anjamen 07.11.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Kasiula piekna ta firanka/roletka u Twojej gwiazy, zamawialas czy gdzies gotowa kupilas? tez chce taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Kasiu chcialam podziekowac za goscine Paluszki pycha psze pani Kasia to mistrzyni dodatkow, nie wiem czy kiedykolwiek uzyskam taki etap A opis koncertu Kultu bezcenny Dzieki dziewuchy za spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Kasiula piekna ta firanka/roletka u Twojej gwiazy, zamawialas czy gdzies gotowa kupilas? tez chce taka Oczywiście, ze sama wymyśliłam po czym pojechałam do Wusiowej wsi i zamówiłam Niniejszym udzielam Ci pozwoleństwa na kopiowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Kasiu chcialam podziekowac za goscine Paluszki pycha psze pani Kasia to mistrzyni dodatkow, nie wiem czy kiedykolwiek uzyskam taki etap A opis koncertu Kultu bezcenny Dzieki dziewuchy za spotkanie Marta, zawsze do usług Ja jestem "dodatkowo" niedorobiona, ale mam szczęście do gości przychodzących w odwiedziny i przynoszących mi piękne rzeczy Dzięki!! PS. Widać reszcie się nei podobało nic, dodatki, paluszki ani nawet opis koncertu tak cicho siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 07.11.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Ja dopiero dotarłam bo musiałam wstapic po dzieci. Dziękuje za spotkanie. Kasiu Twoja dbałość o detal jest jak dla mnie nie do osiągnięcia. Masz śliczny domek. Mnie się najbardziej podobały kolory na ścianach, panele rewelacja, krzesło i wieszak w ganku, elewacja zewnętrzna, barierki, wszystko pięknie skomponowane, bardzo ciepła nowoczesność. Dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Kochana ja dopiero teraz bo jeszcze po drodze zahaczyłam o Zabrze było przeuroczo - jak zwykle. szkoda że gospodyni się gdzieś zmyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Kochana ja dopiero teraz bo jeszcze po drodze zahaczyłam o Zabrze było przeuroczo - jak zwykle. szkoda że gospodyni się gdzieś zmyła jakie zmyła??? i co robiłaś w Zabrzu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 dobry wieczór aaaaaaa gdzie te kubki, paluszki i krakesy były ja tylko pożarłam pyszne ciacho z wisienkami i bitą śmietaną dzięki Kasica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 dobry wieczór aaaaaaa gdzie te kubki, paluszki i krakesy były ja tylko pożarłam pyszne ciacho z wisienkami i bitą śmietaną dzięki Kasica Było się spóźniać??? Kubki wyszły wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 a właśnie kubki twoje bardzo pasowne do kawy lepciejszy smak aż miała lubię z fajnego naczynia wypijać kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 na koncercie byłam. tylko mniej wypasionym bo trwał 1:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 na koncercie byłam. tylko mniej wypasionym bo trwał 1:50 łeeeeeeee a dłubali w nosie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 niestety zero atrakcji. nie mówiąc o tym że strasznie stacjonarne - baba dwie godziny siedziała w jednym miejscu - normalnie zero ruchu scenicznego - zwłaszcza takiego jak dzisiaj uroczo demonstrowałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 niestety zero atrakcji. nie mówiąc o tym że strasznie stacjonarne - baba dwie godziny siedziała w jednym miejscu - normalnie zero ruchu scenicznego - zwłaszcza takiego jak dzisiaj uroczo demonstrowałas To kaszanka I pewnie jeszcze pieruńsko drogie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 no do twoich czterech dych sie nawet nie probowalo zblizyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 no do twoich czterech dych sie nawet nie probowalo zblizycwidzisz!! nie trzeba było na Kult iść?? I występ arystyczny bys zaliczyła i tanio i w ogóle i w szczególe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.11.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 cześć. ja tylko na chwilę dać Ci buziaka i uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.11.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witaj Kasiu! Przepraszam, że piszę dopiero dzisiaj, ale wczoraj padłam razem z dziewczynkami.. Bardzo dziękuję za przemiłą gościnę i pogaduchy! Mam nadzieję, że nie długo będę się mogła zrewanżować. A domek masz tak dopieszczony w dodatkach, że szok...! : PODZIWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.11.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Kasiula piekna ta firanka/roletka u Twojej gwiazy, zamawialas czy gdzies gotowa kupilas? tez chce taka Oczywiście, ze sama wymyśliłam po czym pojechałam do Wusiowej wsi i zamówiłam Niniejszym udzielam Ci pozwoleństwa na kopiowanie dziekuje i kradne dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 dzień dobry Anusia Ty nie kradnij przyjedź do Wusiowej wsi i będziesz mieć tak samo piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts