markoto 18.11.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Wlasnie wszedzie szukam bo swietnie sie nadaje na ozdobki np teraz swiateczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Wlasnie wszedzie szukam bo swietnie sie nadaje na ozdobki np teraz swiateczne Kupić Ci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.11.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Jak nie jest powalajaco droga to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Chętnie bym Was znowu zobaczył, ale jak to zrobić jak ja nawet siebie raz tylko dziennie widzę w lustrze najbliższa okazja 5.12. w Krakófku u Małgoś Kasia a Ty tak zamówienia na prezenty przyjmujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Jak nie jest powalajaco droga to tak marta, coś wedle 30-40zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Chętnie bym Was znowu zobaczył, ale jak to zrobić jak ja nawet siebie raz tylko dziennie widzę w lustrze najbliższa okazja 5.12. w Krakófku u Małgoś Kasia a Ty tak zamówienia na prezenty przyjmujesz Planuję wyjazd do Krakowa, ale; czy uda się to zgrać i zdobyć zaproszenie - jeszcze nie wiem;) Co muszę zabrać, oprócz wina, sera pleśniowego i winogron? No i jakiś dąb trzeba kupić do ogrodu gospodarzy;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Daro zdobyć zaproszenie to nie problem Małgoś fajna kobietka jest ale to wiesz Co muszę zabrać, oprócz wina, sera pleśniowego i winogron? teraz to spróbuj nie przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Daro zdobyć zaproszenie to nie problem Małgoś fajna kobietka jest ale to wiesz Co muszę zabrać, oprócz wina, sera pleśniowego i winogron? teraz to spróbuj nie przyjechać Mam nadzieję, że jakaś impreza mnie nie ominęła? w ostatnim czasie. Tym razem jak będę to bez "mojej dziewczyny" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A co z tym dębem? Będzie pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 no w sumie ominęła była u Małgoś betonówka też mnie nie było teraz będzie tynkówka i mam zamiar nadrobić z tym dębem to hmmmmm Małgoś ma mieszkanie to nie wiem czy się wkomponuje bez "dziewczyny" będziesz no wiedziałam że kto jak kto ale Ty potrafisz rozsiewać pokusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 no w sumie ominęła była u Małgoś betonówka też mnie nie było teraz będzie tynkówka i mam zamiar nadrobić z tym dębem to hmmmmm Małgoś ma mieszkanie to nie wiem czy się wkomponuje bez "dziewczyny" będziesz no wiedziałam że kto jak kto ale Ty potrafisz rozsiewać pokusy Oby tylko pokusy;) Ale nie ma o czym mówić, póki co muszę zdobyć zparoszenie;) ..... lub zagrać rolę kierowcy lub osoby towarzyszącej a kto będzie jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 zaproszenie jak mówiłam to nie problem pełna lista u Małgoś a tak myślę kogo tam znasz Ania z Dejwem nie wiem czy pamiętasz z parapetówki u Ani Skabusię no i mię i jeszcze kilka osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 zaproszenie jak mówiłam to nie problem pełna lista u Małgoś a tak myślę kogo tam znasz Ania z Dejwem nie wiem czy pamiętasz z parapetówki u Ani Skabusię no i mię i jeszcze kilka osób Mam pamięć fotograficzną - dobrze wiem o kim mówisz. OK, pożyjemy zoabaczymy;), ale się rozpisałęm - pozdrawiam gorąco i wskakuje do Ciebie, poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 zapraszam serdecznie do mię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Chętnie bym Was znowu zobaczył, ale jak to zrobić jak ja nawet siebie raz tylko dziennie widzę w lustrze najbliższa okazja 5.12. w Krakófku u Małgoś Kasia a Ty tak zamówienia na prezenty przyjmujesz Planuję wyjazd do Krakowa, ale; czy uda się to zgrać i zdobyć zaproszenie - jeszcze nie wiem;) Co muszę zabrać, oprócz wina, sera pleśniowego i winogron? No i jakiś dąb trzeba kupić do ogrodu gospodarzy;)? Ogrodu tymczasowo brak, ale wino, ser plesniowy i winogrona chetnie przyjmiemy. Sie nie pytac, przyjezdzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Małgoś co Cię skusiło ser, wino czy winogrona a moze cały zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Chętnie bym Was znowu zobaczył, ale jak to zrobić jak ja nawet siebie raz tylko dziennie widzę w lustrze najbliższa okazja 5.12. w Krakófku u Małgoś Kasia a Ty tak zamówienia na prezenty przyjmujesz Planuję wyjazd do Krakowa, ale; czy uda się to zgrać i zdobyć zaproszenie - jeszcze nie wiem;) Co muszę zabrać, oprócz wina, sera pleśniowego i winogron? No i jakiś dąb trzeba kupić do ogrodu gospodarzy;)? Ogrodu tymczasowo brak, ale wino, ser plesniowy i winogrona chetnie przyjmiemy. Sie nie pytac, przyjezdzac. bomba, i tak oto wprosiłem się na imprezę, i jak nawet nie przyjadę, to prześlę wino, ser i winogrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 nie chcę Cię martwić ale jakby teraz to musiz tak kombinować żeby przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.11.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 cześć psycholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 cześć psycholu Również pozdrawiam Psychola - niezależnie kim jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts