anjamen 03.12.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 nie, no totalna kaszanka to nie jest, ale jest ciemniejszy niz na zdjeciu i ten material taki sredni, przyjedziesz to zobaczysz, a jak chcesz to fote wstawie, w kazdym razie nie kupuj jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.12.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 nie, no totalna kaszanka to nie jest, ale jest ciemniejszy niz na zdjeciu i ten material taki sredni, przyjedziesz to zobaczysz, a jak chcesz to fote wstawie, w kazdym razie nie kupuj jej wstawiaj koniecznie A jak przyjadę to namacalnie stwierdzę Szkoda. W sumie to ona tania nie była Wuniaaaa, Ty wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.12.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jest u mnie, na zdjeciu wyglada jeszcze gorzej niz w rzeczywistosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Kasiaa no skąąąąąąad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.12.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Kasiaa no skąąąąąąad no i kto tu jest blądynką, hęę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no skąd mam wiedzieć co Ci po tym blondnym łepku chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.12.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 KAŚKA!!!! przyszedłem się pożalić. mam w domu świerszcza który siedzi w kominie przy kratce wentylacyjnej. Pierwszego, drugiego, trzciego dnia.... ojeju, świerszczyk, przynosi szczęście sra ta ta ta a teraz? On na bank coś jara. aktywizuje się około 22 i napierdala... to jest jak techno. jestem bliski rozebania komina żeby dziada zatłuc. w dodatku umie czytać i gapi mi się przez ramię - ucichł jak napisałem o planowanym morderstwie. OK, jednak nie umie - znów zaczął. RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.12.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ... mam w domu świerszcza jestem bliski rozebania komina żeby dziada zatłuc. http://www.benchmark.pl/uploads/image/bbb15.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 dzień dobry Blondi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.12.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Dzień dobry all Dandi, biedaku Przyjedź do mnie, u mnie tylko sarny, lisy i bażanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 czołem wszyscy Kasiu a Ty dalej na zwolnieniu? ja jeszcze tylko 2 tygodnie (jak sie wyrobie z enefzetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.12.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 czołem wszyscy Kasiu a Ty dalej na zwolnieniu? ja jeszcze tylko 2 tygodnie (jak sie wyrobie z enefzetem a gdzie tam!! już walczę z materią Choć gardło boli mnie cały czas!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 czołem wszyscy Kasiu a Ty dalej na zwolnieniu? ja jeszcze tylko 2 tygodnie (jak sie wyrobie z enefzetem a gdzie tam!! już walczę z materią Choć gardło boli mnie cały czas!! znaczy się z .. wiatrakami to Ty Don Kichota z Zawiercio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.12.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Pojawiam się i ......... .......nadrabiam zaległosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dzień dobry Kasica przeginasz wiesz o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.12.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kaska kiedy ty tych stron tyle napykałaś?????????? Że o Mayland nie wspomnę!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.12.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dzień dobry Kasica przeginasz wiesz o tym mła??? z czym znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.12.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kaska kiedy ty tych stron tyle napykałaś?????????? Że o Mayland nie wspomnę!!!!!!!!!!!!!!! cześć mhk to nie ona - to my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.12.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No ja wiem ze w kupie siła - ale żeby aż tak - nie ma człowieka przez pól roku i żeby tak od razu dojśc do 280!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.12.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No ja wiem ze w kupie siła - ale żeby aż tak - nie ma człowieka przez pól roku i żeby tak od razu dojśc do 280!!!!!!!!!!!!!!!!Trza było być!! Gdzie się szlajasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts