efilo 25.11.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 kaśka jak to coś u Ciebie zawiśnie to ja do gabinetu nie wejde na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 kaśka jak to coś u Ciebie zawiśnie to ja do gabinetu nie wejde na bank boooo ????????? boisz się pająków??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ostatnio tłumaczyłam kruszce że pajączków nie należy się bać bo one są malutkie i bezbronne i same się dużo bardziej boją. cały czas się zastanawiałam czy mi nos rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Rozumiem, że nie podoba Wam się jak przestawiłam róg kanapy i wolicie się nie odzywać. Dobra, dobraaaaaaaaaa zapamiętam to sobie PS. Ja wiem, że nie mam bladego pojęcia o robieniu zdjęć, no ale bez przesady: coś na nich widać, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.11.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 kaśka jak to coś u Ciebie zawiśnie to ja do gabinetu nie wejde na bank ja też, brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 kaśka widziałam zdjęcie ale nie doczytałam opisu pod spodem. myślałam że bonus to nowe zdjęcie a nie nowy układ. swoją drogą nie wiem na czym polega dokładnie zmiana. ale jak jest wygodniej to super. choć ja tam na brak wygody nie narzekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.11.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Rozumiem, że nie podoba Wam się jak przestawiłam róg kanapy i wolicie się nie odzywać. Dobra, dobraaaaaaaaaa zapamiętam to sobie PS. Ja wiem, że nie mam bladego pojęcia o robieniu zdjęć, no ale bez przesady: coś na nich widać, nie?? ciebie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Verunia, jak wrócę od stylisty 12 grudnia i będe podobna do ludzi to się pokaże Efka, zmiana polega na tym, że rogówka była w rogu ( jak sama nazwa wskazuje) a teraz w rogu jest pufa, a róg stoi tam gdzie pufa. Teraz siedząc w miejscu pufy mozna się oprzeć, na pufie to tak średnio to było możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 to cos Ty w nocy robila? spałam trata tata dlaczego nikt mni nie wierzy Ja wierzę i buziaka ślę na imieniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 to cos Ty w nocy robila? spałam trata tata dlaczego nikt mni nie wierzy Ja wierzę i buziaka ślę na imieniny.O!! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.11.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ooo, to masz imieniny? Wszystkiego najlepszego W życiu nie byłam u stylisty . Moze powinnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 to cos Ty w nocy robila? spałam trata tata dlaczego nikt mni nie wierzy Ja wierzę i buziaka ślę na imieniny.O!! Dzięki NIe robię tego bezinteresownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ooo, to masz imieniny? Wszystkiego najlepszego W życiu nie byłam u stylisty . Moze powinnam no wyobraź sobie, że mam Tez nei byłam u stylisty Tak pieszczotliwie nazywam mojego fryzjera Za życzenia dziękuję Daro, a czego oczekujesz ( ostrzegam: maż obok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.11.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dolaczam sie do zyczen Duzo zdrowia Kasiu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dolaczam sie do zyczen Duzo zdrowia Kasiu!!Dzięki Marta!! Zakupy poczyniłam dziś, wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kasiu - nie boję się własnych oczekiwań...są uczciwe... ... zabiegam o pamięć i o swój pozytywny wizerunek .... a poza tym, uczę się być miłym kolesiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kasiu - nie boję się własnych oczekiwań...są uczciwe... ... zabiegam o pamięć i o swój pozytywny wizerunek .... a poza tym, uczę się być miłym kolesiem.aaaaaaaaaaa ale podobno "bycie miłym jest przereklamowane" (dr House) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.11.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dolaczam sie do zyczen Duzo zdrowia Kasiu!!Dzięki Marta!! Zakupy poczyniłam dziś, wiesz?? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kasiu - nie boję się własnych oczekiwań...są uczciwe... ... zabiegam o pamięć i o swój pozytywny wizerunek .... a poza tym, uczę się być miłym kolesiem.aaaaaaaaaaa ale podobno "bycie miłym jest przereklamowane" (dr House) jestem konserwatystą, choć nie całuję kobiet w rękę ... ... pracuję w marketingu czasami, wiem jak wywoływać potrzebę u innych na moje bycie miłym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.11.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 wszystkiego dobrego Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts