kaśka maciej 30.12.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Ja kupiłam wc,bidet, umywalki, kabinę i wannę Wszsytko juz przyszło. Jedynie wanna bedzie pod koniec stycznia i wszystko takie jak zamówiłaś?? bez ściemniania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Dzięki za życzenia Ja kompletnie nie mam sił Głowę mam zaprzątniętą czymś innym Ale możecie mieć pewność, że o Was pamiętam Kasiuniu nie wiem, co zaprząta Twoją głowę, ale na pewno jest to bardzo ważna i, jak rozumem, smutna sprawa!!! Zabrzmi to jak truizm, ale: głowa do góry!!! Wszystko ma swój początek i koniec, ze złymi rzeczami też tak jest!!! Wszystkiego dobrego, trzymaj się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Dzięki za życzenia Ja kompletnie nie mam sił Głowę mam zaprzątniętą czymś innym Ale możecie mieć pewność, że o Was pamiętam Kasiuniu nie wiem, co zaprząta Twoją głowę, ale na pewno jest to bardzo ważna i, jak rozumem, smutna sprawa!!! Zabrzmi to jak truizm, ale: głowa do góry!!! Wszystko ma swój początek i koniec, ze złymi rzeczami też tak jest!!! Wszystkiego dobrego, trzymaj się!!!! Jakoś się trzymam Choć nie poznaję samej siebie Mam nadzieję, że koniec tego marazmu jest już tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Dzięki za życzenia Ja kompletnie nie mam sił Głowę mam zaprzątniętą czymś innym Ale możecie mieć pewność, że o Was pamiętam Kasiuniu nie wiem, co zaprząta Twoją głowę, ale na pewno jest to bardzo ważna i, jak rozumem, smutna sprawa!!! Zabrzmi to jak truizm, ale: głowa do góry!!! Wszystko ma swój początek i koniec, ze złymi rzeczami też tak jest!!! Wszystkiego dobrego, trzymaj się!!!! Jakoś się trzymam Choć nie poznaję samej siebie Mam nadzieję, że koniec tego marazmu jest już tuż tuż Przyjmij do wiadomości to pogrubione i innej opcji nie bierz pod uwagę!!! I "... co mnie nie zabije ..."! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.12.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Dlatego teraz najlepiej Kaśkę w tematy budowlane porwać Tu zawsze sie coś dzieje, zawsze coś zaciekawi, zainteresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 koniec tego marazmu jest już tuż tuż Przyjmij do wiadomości to pogrubione i innej opcji nie bierz pod uwagę!!! I "... co mnie nie zabije ..."! powtarzam sobie to jak mantrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 powtarzaj ... dodaj do tego jeszcze: jezioro ... lotos ... spokój ... Dobranoc, chyba najwyższy czas o jakiejś w miarę normalnej godzinie pójść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.12.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 31.12.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Kasia, samych dobrych zdarzeń w Nowym Roku.http://www.gify-animowane.pl/gify/Swieta/Przyjecie/1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpgPrzepis na Dobry Rok : (autor - Miłka) Bierzemy 12 miesięcy oczyszczamy je dokładnie z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku, po czym rozkładamy każdy miesiąc na 30 lub 31 części tak, aby zapasu wystarczyło dokładnie na cały rok. Każdy dzień przyrządzamy osobno z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków pogody i humoru. Do tego dodajemy trzy duże łyżki nagromadzonego optymizmu, łyżeczkę tolerancji, pół kwaterki marzeń, ziarenko ironii i odrobinę taktu. Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości. Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości i podajemy codziennie z radością i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbaty. Życzę pięknego 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.01.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Dziękuję dziewczyny za życzenia Wszystkim odwiedzającym mój dziennik i komenta życzę, żeby 2008 był zdecydowanie lepszy niż poprzedni, żeby wszelkie troski omijały was szerokim łukiem, a na twarzy gościł tylko uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.01.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Kaśka to o której WY z balu wracaliscie że było widno? Ech, to pewnie i każdy kat został opity albo choć ochuchany wyziewami posylwestrowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.01.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Kaśka to o której WY z balu wracaliscie że było widno? Ech, to pewnie i każdy kat został opity albo choć ochuchany wyziewami posylwestrowymi Powiem więcej, wracaliśmy wedle południa Każdy kąt ochuchany, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.01.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Witam noworocznie!! Kasiuniu, walczę z pokojami dzieci, ale mam jednak lichy program, za dużo możliwości, szczególnie do dziecięcych pokoi nie ma. Jak juz coś wymyślę, to oczywiście oddam od razu pod ocenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.01.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam noworocznie!! Kasiuniu, walczę z pokojami dzieci, ale mam jednak lichy program, za dużo możliwości, szczególnie do dziecięcych pokoi nie ma. Jak juz coś wymyślę, to oczywiście oddam od razu pod ocenę Dobrze, cieprliwie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.01.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Kasiu co kładziesz na górze na podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.01.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Kasiu co kładziesz na górze na podłogę? Pomysłów było mnóstwo: najpierw miały być panele, ale jak zobaczyliśmy KronoOriginal Narrow to padło na to To niby też panele, ale duża klasa ścieralności, piekne kolory i wzory, a co najważniejsze wyglądają jak deski, bo sa wąskie Cena około 48zł za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.01.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 http://www.kronooriginal.pl/go.live.php/PL-H5/produkty/P13577/kronostep-narrow.html tu masz zdjęcia tych paneli aha, nadają się pod podłogówkę więc na dole też będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.01.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Ja też panele kupuję Jakieś pstrokate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.01.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Ja też panele kupuję Jakieś pstrokate heheh, zebrano jest dość wzorzyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts