markoto 04.11.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 No wlasnie Kaska o ktorej to spotkanie w sobote ? a ty sie Marchewka nie wymiguj jakas elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Efi Kaśka się poświęciła grzecznie latała do nas to wiesz teraz nie ma że boli trza jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 wusia jakby miało być tak jeden do jednego to by sie jeszcze nieźle nalatała. ale fakt że ja sie u niej gipsem nie wybrudziłam nastawiam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.11.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ślicznie u Was!!mamy takie same narozniki MATRIX tylko mój szary pozdrawiam A też jesteście zadowoleni? (dziewczyny, przepraszam że się wtącam w wasze umawianki, ale ten matrix ma na prawdę super cenę, muszę się dopytać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Efi a na którą się nastawiasz że sie uprzejmnie zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 nie nastawiam sie. raczej dostosuje sie do maryś o ile ona potrafi sie określić bo ostatnio mówiła że cośtamcośtam i da znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 04.11.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Kaśka czy ja mogę tez do Cię? tak nieśmiało zapytuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.11.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Kasiu .... piękne wnętrza .... piekne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.11.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Matrix jest wygodny i bardzo fajny. Siedziałam na nim u Kaśki to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ja tez siedzialam na matrixie u Kasi i potwierdzam co napisala Mayland: wygodny doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.11.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ja tez siedzialam na matrixie u Kasi i potwierdzam co napisala Mayland: wygodny doberek Ja też siedziałem u Kaśki na matrixie No dobra, skłamałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 04.11.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 potwierdzam MATRIX jest wygodny-polecam i pozdrawiam ale tu fajne u Was :)normanie pogaduchy,umawianie się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Marjucha Dziewczęta, ja jestem w domu. Się nigdzie nie wybieram więc mnie jest wszystko jedno. Choć pewnie będziecie raczej popołudniu Kluczmonia, jasne kama&michał, jak masz blisko to zapraszam miejsce się znajdzie, Matrix duży Alunek, dzięki Dzisiaj jak nigdy jestem zadowolona ze swoich poczynań wnętrzarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.11.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Szczerze to ja bym wolala za dnia, po ciemnioku to ja nic nie widze a poza tym moze byc slisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Szczerze to ja bym wolala za dnia, po ciemnioku to ja nic nie widze a poza tym moze byc slisko Mnie jest wsio rawno Może umówmy się w takim razie na godz 11??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 cze BARDZO DOBRA dla mnie może być 11 jak najbardziej a ja na Matrixie Kasi siedziałam co najmniej dwa razy i super było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 cze BARDZO DOBRA dla mnie może być 11 jak najbardziej a ja na Matrixie Kasi siedziałam co najmniej dwa razy i super było No to gra!! Podam godzinę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.11.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Cieszę się, że ten matrix taki wygodny A siedzi się na nim bardziej prosto (sztywno), czy tak na półleżąco? Udanego spotkania i miłego siedzenia na Matrixie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 04.11.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 kurcze zależy czego blisko?chwilowo mieszkam na dolnym slasku ale docelowo centralna PL blisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Cieszę się, że ten matrix taki wygodny A siedzi się na nim bardziej prosto (sztywno), czy tak na półleżąco? Udanego spotkania i miłego siedzenia na Matrixie Ania, powiem tak: sa dwie wersje matrixa, głębsza i płytsza. Ja mam ta głębszą. Można na niej usiąść na prosto, ale najwygodniej jest na półleżąco czy nawet leżąco. jest dosć niski. Obawialiśmy się, że będzie ciężko wstac, ale póki co nie narzekam Oglądaliśmy też kanapy z livingroom, ale były zdecydowanie bardziej leżące I nie zdecydowaliśmy się na żadną z nich Ania, masz do mnie blisko?? To wpadaj w sobote na 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts