kaśka maciej 13.12.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Pogłaszcz męża i co jeszcze?? wiesz gdzie on się kaze glaskać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Pewnie tam, gdzie lubi najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.12.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 gospodyni śpi jeszcze?? chyba pojechała na gyburstag do Dandiego A gdzie tam!! Nić świnia nie postawił Co za chytrus Dobrze, ze mąż o mnie dba Właśnie sączę białe Verso jak boroczek paczki robi to ma odpuszczone, ale myślę, że jednak ...... lisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.12.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Pewnie tam, gdzie lubi najbardziej bingo!! Jamles, ja stawiam na liska jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 dobry wieczór no ładnie jak nie o kaloryferach to o głaskaniu liska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry zagłaskali się czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry zagłaskali się czy jak gdzie tam Jestem. Zakupy świateczne mnie pochłaniają bez końca Dziś w ramach szaleństwa amarantowego zakupiłam dozownik na płyn do naczyń do kuchni Świetnie wygląda obok tych czarnych sprzętów Byłam zaskoczona, że udało mi się kupić coś takiego w tym kolorze. Pomyślałam o tym w sobotę, a tu dziś taka niespodzianka Oczywiście jest to dozownik na mydło, ale myślę, ze w kuchni też się sprawdzi. Jeno kolor płynu mi się grzyie: jest ŻÓŁTY To nara, lece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.12.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 musisz zmienic plyn do mycia naczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 musisz zmienic plyn do mycia naczyn Tak to jest widzisz jak sie chłopa do sklepu wyśle Musi się skończyć, a ledwo się zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.12.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 musisz zmienic plyn do mycia naczyn Tak to jest widzisz jak sie chłopa do sklepu wyśle Musi się skończyć, a ledwo się zaczął wiadomo, ktora porzadna gospodyni kupilaby zoltyplyn do naczyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.12.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 musisz zmienic plyn do mycia naczyn Tak to jest widzisz jak sie chłopa do sklepu wyśle Musi się skończyć, a ledwo się zaczął wiadomo, ktora porzadna gospodyni kupilaby zoltyplyn do naczyn? no JA na pewno nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.12.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dobry wieczer - stawiam grzanca bo mi jakos zimno - malz robi http://www.gotujmy.pl/ri/31236_zimowy-grzaniec-_0_2.jpg czestujcie sie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ja mam żółty ale nigdy nie pretendowałam do miana porządnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Hejka Ludzi po.........giełoooo W sklepach tłumy jak by sklepy miały być zamknięte przez 3 tygodnie Nie pojmuję tego szału świąteczno-żywnościowo-prezentowego [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.12.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Taaaaa nie pojmujesz bony wydają co w pracy dostali Ja dziś jade z mamą po spozywkę Troche składników mi brakuje do swiatecznych potraw. Aaaaa i ja mam wymówke - u mnei na wsi nie ma sklepiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 dzień dobry ja też jadę dzisiaj na zakupy wszystkiego spożywka chemia prezenty nie ma bata żeby mnie ktoś w weekend wygnał do sklepu a talony trzeba wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ja talony dalam mamie, niech stoi w kolejkach jak lubi k.wa ile ja mam roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ja talony dalam mamie, niech stoi w kolejkach jak lubi k.wa ile ja mam roboty nie jesteś sama Wiem wiemmmm talony U nas jest jakaś śmieszna kasa, ale wolę tą kasę niz talony ważne przez tydzień w określonych sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A ja nie dostałam talanów bo za krótko pracuję ale prezenty juz prawie swszystkie mam kupione- wiekszość w EMPIKU Kieckę na sylwka tez już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A ja nie dostałam talanów bo za krótko pracuję ale prezenty juz prawie swszystkie mam kupione- wiekszość w EMPIKU Kieckę na sylwka tez już mamMów!! Jaką!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts