Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

To ja się wstukam tutaj i ślad zostawię dopisujac się do grona niezadowolonych z pracy. Nienawidzę swojej pracy. :lol: Mam ją gdzieś :lol: Chodzę tam tylko po ratę kredytową :lol: A reszta mi zwisa, tak samo jak im moja osoba i jest kwita. Tylko trochę mi szkoda czasu tam marnowac ale moze niedługo już :wink:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia musisz sie kiedys odwazyc :D I w tej inencji wypije piwo , za odwage :p

Ja też coś łyknę :wink:

Muszę coś zmienić, to już pewne :roll:

Tłumaczenia, prywatne kursy, coś w ten deseń :roll:

Mam rok czasu na zastanowienie :)

No wreszcie gadasz jak czlowiek :D

Kasia musisz sie kiedys odwazyc :D I w tej inencji wypije piwo , za odwage :p

Ja też coś łyknę :wink:

Muszę coś zmienić, to już pewne :roll:

Tłumaczenia, prywatne kursy, coś w ten deseń :roll:

Mam rok czasu na zastanowienie :)

No wreszcie gadasz jak czlowiek :D

Mało, jak człowiek - człowiek inteligentny :D Nie zmarnuj tego roku,Kasica :D

Hej, hej. To coś, co zrobiłam dla córci - ale tak jak i w przypadku synka nie jestem dumna z tego dzieła :-? Nadal niestety nie mam programu, ale cierpliwie czekam. Ten dla córci zrobiłam w jeszcze innym i później spróbuję w nim zrobić dla Twojego synka

http://images25.fotosik.pl/134/6487ab0dc365136fm.jpghttp://images32.fotosik.pl/96/a10e77a5336126d0m.jpg

http://images33.fotosik.pl/97/51645089e0ede488m.jpghttp://images23.fotosik.pl/134/abb2c8585d697212m.jpg

Powiem szczerze tak: jeśli brakuje miejsca na zabudowę w innym miejscu, taką typowo garderobianą, to po prostu chyba będzie to konieczne. Nie jestem zwolenniczka zabudowy, szczególnie w pokojach dzieci. Zabieranie cennego miejsca do zabawy nie jest szczytem marzeń, ale niestety życie te nasze marzenia weryfikuje.

Jeśli możecie zrobić garderobę w innym miejscu, nawet wspólną dla nich, to zostawcie te wnęki. Dopóki córeczka nie dorośnie, nie będzie potrzebowała 30m2 na ciuchy :wink: Z czasem na pewno się to zmieni, ale taką zabudowę można zrobić w każdej chwili i nie jest to w żaden sposób uciążliwe dla już mieszkających. Może warto poczekać i narazie nie zabudowywać tych wnęk?

No własnie :roll:

Sama do końca nie jestem przekonana, że to dobry pomysł :roll:

Te wnęki nadają się na łóżko i na szafę właśnie.

Może możnaby zrobić taką szafę z jakimiś ajnymi drzwiami??

Z jakąś fajną naklejką?? Albo szyby z mlecznego szkła??

Chociaż może w pokojach dziecinnych nie jest to najszczęsliwszy pomysł :roll:

Kasiunia, ja naprawdę uważam, że dopóki dzieciaczki nie dorosną chociażby do wieku "nastolatków" możesz sobie darować te szafy wnękowe. Pewnie później - przynajmniej u małej - będzie niezbędna, młode dziwczynki uwielbiają całą masę ciuchów, ale teraz ... :roll: A wierz mi, zrobienie takiej zabudowy już w trakcie mieszkania w niczym nie przeszkadza, przechodziłam przez to!!! 1 dzień - i po bólu!!! Zawsze zdążysz to zrobić!!

POza tym, to moje zdanie, obojętnie jakie by to nie były drzwi, to i tak taka zabudowa wprowadzi pewną powagę do pokoju, a to w końcu pokoje dzieci!!

Ja bym zaczekała, naprawdę :lol:

Kasiunia, ja naprawdę uważam, że dopóki dzieciaczki nie dorosną chociażby do wieku "nastolatków" możesz sobie darować te szafy wnękowe. Pewnie później - przynajmniej u małej - będzie niezbędna, młode dziwczynki uwielbiają całą masę ciuchów, ale teraz ... :roll: A wierz mi, zrobienie takiej zabudowy już w trakcie mieszkania w niczym nie przeszkadza, przechodziłam przez to!!! 1 dzień - i po bólu!!! Zawsze zdążysz to zrobić!!

POza tym, to moje zdanie, obojętnie jakie by to nie były drzwi, to i tak taka zabudowa wprowadzi pewną powagę do pokoju, a to w końcu pokoje dzieci!!

My i tak będziemy musieli poczekać: hydraulik nam zafundował surprise :evil: :wink:

My i tak będziemy musieli poczekać: hydraulik nam zafundował surprise :evil: :wink:

O raju :roll: A co zrobił?????? Idę o dziennika...

No już wiem!!! Kasia, przykre fakt, ale skoro facet się kaja i chce to polubownie załatwić, to qurczę - zgódźcie się! No bo co?? Sama piszesz, że dobry fachowiec, to bez sensu z niego rezygnować. Pomylił się, fakt, ale chce to załatwić jak gentelmen - pieniądze ulicą nie chodzą, ja wiem, ale co zrobisz?? A jeśli ma coś jeszcze do zrobienia u Was to pewnie będzie się jeszcze bardziej starał po takiej wtopie 8)

No już wiem!!! Kasia, przykre fakt, ale skoro facet się kaja i chce to polubownie załatwić, to qurczę - zgódźcie się! No bo co?? Sama piszesz, że dobry fachowiec, to bez sensu z niego rezygnować. Pomylił się, fakt, ale chce to załatwić jak gentelmen - pieniądze ulicą nie chodzą, ja wiem, ale co zrobisz?? A jeśli ma coś jeszcze do zrobienia u Was to pewnie będzie się jeszcze bardziej starał po takiej wtopie 8)

No wyjścia nie mamy, musimy przystać na ten nowy kosztorys :-?

Dziś widzimy się z ekipą od "wykończeń"

mam nadzieję, ze nie zastrzelą nas swoim kosztorysem :roll:

Dziś widzimy się z ekipą od "wykończeń"

mam nadzieję, ze nie zastrzelą nas swoim kosztorysem :roll:

Eeee, no spokojnie!!!! Limit na przykre niespodzianki chyba macie wyczerpany :D

A z szaf u dzieci narazie zrezygnujcie, to zawsze zdążycie zrobić!

Kasiu, nie zdążę, miałam problemy z programem - ciągle mi się zawiesza!!! Wrócę z jazdy po 18-tej to nadrobię! Przepraszam :oops:

Braza, daj spokój :lol:

chwilę mnie nie było, bo wizytację wikarego mieliśmy 8)

proboszczunio się łobraził :p gdzyż naszego pierworodnego "wypisaliśmy" z Komunii i przenieśliśmy go to naszej przyszłej parafii 8)

Wściekły był okrutnie :p Zwłaszcza dlatego, że razem pracujemy w jednej szkole i wydawało mu się, że z kim jak z kim, ale ze mną problemów miał nie będzie, a tu taki ZONK :evil: :wink:

A wszystko przez to, że mimo moich usilnych próśb nie chciał sie zgodzić na Komunię w sobotę :roll: No, a w naszej przyszłej parafii komunie odywają się właśnie w soboty. Decyzja nasza była oczywista: przenosimy młodego :p

No i proboszczunio dostał żył :p

No i proboszczunio dostał żył :p

Przezyje , a moze sie zdarzyc , ze zastanwi sie nad terminami , ktore Rodzice proponuja .

W przyszlosci , bo teraz to i tak za pozno.

A moze w ogole zacznie sie zastaawiac , raczej w to watpie , ale tego mu zycze.

Odrobina myslenia nie boli.

:-?

Po prostu nie trawie kleru w kosciele nam panujacym.

Nie mam nic przeciwko takim , ktorzy zakladaja normalne rodziny i nie zyja w obludzie , majac na boku wiadomo co i robiac wiadomo co.

Takich co to swieca przykladem to mozna zliczyc bardzo szybko.

Przepraszam , ale musialam 8)