Nelli Sza 08.11.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witaj Kasieńko!!! Bardzo, bardzo dziękuję za możliwość spotkania. Jak już pisałam - MASZ PIĘKNY DOMEK no i te dodatki Było super!!!! Ps. Ja piszę dopiero teraz, bo wczoraj po naszym spotkaniu udałam się (dzięki Monia) do Ikea Potem przyjechał po mnie P. z dzieciakami. wyszalały się na zjeżdżalniach i tego typu rozrywkach, a w drodze powrotnej do domu zostałam odstawiona jeszcze do mojej koleżanki, która niedawno się przeprowadziła i robiła spotkanie. Także w domu byłam przed 24.00 No, taki fajny miałam dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nelcia uuuuuuuuu nieźle a mnie tylko wypad do LM spotkał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.11.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Toście się szlajały nieźle Przestańcie z tymi dodatkami, jakie dodatki??? Cze laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 a choćby wazoniki i milion innych pierdółek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.11.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 a choćby wazoniki i milion innych pierdółek Bożeeeee, to ja mam coś z oczami chyba, bo w ogóle tych dodatków nie widzę Ale tak to jest, rózni ludzie różnie postrzegają tą samą rzeczywistość. POdam przykład: była u mnie Maylandzia w wakacje i rzekła: ileeeeeeee ty masz dodatków Natomiast jakiś miesiąc temu była u mnie dziewczyna, która prowadzi sklep z dekoracjami ( u której zamówiłam konsolke i narzutę) i ta z kolei stwierdziła, że : widać, że ktrótko mieszkamy, bo starsznie pusty ten dom Nie dogodzisz panie, nie dogodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nam dogodzisz kochana, nie bój żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Ta pani jakas dziwna widac wyjatek potwierdzajacy regule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 nieeeeeeeeeee ta pani po prostu przygotowywała grunt pod zbycie towaru w dużych ilościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.11.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 nieeeeeeeeeee ta pani po prostu przygotowywała grunt pod zbycie towaru w dużych ilościach Wusia trafiłaś w sedno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 czesc Kasiulko, pewnie zajeta jestes gotowaniem goracych kubkow dla calej bandy rogala taak!! cześć dziewczyny Maylandzia, jak Ty mnie dobrze znasz Wczoraj byłam na koncercie Kultu Ale czad. A te małolaty, Boże jak sobie człowiek przypomni, że tez taki był "wyzwolony" to mnie pąs oblewa Moja córka była w sobotę na koncercie Kultu i wróciła zachwycona. Trzy godziny swietnej zabawy.Tak skakała że teraz tak jak mamama kuleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dobrze że do chirurga sie nie wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dzień dobry aaaaa czasem mam takie przebłyski geniuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.11.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Kasia gdzie kupowalas ta lampke na biurko w gabinecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Nie w Voxie?http://www.meble.vox.pl/artykuly-dekoracyjne/oswietlenie/pw/lampa-biurkowa-endo,1433/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.11.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Nie w Voxie? http://www.meble.vox.pl/artykuly-dekoracyjne/oswietlenie/pw/lampa-biurkowa-endo,1433/W Voxie, w Voxie Jak mnie nie ma, to na wsyzstkie pytania odpowie Wam Maylandzia, ewentualnie Efka, są jak widać świetnie zorientowane w moim domostwie Ale zaje.. jest ta seria Folk!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Zaraz spadam do domu i mam 5 dni wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.11.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Zaraz spadam do domu i mam 5 dni wolnego aleeee masz fajnieeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzień dobry Maylandzia to tak jak ja 5 dni wolnego jak to cudnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Wusia pobyczymy sie trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts