skaba 01.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 myślałam o giętej barierce, ale bardzo ciężko jest ją wykonać na tych schodach, bo tam są aż trzy różnice poziomów i trzeba mocno kombinować, żeby płynnie spływała w dół.. początkowo miałam zamiar skuć ten schodek, ale źle by to wyglądało, bo one mocno wchodza w korytarz i lepiej jak to wejście jest takie półokrągłe niż kanciaste.. jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 myśle że taka gięta by mniej pasowała. nie martwiaj sie. a taki zapraszający schodek jest bardzo wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 już to przetrawiłam schody widziałam tylko na zdjęciach, ale podobaja mi się, więc wszystko ok.. i wygodne też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.11.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Cześć Kaśka! A gdzie Ty się kobieto podziewasz..? Czyżbyś szczękę podwiązywała przed wizytą u Efi...? Ja tam o moją zadbałam coby się zbytnio nie poobijała! Do zobaczenia jutro....A w zasadzie to dzisiaj... Buźka Skaba schodki masz śliczne, więc nie ma co przetrawiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.11.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 maryś mam nadzieję że przygotowania nie polegały na tym że nie spałaś całą noc w związku z tym na oczy nie widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzień dobry Kasica to jutro o 18 oczekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ja tylko na chwilkę, pozdrówka i podziękowania za link do dworków zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.11.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 maryś mam nadzieję że przygotowania nie polegały na tym że nie spałaś całą noc w związku z tym na oczy nie widzisz Nie no, całą to nie, ale dłuuugo nie mogłam zasnąć...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no a ja dalej nie wiem o której mazepka przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no a ja dalej nie wiem o której mazepka przyjedzie no mówiłaś, że na 18?? Moge być wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 nie wyrobię wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.11.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 nie wyrobię wcześniej OK, a powiedz mi pani firankowa to do której pracuje, wiesz może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 nie wiem ale chyba dłużej jakoś jak coś to można poszukać telefona tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Powiem tak fiu fiu fiu tu jest jakby luksusowo http://www.nfow.pl/images/smiles/szczenaopada.gif Wszystko bardzo mi się podoba poza tym widać niezły flausz PS. "Want some more???" what's the question YES of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.11.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Gaweł Co to znaczy niezły flausz??? A za komplementa dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.11.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 More będzie jutro, teraz bonne nuit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Gaweł Co to znaczy niezły flausz??? A za komplementa dziękuję To komplement wiązany taki coś jak sprzęt+talent tylko że w tym przypadku to miło wiedzieć jak ktoś realizuje przemyślaną wizję wnętrz z dużym wysmakowaniem i gustem (bo gust się ma albo nie) i może sobie na to pozwolić (i to ostatnie to właśnie flausz w tym przypadku=$) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 kasia no opinia cud malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.11.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Kasiu z tego co pamiętam to na tygodniu jest do 17-ej, ale głowy nie dam.... Bardzo się cieszę, że znowu mogłam Cię zobaczyć! Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.11.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 kasia będziesz pamiętać o tej córci mariusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts