mikopiko 01.12.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 kaśka ja też chleb z maslem i cukrem. a jeszcze sobie wyobraź że mieszkalam nad małą piekarnią i wcinałam takie gorące kromki z rozpłyniętym masłem.... mniam pierzyny też były takie wielkie. i koc elektryczny - ale było cieplutkoJa miałam piekarnię obok; smaku tych rogalików nie zapomnę do końca zycia!!! Miały chrypiąca skórkę, lekko słodką i mięcutki środek ( właśnie się pośliniłam). Babcia robiła mi masło, sąsiadka babci miała krowę ( tak, w centrum miasta, w swoim domu miała krowę) więc na śniadania miałam te pyszne rogale ze swieżym masłem i jakimś pysznym dżemem i kakao Piekne miałam dzieciństwo Do pewnego momentu cicho jeść mi się zachciało a nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.12.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Miko a ta choinka to sztuczna ma być no chyba tak bo świeże są piękne tylko za krótko żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Miko nie wiem jak daleko Ci do mnie ale koło mnie jest od zatrzęsienia producentów choinek i wybór ogromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.12.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 chyba znalazłam http://img684.imageshack.us/img684/6434/dsc07970b.jpg tylko czy ona tak rzeczywiście wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.12.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 widzialam te w almi, kosztuje ponad 2 kola, ale wyglada bardzo naturalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no jak to jest sztuczna to sorki ale u nas takiego bajera nie kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.12.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 widzialam te w almi, kosztuje ponad 2 kola, ale wyglada bardzo naturalnie... piękna ta w almi zachorowałam na nią strasznie ale ta co ją wyżej wkleiłam na zdjęciu wygląda bardzo podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.12.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no jak to jest sztuczna to sorki ale u nas takiego bajera nie kupisz to z Kozich Głów ponoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no wiesz Miko wprawdzie w tym roku tak super uważnie się im nie przyglądałam ale nawet w przelocie takie cóś wbiło by mnie w ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.12.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Moja babcia ma taki sam zegar Fajna ta podkładka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ja też moim momentem było pójscie do przedszkola Czyli nie tylko ja mam traume? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dzień dobry a ja tam lubiłam przedszkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ja chyba tez, w kazdym razie nie wspominam traumatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ja też moim momentem było pójscie do przedszkolamój był bardziej traumatyczny. A swoje przedszkole uwielbiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ja mialam głupią przedszkolankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Słuchajcie: zadzwoniłam do pana z allegro w sprawie koca. Pan ten skontaktował się z firmą kurierską i co się okazało??? Że pan kurier-idiota przerzucił paczkę przez płot i sobie pojechał, bo nie było mnie w domu Centrala kazala pisac skargę na tego kuriera. Kurier zapytany (w rozmowie telefonicznej ze sprzedawcą z allegro) co zrobił z paczką normalnie bez krępacji oznajmił, że przerzucił przez płot i się rozłączył Ja nie mogę, ludzie mnie ciągle zadziwiają swoją bezdenną głupotą Pan z allegro miły, przepraszał bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Szok Napisz bo jakby to było coś cennego albo tłukącego albo puszczając wodze fantazji.. trującego? Debil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Kaśka a co do połączenia kolorystycznego - najbardziej popularne w pokojach małych dziewczynek. Na pewno chcesz iść w tym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Szok Napisz bo jakby to było coś cennego albo tłukącego albo puszczając wodze fantazji.. trującego? Debil.Skargę ma pisać pan z allegro. Efka, a co proponujesz w kwestii kolorów?? Wyszło mi jeszcze inne połączenie, zaraz wkleję, ale w sumie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 I co ktos ci zwinal paczke z podworka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts