kaśka maciej 02.12.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 I co ktos ci zwinal paczke z podworka??nie wiem, mój sąsiad zwiadowca niczego nei widział moze psy weszły i ją wyniosły, koty może?? Pojęcia nie mam. A moze wcale ten kurier nie był. W każdym razie podpisu zadnego na paczce nie ma, bo to sprawdził sprzedawca. Zresztą Marta, byłaś u mnie i wiesz jak jest u mnie. Ja mam prawie drzwi pod furtką. Ile to wziąć przelożyć rękę i wyjąć paczkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ale co za ciolek no masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 może ją zgubił i ściemnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.12.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Myślicie, ze baraszkuje juz pod Kaśki kocykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Myślicie, ze baraszkuje juz pod Kaśki kocykiem? Tfuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.12.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.12.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Słuchajcie: zadzwoniłam do pana z allegro w sprawie koca. Pan ten skontaktował się z firmą kurierską Ale masz nr listu przewozowego i takie tam? Bo ja bym się najpierw sama skontaktowała z firmą kurierską i to sprawdziła, bo bez podpisu nie ma doręczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.12.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Słuchajcie: zadzwoniłam do pana z allegro w sprawie koca. Pan ten skontaktował się z firmą kurierską Ale masz nr listu przewozowego i takie tam? Bo ja bym się najpierw sama skontaktowała z firmą kurierską i to sprawdziła, bo bez podpisu nie ma doręczenia... No nie mam, skad!! Zadzwoniłam do tego sprzedawcy. Prosiłam żeby się dowiedział kto podpisał odbiór przesyłki, skoro kurier twierdzi, że dostarczył. On zadzwonił do firmy i okazało się, że nie ma podpisu, żadnego nazwiska, a sam kurier jest na tyle głupi, że się rozłączył w połowie rozmowy Jakoś wierzę temu sprzedawcy, ma same pozytywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.12.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Słuchajcie: zadzwoniłam do pana z allegro w sprawie koca. Pan ten skontaktował się z firmą kurierską Ale masz nr listu przewozowego i takie tam? Bo ja bym się najpierw sama skontaktowała z firmą kurierską i to sprawdziła, bo bez podpisu nie ma doręczenia... No nie mam, skad!! Zadzwoniłam do tego sprzedawcy. Prosiłam żeby się dowiedział kto podpisał odbiór przesyłki, skoro kurier twierdzi, że dostarczył. On zadzwonił do firmy i okazało się, że nie ma podpisu, żadnego nazwiska, a sam kurier jest na tyle głupi, że się rozłączył w połowie rozmowy Jakoś wierzę temu sprzedawcy, ma same pozytywy Hmm... ale to jest nie do uwierzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.12.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ale historia Kasia a do mnie doszla ta narzuta, nie powala na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.12.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 kasia kiedyś kupowałam karuzelkę do łóżeczka dla Mary i kurier zostawił nam ją po prostu pod drzwiami w bloku na wycieraczce nie wiem ile tam stała, bo kilka dni nas nie było.. na szczęście nikt w bloku nie spodziewał się wtedy dziecka.. no i pan nam zaufał - mogłam przecież zrobić zadymę, że przesyłka nie dotarła.. a w ubiegłym tygodniu pan zostawił przesyłkę u sąsiadki - ale ona mu chyba podpisała odbiór, więc ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.12.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ja mam kuriera z dpd ktory ma nasz rejon i jestem z nim tak umowiona ze jak nikogo nie ma to zostawia przesylke od strony ogrodu na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a ja to zawsze jak mam mieć dostarczane kurierem to podaję sprzedawcy numer telefonu żeby dał kurierowi z zastrzeżeniem że ma dzwonić i ustalić godzinę dostawy bo może nie mieć kto odebrać przesyłki zawsze dzwonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.12.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 wpadłam tylko się wypowiedziec na temat kolorów w sypialnie, bo co do kurierów to nie wiem nic do tych Twoich różów wzięłabym taki podszarazały zielony - lewy górny róg. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ide oblukać lewy powiadasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karmina 03.12.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 czy jesteś zadowolona z paneli egger orzech włoski widziałam z takie zakupiłaś proszę o szybką odpowiedź ,bo dzisiaj mam właśnie potwierdzić zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karmina 03.12.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 czy jesteś zadowolona z paneli egger orzech włoski widziałam z takie zakupiłaś proszę o szybką odpowiedź ,bo dzisiaj mam właśnie potwierdzić zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzień dobry cze Brzydula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.12.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 wpadłam tylko się wypowiedziec na temat kolorów w sypialnie, bo co do kurierów to nie wiem nic do tych Twoich różów wzięłabym taki podszarazały zielony - lewy górny róg. pozdr. Senkju Koca dalej nie ma A mnie zaraz rozszapie z nerwów Ale to NIC Ania, nie powala, ale co?? Totalna kaszanka?? Karmina, chyba mnie z kimś pomyliłaś Ani nie mam paneli eger, ani orzech włoski Wunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 taaaaaaaaaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts