Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Negocjacje z Tobą to czysta przyjemność 8) :lol:

W przeciwienstwie do tych z Toba. :roll: Sie obraze i tyle bedziesz miala. :roll:

Przecież na mnie się nie można obrazić 8) Małgoś, kamannnn :lol:

Przegniesz pale i w koncu bedzie mozna... Wiesz ile juz imprez ominelas? :evil: :evil: :evil:

jedną :roll:

Nie złość się, złość pięności szkodzi :D

Negocjacje z Tobą to czysta przyjemność 8) :lol:

W przeciwienstwie do tych z Toba. :roll: Sie obraze i tyle bedziesz miala. :roll:

Przecież na mnie się nie można obrazić 8) Małgoś, kamannnn :lol:

Przegniesz pale i w koncu bedzie mozna... Wiesz ile juz imprez ominelas? :evil: :evil: :evil:

jedną :roll:

Nie złość się, złość pięności szkodzi :D

A wiesz ile bylo spotkan knajpowych? :evil: :evil: :evil:

a na górze w holu nie znajdziesz miejsca?
O widisz, o górze nie pomyślałam :roll:

Miko, to cykanie i bicie co godzinę, pamiętam jakby to było wczoraj, jak chodziłam spać do babci. Pierzyna miała metr wysokości, poduchy pół metra :lol: Dziecko ginęło wśród tego wszystkiego :) Echhh, to były czasy: chleb z masłem i z cukrem=rarytas 8)

A co do choinki to musisz gdzies koło Ciebie zlokalizowac giełdę kwiatową. Ja się wybieram do Tychów. Dziewczyny mówiły, że cuda panie, cuda wianki tam są :)

a na górze w holu nie znajdziesz miejsca?
O widisz, o górze nie pomyślałam :roll:

Miko, to cykanie i bicie co godzinę, pamiętam jakby to było wczoraj, jak chodziłam spać do babci. Pierzyna miała metr wysokości, poduchy pół metra :lol: Dziecko ginęło wśród tego wszystkiego :) Echhh, to były czasy: chleb z masłem i z cukrem=rarytas 8)

A co do choinki to musisz gdzies koło Ciebie zlokalizowac giełdę kwiatową. Ja się wybieram do Tychów. Dziewczyny mówiły, że cuda panie, cuda wianki tam są :)

chleb z cukrem i wodą :D

a co do tej giełdy kwiatowej :o toś dobrze wymyśliła :D

kaśka ja też chleb z maslem i cukrem. a jeszcze sobie wyobraź że mieszkalam nad małą piekarnią i wcinałam takie gorące kromki z rozpłyniętym masłem.... mniam

pierzyny też były takie wielkie. i koc elektryczny - ale było cieplutko

Ja miałam piekarnię obok; smaku tych rogalików nie zapomnę do końca zycia!!!

Miały chrypiąca skórkę, lekko słodką i mięcutki środek ( właśnie się pośliniłam). Babcia robiła mi masło, sąsiadka babci miała krowę ( tak, w centrum miasta, w swoim domu miała krowę) więc na śniadania miałam te pyszne rogale ze swieżym masłem i jakimś pysznym dżemem i kakao 8) Piekne miałam dzieciństwo :D Do pewnego momentu :-?