Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj,

Gdzieś po drodze wyczytałam, że masz narożnik z firmy Agpol - możesz pokazać fotkę całego narożnika - bo wszędzie jest w kawałkach, no i jaki dokładnie masz model? I jeszcze jedno pytanie: jak jest z jego jakością?

Pozdrawiam

Cześć, obawiam się, że nie mam fotki w całości :roll: Pokaże więc to co mam

http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/8ed407560b72230d-1.jpg

http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/85cc4f78.jpg

To jest Matrix, wszystkie dostępne częsci w tej większej wersji, Jest duży. Coś wedle 4 metrów. Wygodny, następnym razem kupię to samo, tylko moze w innej konfiguracji, żebym mogła bardziej kombinować i zmieniać. Po roku użytkowania jest w stanie idealnym. Za taką cenę to jest to po prostu rewelacja. Choć słyszałam, ze ktoś na niego marudził. Ja jestem bardzo zadowolona. Aha, pokrycie mam z alcantary.

Dzięki Izuniu już patrzę.

Generalnie sytuacja sie o tyle zmieniła ze rodzice ja zabrali z tych gliwic bo skończyła kroplowki i już nie było sensu jej tam trzymać skoro i tak nikt nie wiedział co jej jest. Teraz szukają kogoś na Ligocie kto by ja mógł zdiagnozować.

Cześć, obawiam się, że nie mam fotki w całości :roll: Pokaże więc to co mam

To jest Matrix, wszystkie dostępne częsci w tej większej wersji, Jest duży. Coś wedle 4 metrów. Wygodny, następnym razem kupię to samo, tylko moze w innej konfiguracji, żebym mogła bardziej kombinować i zmieniać. Po roku użytkowania jest w stanie idealnym. Za taką cenę to jest to po prostu rewelacja. Choć słyszałam, ze ktoś na niego marudził. Ja jestem bardzo zadowolona. Aha, pokrycie mam z alcantary.

Dzięki serdeczne, jest bardzo fajny, na razie to mój faworyt w konkursie na narożnik :D