Gość 15.12.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A ja nie dostałam talanów bo za krótko pracuję ale prezenty juz prawie swszystkie mam kupione- wiekszość w EMPIKU Kieckę na sylwka tez już mamMów!! Jaką!! Eeee, żadna tam rewelacja, ja na zwykłą prywatke idę . Kupilam W Orsay- tez bombka ale z odkrytymi plecami , z przodu a'la Marylin Monroe:o -czarna z filoletowym a może amarantowym brokatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.12.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 mnie w tym roku zakupy zupełnie nie w głowie ale w sumie jakoś tak się złożyło, że prezenty dla dzieciaków już mam.. dla mamy też.. został mi tata i siostra - Empik powienien wystarczyć no i jeszcze małżon - jak my slicie? ucieszyłby się z fioletowej pościeli? nie noo.. żartuję.. kupię mu jakies męskie narzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ja w tym roku sukienki bombki nie zaloze bo sama jak bombka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ja w tym roku sukienki bombki nie zaloze bo sama jak bombka jestem Anka!!! Moja spódnica to tez bombka, w dodatku zakręcona Jak się już zrobię na ubóstwo na Sylwestra to się obfotografuję i się Wam zaprezentuję Verka, ja Cie kręce: będziesz Królową Balu jak nic!! Skaba, mojemu małżowi pościel by się spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 to sie obfotografuj a mozesz juz dzis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 to sie obfotografuj a mozesz juz dzis? nieeeee mam półmetrowy odrost i nie chyba dopiero po Świętach się go pozbędę, wcześniej nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 nie zasne teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A ja ciagle zapominam zapisac sie do fryzjera i tez strasze wszystkich... Kasica, nie widze Cie na liscie na Franiowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.12.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A MI ZROBIL fryzjer jakies zolt0-pomaranczowe jajo na glowie - a mial byc taki ladny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Jak się już zrobię na ubóstwo na Sylwestra to się obfotografuję i się Wam zaprezentuję koniecznie bo jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Jak się już zrobię na ubóstwo na Sylwestra to się obfotografuję i się Wam zaprezentuję koniecznie bo jestem ciekawa Verunia, no co taka ździwionajesteś Mnie tam bliżej do ubóstwa niż bóstwa Ale sypie!! I jaki mróz Ale wątpię, żeby dotrzymało do Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.12.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Żartujesz? Ma śnieżyć do sylwestra i mróz jak sto pięcdziesiąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Żartujesz? Ma śnieżyć do sylwestra i mróz jak sto pięcdziesiątProszę Cię FATALNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Dobrze, dobrze. Auto mam umyte, to błoto pośniegowe by je ochlapało a tak to moze 2 tygodnie pojeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Dobrze, dobrze. Auto mam umyte, to błoto pośniegowe by je ochlapało a tak to moze 2 tygodnie pojeżdżę Wiesz co, niech i tak będzie. Byleby słońce zaświeciło!!!!!!!! Chyba muszę zaliczyć solarium, a tak nie lubię tegooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dobry wieczór a niech tam sypie przynajmniej będę mieć pretekst żeby tyłka w święta z domu nie ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ja tu obwieszcam wszem i wobec ze jestem w gazecie i jestem slawna a nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.12.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 gdzie gdzie gdzie!? w muratorku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.12.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 chcialabym ale za wysokie progi ... - mialam wczoraj stluczke i zaraz wpakowali zdjecia na portal i na dodatek napisali ze ja wjechalam w auta - juz wiem jak to jest - jak nie wiedza jak bylo to pisza co chca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.12.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ojej a co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts