aniahubi 05.11.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Cieszę się, że ten matrix taki wygodny A siedzi się na nim bardziej prosto (sztywno), czy tak na półleżąco? Udanego spotkania i miłego siedzenia na Matrixie Ania, powiem tak: sa dwie wersje matrixa, głębsza i płytsza. Ja mam ta głębszą. Można na niej usiąść na prosto, ale najwygodniej jest na półleżąco czy nawet leżąco. jest dosć niski. Obawialiśmy się, że będzie ciężko wstac, ale póki co nie narzekam Oglądaliśmy też kanapy z livingroom, ale były zdecydowanie bardziej leżące I nie zdecydowaliśmy się na żadną z nich Ania, masz do mnie blisko?? To wpadaj w sobote na 11 Dzięki za zaproszenie, ale w sobotę muszę siedzieć na uczelni Mam do ciebie średnio blisko - nie wiem gdzie dokładnie mieszkasz, ale do Katowic mam trochę ponad 100 km (z Opola). Prawdopodobnie będę jechała w stronę Jaworzna za 2 lub 3 tygodnie, może wtedy bym mogła na moment wstąpić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.11.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 czyli umawiamy sie u wusi o 11-stej? bo iza to nie wiadomo czy sie na nogi postawi do soboty więc wusia pewniejsza Myślę, że może być u Wusi o 11-ej, chyba że Skabunia jednak będzie nam chciała pokazać swoje cudeńka, to proponuję najpierw u niej się spotkać. Wusia mieszka, że tak powiem 'na wylocie' z miasta, więc będzie po drodze..! Aniu a o ktorej bys u mnie byla 8?? nie mow ze wczesniej Markotko myślę, że wystarczyłoby o 8.30 - co Ty na to..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No to o której będziecei u mnie bo już się pogubiłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.11.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Kasieńko ja też...! Myślę, że obejrzenie dwóch chatek w biegu, to nam tak ze dwie godzinki zajmie + dojazd do Ciebie... Może się umówimy tak, że jak będziemy z Myszkowa wyjeżdżać to Ci damy znać..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 no Maryś patrząc od Was to raczej na "wlocie" jak "wylocie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.11.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No wiesz Wusia, wszystko zależy jak leży...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No wiesz Wusia, wszystko zależy jak leży...! jak lezy to cieniusiooo maryś, odbierz mi tą firnakę jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.11.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Kasieńko nie ma żadnego problemu! Jakby mi Panie nie chciały wydać to będę do Ciebie dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ty Kaśka się nie ciesz Ty się szykuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ty Kaśka się nie ciesz Ty się szykuj ja już jestem naszykowana: paluszki i krakersy zakupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a dietetyczne aby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a dietetyczne aby A JAKŻE!!! A czy WY w końcu zdecydowałyście się na którą do mnie przyjedziecie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Tylko mnie tam prosze nie obgadywać Ale zdrówko wypić mozecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.11.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 wychodzi na to że na obiad kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.11.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Tylko mnie tam prosze nie obgadywać Ale zdrówko wypić mozecie maylandzia z kaśką? to nie mozliwe. ona cię ZAWSZE obgaduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wiem Ale to dlatego, ze ciagle o mnie mysli Niedługo to Maciejowy rozwód nam obu zafunduje bo nie wytrzyma z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.11.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wiem Ale to dlatego, ze ciagle o mnie mysli Niedługo to Maciejowy rozwód nam obu zafunduje bo nie wytrzyma z nami a Wy obie Maciejowego poslubilyscie ze ma wam obu rozwod zafundowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No nie ale jeszcze troche a bedziemy z Kaską całe noce razem spędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 wychodzi na to że na obiad kaśka Wykluczone!!!!!!!!!! Chyba, że gorący kubek chcecie Mayland, ciiiiiiiiiii bo się wyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Kto nie lubi trójkątów?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts