Irma 24.11.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 fajne te hokery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 w dzienniku super kiedy będę mogła usadzić na nich moje pośladki? bo ja rzyci nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Daro ja bym uważała co piszę bo zacisk szczęki moze przejść w zacisk pięści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dzięki dziewczyny Duka, żadna rewelacja, ale coś czuję, że będzie to ulubione miejsce. Dzieci się oflagowały i nie chciały jeśc obiadu przy stole Daroooo, mój małżon siedzi obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.11.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Daro ja bym uważała co piszę bo zacisk szczęki moze przejść w zacisk pięści To fakt - nie wziąłem pod uwagę tego, że hokery tak mocno mobilizują agresję. Będę musiał w przysżłości mnie dokładnie zamienać myśli na słowa. To chyba jednak kwestia, bezpieczeństwa w sieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ach z tymi mężami i żonami.... coż mi zostało, pozdrowić męża i zaprosić Was dwoeje na piwo do Wrocławia Ale mąż, mimo, że chłopa nie znam, niczego sobie rycerz - skoro Kaśkę "białogłowę" zdobył... niechybnie w jakmś turnieju. No chyba, że rzecz oparła sie jednak o łowy damy, gdzie mąż zwierzyną upolowaną stać się mógł. Tak czysiak, odpowiedzi nie oczekuję, więcej roboty wyobraźni zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 w dzienniku super kiedy będę mogła usadzić na nich moje pośladki? bo ja rzyci nie posiadam whenever you wish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Daruś, buźka A we Wrocku się zjawię, na bank Sorka, zjawimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.11.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Daruś, buźka A we Wrocku się zjawię, na bank Sorka, zjawimy się juz obiecujesz i oboecujesz tylko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 i wish 'straightaway' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.11.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Daruś, buźka A we Wrocku się zjawię, na bank Sorka, zjawimy się Każdy ukłd akceptuję, każdy przyniesie mi wiele radości - z mężem pogadam o autach z Tobą o kolorach i tak minie nam nocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.11.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Daruś, buźka A we Wrocku się zjawię, na bank Sorka, zjawimy się juz obiecujesz i oboecujesz tylko.... a jak jeszcze ANIula I Dejwidek wpadną - będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 A swoją drogą to wystarczyło wkleić jakieś zdjecie w dzienniku i odrazu wszyscy z kątów wychodzą Ostatnio nie bardzo jest co komentowac na forum czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Daruś, buźka A we Wrocku się zjawię, na bank Sorka, zjawimy się juz obiecujesz i oboecujesz tylko....łooo Jezu przecież mówiłam, Helenka będzie to przyjadę Efi, straightaway to może być problem, ale tomorrow, day after tomorrow i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 A swoją drogą to wystarczyło wkleić jakieś zdjecie w dzienniku i odrazu wszyscy z kątów wychodzą Ostatnio nie bardzo jest co komentowac na forum czy jak?Zgadzam się, w takim razie jutro wkleję wazon jaki zakupiłam w Ikeja z badylami A po jutrze wkleję podkładkę na biurko z Voxa, a po pojutrze wkleję stary zegar po mojej babci, którego za nic w świecie nei wyrzucę,a z którego nie wiem gdzie postawić Happy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 jak cholera:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.11.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 jak cholera:D Ja mniej, ale też bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 tez mam taki zegar i dumam gdzie by go umiescic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 jak cholera:D o przepraszam, ja po 3 miesiacach wkleilam postep prac na zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a mnie to się wykasowała wiadomość z linkiem do albumu i nic nie widzę... pozdrawiam wieczornie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts