Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

kaśka ja też chleb z maslem i cukrem. a jeszcze sobie wyobraź że mieszkalam nad małą piekarnią i wcinałam takie gorące kromki z rozpłyniętym masłem.... mniam

pierzyny też były takie wielkie. i koc elektryczny - ale było cieplutko

Ja miałam piekarnię obok; smaku tych rogalików nie zapomnę do końca zycia!!!

Miały chrypiąca skórkę, lekko słodką i mięcutki środek ( właśnie się pośliniłam). Babcia robiła mi masło, sąsiadka babci miała krowę ( tak, w centrum miasta, w swoim domu miała krowę) więc na śniadania miałam te pyszne rogale ze swieżym masłem i jakimś pysznym dżemem i kakao 8) Piekne miałam dzieciństwo :D Do pewnego momentu :-?

cicho :evil: jeść mi się zachciało :roll: a nie mogę :-?

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie: zadzwoniłam do pana z allegro w sprawie koca. Pan ten skontaktował się z firmą kurierską i co się okazało??? Że pan kurier-idiota przerzucił paczkę przez płot :o :o :o i sobie pojechał, bo nie było mnie w domu :o :o :o

Centrala kazala pisac skargę na tego kuriera. Kurier zapytany (w rozmowie telefonicznej ze sprzedawcą z allegro) co zrobił z paczką normalnie bez krępacji oznajmił, że przerzucił przez płot i się rozłączył :o :o :o :o Ja nie mogę, ludzie mnie ciągle zadziwiają swoją bezdenną głupotą :o

Pan z allegro miły, przepraszał bardzo.

Szok

Napisz bo jakby to było coś cennego albo tłukącego albo puszczając wodze fantazji.. trującego? Debil.

Skargę ma pisać pan z allegro.

Efka, a co proponujesz w kwestii kolorów?? :roll: Wyszło mi jeszcze inne połączenie, zaraz wkleję, ale w sumie podobne :roll: