale faktycznie magnesy brzmi bardziej adekwatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.10.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ma, uskok w kuchni na suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ma, uskok w kuchni na suficie.No ścianie Irma pisała, na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.10.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Bardzo masz ładnie i nie wiem czego się czepiasz... jedyne co mi się nie podoba to te skrzydła z k-g na ścianie ale reszta super!Eeeeeeee, tylko jedna rzecz Ci się nie podoba. To luuuuz PS. Skrzydła powiadasz?? Moi znajomi mówią na to magnesy naprawdę tylko jedna magnesy lepiej, mnie się skojarzyło z jakimś boeingiem pzrez te światełka chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Bardzo masz ładnie i nie wiem czego się czepiasz... jedyne co mi się nie podoba to te skrzydła z k-g na ścianie ale reszta super!Eeeeeeee, tylko jedna rzecz Ci się nie podoba. To luuuuz PS. Skrzydła powiadasz?? Moi znajomi mówią na to magnesy naprawdę tylko jedna magnesy lepiej, mnie się skojarzyło z jakimś boeingiem pzrez te światełka chybaSkoro tak piszesz, to pozostaje mi tylko w to uwierzyć i tej wersji się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dobry wieczór Kasica zima Cie zaraz zastanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Bardzo masz ładnie i nie wiem czego się czepiasz... jedyne co mi się nie podoba to te skrzydła z k-g na ścianie ale reszta super!Eeeeeeee, tylko jedna rzecz Ci się nie podoba. To luuuuz PS. Skrzydła powiadasz?? Moi znajomi mówią na to magnesy naprawdę tylko jedna magnesy lepiej, mnie się skojarzyło z jakimś boeingiem pzrez te światełka chyba aaaaaa skrzydła samolotu!!! aha.... no to teraz pasuje ja myślałam że ty o takich anielskich stwierdziłam że masz odlotową wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 cze gospodynia, ale sie czepiaja mi tam sie wszystko u Ciebie podoba, bez wyjatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Wunia, nie strasz mnie Pani firankowa to mnie przeklina na max Aniu, buźka!! Efka, anielskie to ja mam, po co mi na ścianie jeszcze jedna para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts