mayland 03.01.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 To ja się wstukam tutaj i ślad zostawię dopisujac się do grona niezadowolonych z pracy. Nienawidzę swojej pracy. Mam ją gdzieś Chodzę tam tylko po ratę kredytową A reszta mi zwisa, tak samo jak im moja osoba i jest kwita. Tylko trochę mi szkoda czasu tam marnowac ale moze niedługo już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.01.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Kasia musisz sie kiedys odwazyc I w tej inencji wypije piwo , za odwage Ja też coś łyknę Muszę coś zmienić, to już pewne Tłumaczenia, prywatne kursy, coś w ten deseń Mam rok czasu na zastanowienie No wreszcie gadasz jak czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Kasia musisz sie kiedys odwazyc I w tej inencji wypije piwo , za odwage Ja też coś łyknę Muszę coś zmienić, to już pewne Tłumaczenia, prywatne kursy, coś w ten deseń Mam rok czasu na zastanowienie No wreszcie gadasz jak czlowiek Mało, jak człowiek - człowiek inteligentny Nie zmarnuj tego roku,Kasica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Hehehe dziewczyny Jak nikt inny potraficie mi polepszyć samopoczucie Dziś u mnie z tym nienajlepiej w związku z tą paskudną pogodą: mróz i silny wiatr NIE CIERPIĘ ZIMY No i dodatkowo hudraulik i elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Hej, hej. To coś, co zrobiłam dla córci - ale tak jak i w przypadku synka nie jestem dumna z tego dzieła Nadal niestety nie mam programu, ale cierpliwie czekam. Ten dla córci zrobiłam w jeszcze innym i później spróbuję w nim zrobić dla Twojego synka http://images25.fotosik.pl/134/6487ab0dc365136fm.jpghttp://images32.fotosik.pl/96/a10e77a5336126d0m.jpg http://images33.fotosik.pl/97/51645089e0ede488m.jpghttp://images23.fotosik.pl/134/abb2c8585d697212m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Dzięki braza kolory super już ją tam widzę Zastanawialiśmy się, czy nie zabudować tych wnęk jakimiś głębokimi szafami?? Tak żeby w pokoju stanęło tylko biurko, łóżko czy jakiś stolik. Co myślisz na ten temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Powiem szczerze tak: jeśli brakuje miejsca na zabudowę w innym miejscu, taką typowo garderobianą, to po prostu chyba będzie to konieczne. Nie jestem zwolenniczka zabudowy, szczególnie w pokojach dzieci. Zabieranie cennego miejsca do zabawy nie jest szczytem marzeń, ale niestety życie te nasze marzenia weryfikuje. Jeśli możecie zrobić garderobę w innym miejscu, nawet wspólną dla nich, to zostawcie te wnęki. Dopóki córeczka nie dorośnie, nie będzie potrzebowała 30m2 na ciuchy Z czasem na pewno się to zmieni, ale taką zabudowę można zrobić w każdej chwili i nie jest to w żaden sposób uciążliwe dla już mieszkających. Może warto poczekać i narazie nie zabudowywać tych wnęk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 No własnie Sama do końca nie jestem przekonana, że to dobry pomysł Te wnęki nadają się na łóżko i na szafę właśnie. Może możnaby zrobić taką szafę z jakimiś ajnymi drzwiami?? Z jakąś fajną naklejką?? Albo szyby z mlecznego szkła?? Chociaż może w pokojach dziecinnych nie jest to najszczęsliwszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Kasiunia, ja naprawdę uważam, że dopóki dzieciaczki nie dorosną chociażby do wieku "nastolatków" możesz sobie darować te szafy wnękowe. Pewnie później - przynajmniej u małej - będzie niezbędna, młode dziwczynki uwielbiają całą masę ciuchów, ale teraz ... A wierz mi, zrobienie takiej zabudowy już w trakcie mieszkania w niczym nie przeszkadza, przechodziłam przez to!!! 1 dzień - i po bólu!!! Zawsze zdążysz to zrobić!! POza tym, to moje zdanie, obojętnie jakie by to nie były drzwi, to i tak taka zabudowa wprowadzi pewną powagę do pokoju, a to w końcu pokoje dzieci!! Ja bym zaczekała, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Kasiunia, ja naprawdę uważam, że dopóki dzieciaczki nie dorosną chociażby do wieku "nastolatków" możesz sobie darować te szafy wnękowe. Pewnie później - przynajmniej u małej - będzie niezbędna, młode dziwczynki uwielbiają całą masę ciuchów, ale teraz ... A wierz mi, zrobienie takiej zabudowy już w trakcie mieszkania w niczym nie przeszkadza, przechodziłam przez to!!! 1 dzień - i po bólu!!! Zawsze zdążysz to zrobić!! POza tym, to moje zdanie, obojętnie jakie by to nie były drzwi, to i tak taka zabudowa wprowadzi pewną powagę do pokoju, a to w końcu pokoje dzieci!! Ja bym zaczekała, naprawdę My i tak będziemy musieli poczekać: hydraulik nam zafundował surprise Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Kasiunia, ja naprawdę uważam, że dopóki dzieciaczki nie dorosną chociażby do wieku "nastolatków" możesz sobie darować te szafy wnękowe. Pewnie później - przynajmniej u małej - będzie niezbędna, młode dziwczynki uwielbiają całą masę ciuchów, ale teraz ... A wierz mi, zrobienie takiej zabudowy już w trakcie mieszkania w niczym nie przeszkadza, przechodziłam przez to!!! 1 dzień - i po bólu!!! Zawsze zdążysz to zrobić!! POza tym, to moje zdanie, obojętnie jakie by to nie były drzwi, to i tak taka zabudowa wprowadzi pewną powagę do pokoju, a to w końcu pokoje dzieci!! Ja bym zaczekała, naprawdę My i tak będziemy musieli poczekać: hydraulik nam zafundował surprise O raju A co zrobił?????? Idę o dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 No już wiem!!! Kasia, przykre fakt, ale skoro facet się kaja i chce to polubownie załatwić, to qurczę - zgódźcie się! No bo co?? Sama piszesz, że dobry fachowiec, to bez sensu z niego rezygnować. Pomylił się, fakt, ale chce to załatwić jak gentelmen - pieniądze ulicą nie chodzą, ja wiem, ale co zrobisz?? A jeśli ma coś jeszcze do zrobienia u Was to pewnie będzie się jeszcze bardziej starał po takiej wtopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 No już wiem!!! Kasia, przykre fakt, ale skoro facet się kaja i chce to polubownie załatwić, to qurczę - zgódźcie się! No bo co?? Sama piszesz, że dobry fachowiec, to bez sensu z niego rezygnować. Pomylił się, fakt, ale chce to załatwić jak gentelmen - pieniądze ulicą nie chodzą, ja wiem, ale co zrobisz?? A jeśli ma coś jeszcze do zrobienia u Was to pewnie będzie się jeszcze bardziej starał po takiej wtopie No wyjścia nie mamy, musimy przystać na ten nowy kosztorys Dziś widzimy się z ekipą od "wykończeń" mam nadzieję, ze nie zastrzelą nas swoim kosztorysem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Dziś widzimy się z ekipą od "wykończeń" mam nadzieję, ze nie zastrzelą nas swoim kosztorysem Eeee, no spokojnie!!!! Limit na przykre niespodzianki chyba macie wyczerpany A z szaf u dzieci narazie zrezygnujcie, to zawsze zdążycie zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Eeee, no spokojnie!!!! Limit na przykre niespodzianki chyba macie wyczerpany no mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Powinnam zdążyć ze wszystkim do 14-ej więc postaram się wrzucić parę ujęć z pokoju dla synka. Za kilkanaście minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Kasiu, nie zdążę, miałam problemy z programem - ciągle mi się zawiesza!!! Wrócę z jazdy po 18-tej to nadrobię! Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Kasiu, nie zdążę, miałam problemy z programem - ciągle mi się zawiesza!!! Wrócę z jazdy po 18-tej to nadrobię! Przepraszam Braza, daj spokój chwilę mnie nie było, bo wizytację wikarego mieliśmy proboszczunio się łobraził gdzyż naszego pierworodnego "wypisaliśmy" z Komunii i przenieśliśmy go to naszej przyszłej parafii Wściekły był okrutnie Zwłaszcza dlatego, że razem pracujemy w jednej szkole i wydawało mu się, że z kim jak z kim, ale ze mną problemów miał nie będzie, a tu taki ZONK A wszystko przez to, że mimo moich usilnych próśb nie chciał sie zgodzić na Komunię w sobotę No, a w naszej przyszłej parafii komunie odywają się właśnie w soboty. Decyzja nasza była oczywista: przenosimy młodego No i proboszczunio dostał żył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.01.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 No i proboszczunio dostał żył Przezyje , a moze sie zdarzyc , ze zastanwi sie nad terminami , ktore Rodzice proponuja . W przyszlosci , bo teraz to i tak za pozno. A moze w ogole zacznie sie zastaawiac , raczej w to watpie , ale tego mu zycze. Odrobina myslenia nie boli. Po prostu nie trawie kleru w kosciele nam panujacym. Nie mam nic przeciwko takim , ktorzy zakladaja normalne rodziny i nie zyja w obludzie , majac na boku wiadomo co i robiac wiadomo co. Takich co to swieca przykladem to mozna zliczyc bardzo szybko. Przepraszam , ale musialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 ja mam we wtorek odwiedziny ale nie wiem czy wpuszcze ..... kaska ..ty wiesz dlaczego po co sie denerwowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts