kaśka maciej 03.11.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 bo wklejasz za duże i forum żeby się strona nie rozjeżdżała je skracaA od keidy to forum takie mądre, hę?? Nie wiem jakim cudem ale juz się samo naprawiło, po tym jak wkleiłam jeszcze raz to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 też nie wiem jakim cudem ale może jednak inny link wkleiłaś w każdym razie jest cud miód malina. i jak ci sie widzi nowa kolorystyka mojej kuchni? jesteś w stanie sobie to zobrazowac po tym jak byłaś? (bo ja nie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 03.11.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witaj, Gdzieś po drodze wyczytałam, że masz narożnik z firmy Agpol - możesz pokazać fotkę całego narożnika - bo wszędzie jest w kawałkach, no i jaki dokładnie masz model? I jeszcze jedno pytanie: jak jest z jego jakością? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witaj, Gdzieś po drodze wyczytałam, że masz narożnik z firmy Agpol - możesz pokazać fotkę całego narożnika - bo wszędzie jest w kawałkach, no i jaki dokładnie masz model? I jeszcze jedno pytanie: jak jest z jego jakością? Pozdrawiam Cześć, obawiam się, że nie mam fotki w całości Pokaże więc to co mam http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/8ed407560b72230d-1.jpg http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/85cc4f78.jpg To jest Matrix, wszystkie dostępne częsci w tej większej wersji, Jest duży. Coś wedle 4 metrów. Wygodny, następnym razem kupię to samo, tylko moze w innej konfiguracji, żebym mogła bardziej kombinować i zmieniać. Po roku użytkowania jest w stanie idealnym. Za taką cenę to jest to po prostu rewelacja. Choć słyszałam, ze ktoś na niego marudził. Ja jestem bardzo zadowolona. Aha, pokrycie mam z alcantary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.11.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 efilko znalazłas lekarza? wysyłam ci namiary na PW.. może się na coś przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dzięki Izuniu już patrzę. Generalnie sytuacja sie o tyle zmieniła ze rodzice ja zabrali z tych gliwic bo skończyła kroplowki i już nie było sensu jej tam trzymać skoro i tak nikt nie wiedział co jej jest. Teraz szukają kogoś na Ligocie kto by ja mógł zdiagnozować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dzieki Kasiu dziewczyny to o której w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Cześć Pani Profesor To co dzisiaj zmalowałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Cześć Pani Profesor To co dzisiaj zmalowałaś???? Nicccccc Grzeczna byłam, jak zwykle zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nooo taaak, i po co ja pytam, Ty zawsze jesteś baaaardzooooo grzeczna Powiem Ci, że siedzonko to masz imponujące - w salonie, żebyś sobie nie pomyślała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nooo taaak, i po co ja pytam, Ty zawsze jesteś baaaardzooooo grzeczna Powiem Ci, że siedzonko to masz imponujące - w salonie, żebyś sobie nie pomyślała Miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 03.11.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ślicznie u Was!!mamy takie same narozniki MATRIX tylko mój szarypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.11.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Kasia cześć, dołączysz do nas w tym roku w Święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dzień dobry ja się chyba nie dowiem o której w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.11.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dzień dobry ja się chyba nie dowiem o której w sobotę czujna musisz być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Jamlesik ale trudno coś zaplanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.11.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Cześć, obawiam się, że nie mam fotki w całości Pokaże więc to co mam To jest Matrix, wszystkie dostępne częsci w tej większej wersji, Jest duży. Coś wedle 4 metrów. Wygodny, następnym razem kupię to samo, tylko moze w innej konfiguracji, żebym mogła bardziej kombinować i zmieniać. Po roku użytkowania jest w stanie idealnym. Za taką cenę to jest to po prostu rewelacja. Choć słyszałam, ze ktoś na niego marudził. Ja jestem bardzo zadowolona. Aha, pokrycie mam z alcantary. Dzięki serdeczne, jest bardzo fajny, na razie to mój faworyt w konkursie na narożnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.11.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Jamlesik ale trudno coś zaplanować idź na żywioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 idź na żywioł eeeee za stara już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Kasia cześć, dołączysz do nas w tym roku w Święta? a Ty to już tylko będziez wyskakiwał jak filip z konopii raz na milenium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts