kaśka maciej 30.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 A do czego Ci Kasiu wena potrzebna..?! Jak zdrówko?Tak jakoś ogólnie brak mi weny Zdrówko lepiej. Pisz co z tą podyplomówką!! Jestem zainteresowana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.11.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Napisałam Ci u Marty, ale przekleję, żebyś nie musiała latać: Kasiu nic takiego... Studia na WST w Katowicach, trwają 3 semestry (po 1600zł za każdy). Tu masz stronkę ze szczegółami: http://www.wst.com.pl/podstrony/podyplomowe/archwn.php Najbardziej zależy mi na nauce archicada i autocada... Zobaczymy jak to będzie... Na razie miałam kilka wykładów i ćwiczeń i póki co nie jest źle, bo mam dużo wiedzy praktycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.11.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 nastepne firanki szyje w Myszkowie, na wiosne chce nowe bo mi sie moje juz znudzily, Wusia jak tylko bede mogla to z Helena przyjade gdzies kwiecien/maj i Ciebie Kasiu tez odwiedze bo Tobie sie cos tylka nie chce ruszyc do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Maryś uffff to mnie cieszy że zadowolona jesteś Anusia no ja bedę czekać na Was z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.11.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Aniaaaaa, no toz mówię, że przyjadę!! Ino niech się Helenka urodzi, co tam po próżnicy jeździc będę! Ania, fajne te studia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.11.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Kasiu to się okaże, ale przedmioty są bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.11.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Kasiu to się okaże, ale przedmioty są bardzo fajne. Wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 No i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.11.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 No i? Kapa Ja to ci zrobię nalot tak z godzinnym uprzedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 No i? Kapa Ja to ci zrobię nalot tak z godzinnym uprzedzeniem Kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.11.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 No i? Kapa Ja to ci zrobię nalot tak z godzinnym uprzedzeniem Kiedy? no dziś masz luz dam znac, godzinę wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 No i? Kapa Ja to ci zrobię nalot tak z godzinnym uprzedzeniem Kiedy? no dziś masz luz dam znac, godzinę wcześniej Kasia, ja Cie udusze normalnie. Najgorsze jest to, ze sie nawet wkurzyc na Ciebie nie umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.11.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Kasia, ja Cie udusze normalnie. Najgorsze jest to, ze sie nawet wkurzyc na Ciebie nie umiem. To nawet dobrze, ze nei umiesz Bo widzisz, w sobote miałam imprę u siebie i jakiś gość mi ZNISZCZYŁ płyte od Ciebie W związku z tym usmiecham się do Cię szeroko, a skoro się nei umiesz wkurzyć na mnie to wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Kasia, ja Cie udusze normalnie. Najgorsze jest to, ze sie nawet wkurzyc na Ciebie nie umiem. To nawet dobrze, ze nei umiesz Bo widzisz, w sobote miałam imprę u siebie i jakiś gość mi ZNISZCZYŁ płyte od Ciebie W związku z tym usmiecham się do Cię szeroko, a skoro się nei umiesz wkurzyć na mnie to wiesz... O to kanalia. Pododawalam tam roznych rzeczy jeszcze, ale sorry... odbior osobisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.11.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Kasia, ja Cie udusze normalnie. Najgorsze jest to, ze sie nawet wkurzyc na Ciebie nie umiem. To nawet dobrze, ze nei umiesz Bo widzisz, w sobote miałam imprę u siebie i jakiś gość mi ZNISZCZYŁ płyte od Ciebie W związku z tym usmiecham się do Cię szeroko, a skoro się nei umiesz wkurzyć na mnie to wiesz... O to kanalia. Pododawalam tam roznych rzeczy jeszcze, ale sorry... odbior osobisty. Tak myślałam A może ponegocjujemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Kasia, ja Cie udusze normalnie. Najgorsze jest to, ze sie nawet wkurzyc na Ciebie nie umiem. To nawet dobrze, ze nei umiesz Bo widzisz, w sobote miałam imprę u siebie i jakiś gość mi ZNISZCZYŁ płyte od Ciebie W związku z tym usmiecham się do Cię szeroko, a skoro się nei umiesz wkurzyć na mnie to wiesz... O to kanalia. Pododawalam tam roznych rzeczy jeszcze, ale sorry... odbior osobisty. Tak myślałam A może ponegocjujemy??? Mozesz nie przyjezdzac jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.11.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Mozesz nie przyjezdzac jutro. ahaaa, a coś więcej??? Na przykład, podasz Wuni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Mozesz nie przyjezdzac jutro. ahaaa, a coś więcej??? Na przykład, podasz Wuni?? No proooooosze jaka sprytna. A co ja bede z tego miala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.11.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Mozesz nie przyjezdzac jutro. ahaaa, a coś więcej??? Na przykład, podasz Wuni?? No proooooosze jaka sprytna. A co ja bede z tego miala? Hmmmmmmm, podziękuję Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Mozesz nie przyjezdzac jutro. ahaaa, a coś więcej??? Na przykład, podasz Wuni?? No proooooosze jaka sprytna. A co ja bede z tego miala? Hmmmmmmm, podziękuję Ci bardzo No doooobra, jak nie zapomne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts