wu 10.11.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no pewnie Maylandzia ja mam plan twórczo się na działce realizować no i chleb upiec ciekawe co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ja to nie wiem co bedę robić. troche w ziemi pogrzebię. Jutro moze pomalujemy z męża siostrą jej mieszkanie. No i stół czeka na odnowienie.... Moze coż z tych rzeczy zrobię ale to nic zobowiązującego Fajnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no nie Maylandzia człowiek wolny jak dzika świnia na zakręcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.11.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ekhmmmm, a kto Wam dal tyle wolnego? co? ja mam 1 dzien ale tez sie ciesze ogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.11.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 na prosbę gospodyni DANDI'S BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.obrazky.pl/obrazky/kark-814-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Anusia praca nam dała a co wreszcie Dandi no no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 To pewnie po ukąszeniu pszczoły tak spuchł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 10.11.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 jesssuuu....jaki przystojniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.11.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Trochę mi rogala przypomina Sorki, ale chyba ich za duzo dziś zjadłam stad te skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.11.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 sama przypominasz rogala. I się nie obżeraj to Ci się głupio nie będzie kojarzyć! Talii mu zazdrościsz i tyle. To jest zdjęcie mężczyzny, który o siebie dba, jest świadom własnej fizyczności i atrakcyjności.. i zapewne nieprzeniknionej mądrości. Rozumiem, że gospodyni padła martwym bykiem na widok nadobnego chłopca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jakiej talii? Tak się ścisnął w pasie że az go na górze wydymało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.11.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 wydymało musze wziąć tramal, momą jestem primo: DOBRY JEZU, CO? secundo: urodziłem się w czasach kiedy wydymało i wydęło znaczyło co innego. Błagam powiedz, że profesor Miodek jeszcze się na ten temat nie wypowiedział... tertio: nie chciałbym być tym co go wydymało bez względu na to czy na górze czy na dole. To co próbowało go wydymac na bank już nie zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 wg Słownika Polskiego PWN -wydymać- wypełnić, nadmuchać powietrzem, zwiekszając objetość czegoś. Jeśli kojarzy ci się ten czasownik z czymś innym to juz nie moja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.11.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 to juz nie moja wina zasługa kochana, zasługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 11.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ... widze ze w Twoim pięknym domku masz drzwi Invado -scorpio. Dałoby rade kilka fotek jak sie prezentują, bo tez o takich mysle choc mam watpliwosci? Z góry bardzo dziękuję .gospie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 dobry wieczór gospie ja je widziałam na żywo i nie mam wątpliwości piękne są te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 dobry wieczór gospie ja je widziałam na żywo i nie mam wątpliwości piękne są te drzwi właśnie!! Więcej zdjeć nie mam Chyba, że mnie co natchnie ( na przykład ten uroczy genteman w ogrodniczkach) to wtedy tak A moze zróbmy tak: jakie masz wątpliwości??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.11.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 czesc Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 12.11.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Hej! Chce zobaczyć jak wyglądają "zamontowane". Na dół zamówiłam Domino 4 też Invado - drogie jak cholera ale na górę już mnie na nie nie stać dodatkowo są te Gemini, virgo i te scorpio- bardzo podobne do siebie i nie wiem które do końca. A tak fotki z takiego pięknego domku może dadzą mi pogląd ze to te i TYLKO TE i żadne inne życzę wytrwałosci w wykańczaniu - (ale nie siebie) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 12.11.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ...przeslij chociaż na priv takie robocze na szybko plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts