kaśka maciej 18.11.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 nie wtedy kiedy czynisz mi sexualne awanse. dopiero kiedy czuję się zaniedbany rzucam wyzwiskami jak kto jaki nienormalny - podsumowując: to pokłosie Twego olewactwa. teraz oberwę taaa jasne, odezwał się ten, co to spędza na forum całe dnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Daro wiedziałam że coś wykombinujesz żeby nie być stratnym Kaśka paskudo a ostatnio to się nie krępowałaś cmoka na powitanie dać tak mi się jakoś wyrwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 znaczy jednak masz odchyłki od normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 znaczy jednak masz odchyłki od normy a czy widzisz tu kogoś całkowicie normalnego, tak do końca, zupełnie w 100%, bo ja NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 nie wtedy kiedy czynisz mi sexualne awanse. dopiero kiedy czuję się zaniedbany rzucam wyzwiskami jak kto jaki nienormalny - podsumowując: to pokłosie Twego olewactwa. teraz oberwę Jeśli kolega pozwoli - ja mu wyślę busiaka - bo nikt tego dna nie powinien być sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Kaśka Ty się mnie nie pytaj bo ja na bank normalna nie jestem no i Dandi ma zagwostkę pozwolić nie pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dobra, ja to się chyba oddalę, bo taki jeden przystojny brunet ( co to leży koło mnie) się dopomina o buziaka. Jakby co to dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dobranoc dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.11.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 bo nikt tego dnia nie powinien być sam yyyyyyyyyy, którego konkretnie? dziś jest jakis szczególny dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dobra, ja to się chyba oddalę, bo taki jeden przystojny brunet ( co to leży koło mnie) się dopomina o buziaka. Jakby co to dobranoc papa i miłego jutro dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 bo nikt tego dnia nie powinien być sam yyyyyyyyyy, którego konkretnie? dziś jest jakis szczególny dzień? Dzień mojego pobytu na forum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 w istocie szczególny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.11.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzień mojego pobytu na forum;) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa No to całuj chopie, całuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzień mojego pobytu na forum;) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa No to całuj chopie, całuj! no to misiek dla dandi3 - upuszczonego przez Kasi serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.11.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Kasia a ty sie do Malgosi wybierasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dzień dobry no własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.11.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 no wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.11.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 no własnie nie wiem wszystkie znaki na niebie mi mówią, że znowu mi nie pasuje ale mam dla was coś fajnego Recenzja wiersza Wiersz jednozwrotkowy, trzywersowy z rymem sylabowym, z równomiernie rozłożonym akcentem. Podmiot liryczny wyraża swoje głębokie zadowolenie z otaczającego go świata, przepełnia go kwitnący stoicyzm i szczęście, które człowiekowi żyjącemu we współczesnym zamęcie, może dać tylko otaczająca go przyroda. Dla podmiotu lirycznego nawet zanurzona w błękicie wody część żaby jest pretekstem do euforii. Szybko poruszające się słońce sugeruje wczesne lato, kiedy świat zwierzęcy budzi się z otchłani zimy. Puenta liryka jest jednoznaczna i łatwo odczytywalna, oddaje doskonale szybkość i złożoność ruchu słońca, które przecież nie jest istotą ludzką. Uwagę zwraca użycie wulgaryzmów, których znajomość świadczy o ludowych korzeniach poety i głębokiej więzi ze społeczeństwem. W moim rozumieniu autor chciał się tym utworem odwdzięczyć środowisku, w którym wyrósł, za poświecenie i trud włożony w zapewnienie mu należytego wykształcenia. Szkoda, że tak mało w dzisiejszej poezji wierszy o tak pogodnym nastroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.11.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Kasia a ty sie do Malgosi wybierasz?? suponuję, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.11.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 A oto i sam wiersz: Słońce w górze zapierdala, Żaba w wodzie dupę moczy, Kurwa, co za dzień uroczy... Wrażliwych niniejszym pprzepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts