Daro_K 24.11.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 no ja po prostu wiedząc kiedy się Kasica ulęgła wiedziałam że to podwójne stworzenie jest albowiem rodzicielka moja takoż samo podwójna ja nie jestem podwójna, ja jestem jedyna w swoim rodzaju NOooooooo - potwierdzam - nic tylko zamknąć w złotej klatce ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 no ja po prostu wiedząc kiedy się Kasica ulęgła wiedziałam że to podwójne stworzenie jest albowiem rodzicielka moja takoż samo podwójna ja nie jestem podwójna, ja jestem jedyna w swoim rodzaju NOooooooo - potwierdzam - nic tylko zamknąć w złotej klatce ;]no wiesz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.11.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Wiem .....- z Kaśkami trzeba krótko, albo wóz albo przewóz.... A tak odbiegając od spraw relacji międzyludzkich, to namierzyłem super miejsce na zakup mebli i juz dla forum złatwiłęm rabat: http://www.meblerybaccy.pl/index.html Wejdźcie na zakłądke partnerzy: mają wszystkich i ceny super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Myślisz, że ze mną tak trzeba??? Kurcze, znasz mnie lepiej niż ja siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.11.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Myślisz, że ze mną tak trzeba??? Kurcze, znasz mnie lepiej niż ja siebie Nie jesteś łatwym obiektem badań behawioralnych i orchidologicznych - ale jak się już matody badawcze skutecznie ustali, to ich wyniki są fascynujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Wiem .....- z Kaśkami trzeba krótko, albo wóz albo przewóz.... A tak odbiegając od spraw relacji międzyludzkich, to namierzyłem super miejsce na zakup mebli i juz dla forum złatwiłęm rabat: http://www.meblerybaccy.pl/index.html Wejdźcie na zakłądke partnerzy: mają wszystkich i ceny super.rzeczywiście, mają spory wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Myślisz, że ze mną tak trzeba??? Kurcze, znasz mnie lepiej niż ja siebie Nie jesteś łatwym obiektem badań behawioralnych i orchidologicznych - ale jak się już matody badawcze skutecznie ustali, to ich wyniki są fascynujące.Boże, dlaczego używasz takich trudnych słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.11.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Myślisz, że ze mną tak trzeba??? Kurcze, znasz mnie lepiej niż ja siebie Nie jesteś łatwym obiektem badań behawioralnych i orchidologicznych - ale jak się już matody badawcze skutecznie ustali, to ich wyniki są fascynujące.Boże, dlaczego używasz takich trudnych słów Aby podkreślić wagę tematu - w mojej ocene;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kaśka fajne hokery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kaśka fajne hokery serio?? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.11.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kaśka fajne hokery serio?? Dzięki Kaśka - fajna fryzura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kaśka fajne hokery serio?? Dzięki Kaśk - fajna fryzurka Darooooooo, o czym Ty mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 serio serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 serio serio dzięki! ja wiedziałam, że moge na Ciebie liczyć Daro, mów co knujesz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.11.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kaśka fajne hokery serio?? Dzięki Kaśk - fajna fryzurka Darooooooo, o czym Ty mówisz Sorki - to moja wyobraźnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kaśka fajne hokery serio?? Dzięki he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kaśka fajne hokery serio?? Dzięki he?ale o so chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kaśka fajne hokery serio?? Dzięki Kaśk - fajna fryzurka Darooooooo, o czym Ty mówisz Sorki - to moja wyobraźnia...Kręcisz coś!! Byłam u frzyjera ostatnio TYlko skąd ty możesz o tym wiedzieć, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.11.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kaśka fajne hokery serio?? Dzięki he?ale o so chodzi??? No hokery u naszej Kaśki też na miejsu. Uwielbiam i to i to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts