efilo 27.10.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 strutututu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 strutututu taaa srtutututu Poprostu masz słaby wzrok i ich nie dojrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 wystarczająco dobry żeby zobaczyć kopytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 wystarczająco dobry żeby zobaczyć kopytka taaaa takie kalumnie opowiadac, a feee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kaśka nie wierze, ze prasowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 CHolercia zapomniałam się zachwycić Acccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Oocccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh eeeecccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Inaczej Kaska mi nakopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kaśka nie wierze, ze prasowałaś No na serioooo I masz szczęście, że się zachwycalaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.10.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kaśka nie wierze, ze prasowałaś no właśnie też miałam to napisać chyba, ze żelazkiem córki...takim różowym, co w smyku można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kaśka lubi różowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Jak sie będziecie nabijac z mojej własnoręcznie robionej serwety z lnu to wykasuję to zdjęcie Moje dziecię tak z 10 razy na dzień ją ściąga, przekłada, owija w nią lalke Nie dziwota wiec, że tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.10.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dobra, juz dobra nie złość się... co prawda ie do konca taką miałam na myśli ale ta też fajna, zwłaszcza, ze ręczna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 zagospodarowany gabinet jeszcze bardziej zyskał. super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dobra, juz dobra nie złość się... co prawda ie do konca taką miałam na myśli ale ta też fajna, zwłaszcza, ze ręczna robota No ja wiem o jaką Ci chodzi. Pokazałm, bo mają wspólny wzór, tą mereżkę. Efcia, do pełnego zagospodarowania to jeszcze ze 2 wizyty w Ikea brakuje albo w czymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.10.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 kasieńko, to masz się czym chwalić...gabinet wyszedł superaśnie A serwetka jak własnej roboty, to nie musi być prasowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 kasieńko, to masz się czym chwalić...gabinet wyszedł superaśnie A serwetka jak własnej roboty, to nie musi być prasowana Kurdeee, no była prasowana, listek był dosłownie Ale dzięki, miło jak ktos chwali Chyba powklejam więcej zdjęc, zrobiłam się łasa na komplementa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.10.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Obejrzałam zdjęcia za zgodą autorki i muszę przyznać, że do chwalenia jest tego sporo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komplet wypoczynkowy boski! Boskie Paryżanki, boski pokoik córeczki (i córeczka boska ) Nawet pralka jakaś taka dostojna i czarna - zawsze marzyłam o czarnej (choć wiem, że nie kolor najważniejszy ) Piękny tarasik i mebelki ogrodowe!!!!!!!!!!!!!!!! A te wszystkie roślinki I donice przy drzwiach wejściowych mnie powaliły Bomba! koniec części pierwszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 tak do mnie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dobry wieczór Kasica to skąd masz zimowe firanki jak Cię pani firankowa ma przeklinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dobry wieczór Kasica to skąd masz zimowe firanki jak Cię pani firankowa ma przeklinać Wunia, ja u pani mam jeszcze firanki z naszje sypialni Zatłucze mnie kobita, na bank. (chyba, że Ty ją uprzedzisz) A tamte przywiozła mi kuzynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 aaa nie ja to się już pogodziłam ze świadomością że nie chcesz mnie odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts