Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kupiłabym je juz teraz ale poczekam na drzwi bo nie wiem jakie zamówiłam :roll: :oops: Tzn wiem jak się nazywaja ale nie pamietam odcieniu. Orzech a orzech to nieraz dwa różne odcienie :lol:

racja, poczekaj na drzwi i dopeiro startuj z podłogą

chociaż też słyszałam, ze drzwi mają pasowac do okien (jeśl te sa kolorowe wewnątrz)

Ja dopiero będę mieć zgryza z tą amareną :roll:

Masz amarenę obustronnie? Ja mam białe okna więc mi to obojetne. Nie jestem tez zwolenniczką pasowania drzwi do okien. Wstrzymuję się bo chciałabym tylko utrzymać jednolitą tonację w odcieniach, gatynki i kolory juz tak ważne dl amnie nie są. I tak bede mieć różne okleiny i forniry czy też drewno :lol: Jak pstrokacizna to po całości :wink:

Masz amarenę obustronnie? Ja mam białe okna więc mi to obojetne. Nie jestem tez zwolenniczką pasowania drzwi do okien. Wstrzymuję się bo chciałabym tylko utrzymać jednolitą tonację w odcieniach, gatynki i kolory juz tak ważne dl amnie nie są. I tak bede mieć różne okleiny i forniry czy też drewno :lol: Jak pstrokacizna to po całości :wink:

tak, amarena jest dwustronna :roll:

w sumie to nigdzie nie będzie tak, żeby drzwi były tuż obok okna więc jakiś kolor z daleka będzie pasował :roll: :wink:

Cześć Kasieńko!

Tylko tyle mi się udało. Pokój Synka. Wcale nie jestem zadowolona :evil:

http://images34.fotosik.pl/95/df16dafdc188216cm.jpghttp://images25.fotosik.pl/133/05873d8dd8ebee86m.jpg

http://images31.fotosik.pl/95/8755ea6a1ec7c0ccm.jpghttp://images23.fotosik.pl/134/34bfe41bad4e48e7m.jpg

http://images31.fotosik.pl/95/cfd95d57ab095d8am.jpg

Wkurza mnie ta bezradność, bo na tych programach, które mam nie mogę za dużo zrobić :evil: Brak odpowiednich elementów i biblioteka jest do d.upy :evil: Czekam na płyte z lepszym programem, może w pzyszłym tygodniu będę miała, to usiądę jeszcze raz. Pokombinuję jeszcze z pokojem Coreczki.

Zdrowiej, qurczę!!! Odstresuj się choć odrobinę, bo się wykończysz Kobieto :evil: :-?

Braza, wielkie dzięki, to już jest coś :wink:

A jak będziesz mieć ta lepszą płytę to możesz też podziałać :oops: :wink:

A co do zdrowia to wiesz jak jest: stres niestety zżera mnie dosłownie i w przenośni :-? Lekko licząc 5 kg jest mnie mniej, a głos słaby jak u menela :roll: :wink:

Ale (pukam w niemalowane drewno) wydaje mi się, że gdzieś dam daleko co prawda, ale jednak widzę koniec tej męki :roll:

Byle do wiosny, byle do wiosny......... :roll:

Kasica, ja wiem, że takie gadanie to o kant d..py rozbić, ale i tak powiem ... daj spokój Kobieto!!!! Nie ma nic ważniejszego, niz psychiczna równowaga, jak szlak ją trafia to zaczynamy funkcjonować na zasadzie roślinek :evil: I owszem, urodą przypominasz różę, ale ... chyba nie o to Ci chodzi, żeby wegetować jak ona, cooo :evil: No to bardzo Cie proszę, powolutku, leciutko zacznij luzować! P-o-w-o-l-u-t-k-u!!!

Kasica, ja wiem, że takie gadanie to o kant d..py rozbić, ale i tak powiem ... daj spokój Kobieto!!!! Nie ma nic ważniejszego, niz psychiczna równowaga, jak szlak ją trafia to zaczynamy funkcjonować na zasadzie roślinek :evil: I owszem, urodą przypominasz różę, ale ... chyba nie o to Ci chodzi, żeby wegetować jak ona, cooo :evil: No to bardzo Cie proszę, powolutku, leciutko zacznij luzować! P-o-w-o-l-u-t-k-u!!!

Tak też właśnie czynię, dobrze, że 11 stycznia od razu są ferie :)

A tak psioczyłam we wrześniu, że te ferie za szybko sa :roll:

Cofam te słowa :p

Żeby mi przeszło musiałabym rzucić prace w cholerę :-?

O, to niegłupi pomysł :wink:

na poważnie o tym myślę :roll:

tak serio serio, przecież nie muszę do końca życia uczyć, nie??

mogę na przykład tłumaczenia robić, nie?? :roll:

Możesz i nie wiem, dlaczego jeszcze tego nie robisz :o Ja za tłumaczenia kontraktów Szanownego (6 stron) zapłaciłam 220zł.

Noooo, przemyśl to!!!!

Możesz i nie wiem, dlaczego jeszcze tego nie robisz :o Ja za tłumaczenia kontraktów Szanownego (6 stron) zapłaciłam 220zł.

Noooo, przemyśl to!!!!

Wiesz, kiedyś nasze grono było baaaaaaaaardzo fajne i spójne, nie było takich śmierdzących sytuacji i w ogóle było extra. I to mnie trzymało w tej pracy. poza tym, nie ma co ukrywać, dla matki wolne wakacje i ferie to jest to!!

Ale miarka się tym razem przebrała :evil: :evil: :cry: Już od jakiegoś czasu było kiepsko, ale jako osoba naiwna ciągle wierzyłam w to, ze to wszystko się jeszcze da złożyć do kupy, że szefostwo pójdzie w końcu na emeryturę :evil: :evil:

Więc pomyślałam sobie, że jako wolny zawód też mogę mieć wolne wakacje. W dobie internetu i przelewów elektronicznych tłumaczenia to chyba żaden problem :roll:

Noooo, przemyśl to!!!!

I nie będziesz sobie gardła męczyć :wink:

Też i chodzi po głowie, żeby coś "ze sobą zrobić" w życiu zawodowym :roll:

Żeby mi przeszło musiałabym rzucić prace w cholerę :-?O, to niegłupi pomysł :wink:

Rób szybko jak nie masz tłumacza przysięgłęgłego i kasa się będzie lała strumieniami i będziesz jak mój sąsiad przez całe dnie przesiadywała na tarasie z kawką w ręku , od czasu do czasu stukając na laptopie :lol:

Witam wszystkich :)

tylko gdzie ci wszyscy :-?

znowu jestem chora :evil: :evil:

6 raz w tym roku szolnym :evil:

tracę głos lub chrypie i kaszlę jak gruźlik :evil: :evil:

wszystko to przez stres :evil: :evil: :(

wiesz co, tez tak miałam i ......okazało sie że to na tle alergicznym :-? :evil:

dostałam cleratine i mi przeszło :lol:

może masz podobnie :roll:

a już miałam taki przejscia ze całkowicie głos traciłam, no normalnie jak ryba, ci z boku mieli ubaw a ja musiałam do pracy chodzic :-?