Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

I co ktos ci zwinal paczke z podworka??
nie wiem, mój sąsiad zwiadowca niczego nei widział :roll: moze psy weszły i ją wyniosły, koty może?? Pojęcia nie mam. A moze wcale ten kurier nie był. W każdym razie podpisu zadnego na paczce nie ma, bo to sprawdził sprzedawca.

Zresztą Marta, byłaś u mnie i wiesz jak jest u mnie. Ja mam prawie drzwi pod furtką. Ile to wziąć przelożyć rękę i wyjąć paczkę??

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie: zadzwoniłam do pana z allegro w sprawie koca. Pan ten skontaktował się z firmą kurierską

Ale masz nr listu przewozowego i takie tam? Bo ja bym się najpierw sama skontaktowała z firmą kurierską i to sprawdziła, bo bez podpisu nie ma doręczenia... :o

No nie mam, skad!! Zadzwoniłam do tego sprzedawcy. Prosiłam żeby się dowiedział kto podpisał odbiór przesyłki, skoro kurier twierdzi, że dostarczył. On zadzwonił do firmy i okazało się, że nie ma podpisu, żadnego nazwiska, a sam kurier jest na tyle głupi, że się rozłączył w połowie rozmowy :o :lol:

Jakoś wierzę temu sprzedawcy, ma same pozytywy :roll:

Słuchajcie: zadzwoniłam do pana z allegro w sprawie koca. Pan ten skontaktował się z firmą kurierską

Ale masz nr listu przewozowego i takie tam? Bo ja bym się najpierw sama skontaktowała z firmą kurierską i to sprawdziła, bo bez podpisu nie ma doręczenia... :o

No nie mam, skad!! Zadzwoniłam do tego sprzedawcy. Prosiłam żeby się dowiedział kto podpisał odbiór przesyłki, skoro kurier twierdzi, że dostarczył. On zadzwonił do firmy i okazało się, że nie ma podpisu, żadnego nazwiska, a sam kurier jest na tyle głupi, że się rozłączył w połowie rozmowy :o :lol:

Jakoś wierzę temu sprzedawcy, ma same pozytywy :roll:

Hmm... ale to jest nie do uwierzenia!

kasia kiedyś kupowałam karuzelkę do łóżeczka dla Mary i kurier zostawił nam ją po prostu pod drzwiami w bloku na wycieraczce :o :o :o nie wiem ile tam stała, bo kilka dni nas nie było.. na szczęście nikt w bloku nie spodziewał się wtedy dziecka.. no i pan nam zaufał - mogłam przecież zrobić zadymę, że przesyłka nie dotarła.. a w ubiegłym tygodniu pan zostawił przesyłkę u sąsiadki - ale ona mu chyba podpisała odbiór, więc ok..

wpadłam tylko się wypowiedziec na temat kolorów w sypialnie, bo co do kurierów to nie wiem nic :)

do tych Twoich różów wzięłabym taki podszarazały zielony - lewy górny róg. pozdr. :wink:

Senkju :wink:

Koca dalej nie ma :D A mnie zaraz rozszapie z nerwów :D

Ale to NIC :D

Ania, nie powala, ale co?? Totalna kaszanka?? :roll:

Karmina, chyba mnie z kimś pomyliłaś :D Ani nie mam paneli eger, ani orzech włoski :roll:

Wunia 8)