Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sama przypominasz rogala. I się nie obżeraj to Ci się głupio nie będzie kojarzyć! Talii mu zazdrościsz i tyle. To jest zdjęcie mężczyzny, który o siebie dba, jest świadom własnej fizyczności i atrakcyjności.. i zapewne nieprzeniknionej mądrości.

Rozumiem, że gospodyni padła martwym bykiem na widok nadobnego chłopca?

wydymało

musze wziąć tramal, momą

jestem

primo: DOBRY JEZU, CO?

secundo: urodziłem się w czasach kiedy wydymało i wydęło znaczyło co innego. Błagam powiedz, że profesor Miodek jeszcze się na ten temat nie wypowiedział...

tertio: nie chciałbym być tym co go wydymało bez względu na to czy na górze czy na dole. To co próbowało go wydymac na bank już nie zyje

dobry wieczór

gospie ja je widziałam na żywo i nie mam wątpliwości piękne są te drzwi :D

właśnie!! :wink:

Więcej zdjeć nie mam :roll: Chyba, że mnie co natchnie ( na przykład ten uroczy genteman w ogrodniczkach) to wtedy tak :lol:

A moze zróbmy tak: jakie masz wątpliwości???

Hej!

Chce zobaczyć jak wyglądają "zamontowane". Na dół zamówiłam Domino 4 też Invado - drogie jak cholera :( ale na górę już mnie na nie nie stać :lol:

dodatkowo są te Gemini, virgo i te scorpio- bardzo podobne do siebie i nie wiem które do końca. A tak fotki z takiego pięknego domku może dadzą mi pogląd ze to te i TYLKO TE i żadne inne :lol: :lol:

życzę wytrwałosci w wykańczaniu - (ale nie siebie) :wink:

pozdr