Irma 19.12.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Nefer, no to szacun!widziałam kiedyś program na discowery jak się taką katanę robi, normalnie mnie to powaliło!niedawno byłam zafascynowana Akuninem i pewnie stąd też mi się to wzięło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 MIesiąc z piwnicy na działce nie wychodził (a dzieci głodne i brudne ) A potem miesiącami szlifowanie :) Niezła jazda A weź znajdź skórę rekina na rękojeść Eeeeeeeee to tylko facet może takie rzeczy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.12.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 MIesiąc z piwnicy na działce nie wychodził (a dzieci głodne i brudne ) A potem miesiącami szlifowanie :) Niezła jazda A weź znajdź skórę rekina na rękojeść Eeeeeeeee to tylko facet może takie rzeczy robić Rzeczywiście, tylko facet. Ale czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.12.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 A co jest katana? broń taka to ja taka niedoksztalcona jestem - jakos mi sie to zczyms innym kojarzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.12.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 MIesiąc z piwnicy na działce nie wychodził (a dzieci głodne i brudne ) A potem miesiącami szlifowanie :) Niezła jazda A weź znajdź skórę rekina na rękojeść Eeeeeeeee to tylko facet może takie rzeczy robić no to niezly jest - to jest kawal ciezkiej i precyzyjenj roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 A co jest katana? broń taka to ja taka niedoksztalcona jestem - jakos mi sie to zczyms innym kojarzylo Katana to również ciężka, skórzana kurtka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 no wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.12.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Wiecie co - ogladam wlasnie najbardziej nei wiem jak to nazwac - debilny progrma jaki kiedykolwiek ogladalam - "jerry springer" - wiecie co skad ci ludzie sie biora?????? - nasza drzyzga to pikus!!!!! pan pikus!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Wiecie co - ogladam wlasnie najbardziej nei wiem jak to nazwac - debilny progrma jaki kiedykolwiek ogladalam - "jerry springer" - wiecie co skad ci ludzie sie biora?????? - nasza drzyzga to pikus!!!!! pan pikus!!!!!! Tylko nie zapomnij, że to wszystko jest wyreżyserowane, a goście dostają odpowiednią kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.12.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 no tak podejrzewam - ale pomimo wszytsko - żałosne!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.12.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Zmykam - jutro zajecia o 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kochani! Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.Samych jasnych dni życzy Wasza DPS. http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpgWesołych, zdrowych, spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 dzień dobry Kasiula byłam dzisiaj we Twojej wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.12.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Hej Kaśka! I jak tam - kupiłaś już tą choinkę..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.12.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Spokojnych, Radosnych i Rodzinnych Świąt życzy zuz@nka z rodziną http://www.omsakthi.org/cards2/gfx/christmas_card_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Pięknie dziękuje za życzenia Zawsze to jest bardzo miłe Choinka kupiona, przepiękna, duża na 250cm jodła kaukaska. Częściowo ubrana. Częściowo, bo od kilku lat mieliśmy małą choinke, taką 120cm. Jutro się więc zapalę: dokupić ozdoby, zrobić zakupy świąteczne, dokończyć sprzątanie W zasadzie to chcialabym, żeby już było po Świętach. Kompletnie nie mam nastroju... kompletnie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 maruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.12.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Pięknie dziękuje za życzenia Zawsze to jest bardzo miłe Choinka kupiona, przepiękna, duża na 250cm jodła kaukaska. Częściowo ubrana. Częściowo, bo od kilku lat mieliśmy małą choinke, taką 120cm. Jutro się więc zapalę: dokupić ozdoby, zrobić zakupy świąteczne, dokończyć sprzątanie W zasadzie to chcialabym, żeby już było po Świętach. Kompletnie nie mam nastroju... kompletnie....... Ja też, bo mamy chrzciny Pawła i się tłum zjedzie, a mi się marzą takie bardzo spokojne święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.12.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 cześć http://img140.imageshack.us/img140/8583/17mb9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts