kaśka maciej 06.01.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Będziecie, a już latem na pewno!!! Wyobraź sobie: poranek, piekne słońce, ptaki, rosa na trawie i ... wychodzisz z łóżeczka na balkon, wciągasz głęboko powietrze ... No bajka, od razu świat jest piękniejszy Dlatego lepiej, żeby konflikt zażegnać w zarodku hmm, balkon mamy na północną stronę w dodatku maleńki raczej jak na warunki domowe i co najważniejsze wychodzi na ulicę i sąsiadów po drugiej stronie. Uliczka jest wąska, więc sąsiedzi na wyciągnięcie ręki. ten balkon to ma raczej służyć jako daszek nad wejściem i zwięczenie kolumn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.01.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 A mi się te meble Vox Kamasutra BARDZO podobają!!!! Jesli tylko będę mieć kasę to chcę takie bo sypialnie planuje w takim nieco orientalnym klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 A mi się te meble Vox Kamasutra BARDZO podobają!!!! Jesli tylko będę mieć kasę to chcę takie bo sypialnie planuje w takim nieco orientalnym klimacie Też mi się podoba ta Kamasutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Mayland, z rozpędu wpisałaś mi się do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 hmm, balkon mamy na północną stronę w dodatku maleńki raczej jak na warunki domowe i co najważniejsze wychodzi na ulicę i sąsiadów po drugiej stronie. Uliczka jest wąska, więc sąsiedzi na wyciągnięcie ręki. ten balkon to ma raczej służyć jako daszek nad wejściem i zwięczenie kolumn Kasia, czepiasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 hmm, balkon mamy na północną stronę w dodatku maleńki raczej jak na warunki domowe i co najważniejsze wychodzi na ulicę i sąsiadów po drugiej stronie. Uliczka jest wąska, więc sąsiedzi na wyciągnięcie ręki. ten balkon to ma raczej służyć jako daszek nad wejściem i zwięczenie kolumn Kasia, czepiasz się aha myślisz, że sąsiedzi chętnie popatrzą na to jak w piżamie się przeciągam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 hmm, balkon mamy na północną stronę w dodatku maleńki raczej jak na warunki domowe i co najważniejsze wychodzi na ulicę i sąsiadów po drugiej stronie. Uliczka jest wąska, więc sąsiedzi na wyciągnięcie ręki. ten balkon to ma raczej służyć jako daszek nad wejściem i zwięczenie kolumn Kasia, czepiasz się aha myślisz, że sąsiedzi chętnie popatrzą na to jak w piżamie się przeciągam?? Sąsiedzi na pewno!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.01.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Mayland, z rozpędu wpisałaś mi się do dziennika Już usunęłam wpis Przepraszam Wkleję to tutaj: Kaśka czyżbym wykrakała z tym hydraulikiem? Od poczatku wydawało mi się że to za mała kwota Dlatego zadawałam pytania. Jak widać chyba słusznie... Ale i tak szkoda, ze tak Was to zaskoczyło bo to jednak spora kwota. Jednak 28tys za całosć wydaje mi się rozsadną ceną i uważam, że to i tak tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Mayland, z rozpędu wpisałaś mi się do dziennika Już usunęłam wpis Przepraszam Wkleję to tutaj: Kaśka czyżbym wykrakała z tym hydraulikiem? Od poczatku wydawało mi się że to za mała kwota Dlatego zadawałam pytania. Jak widać chyba słusznie... Ale i tak szkoda, ze tak Was to zaskoczyło bo to jednak spora kwota. Jednak 28tys za całosć wydaje mi się rozsadną ceną i uważam, że to i tak tanio heheh, a ja już moda za tobą wysłałam, żeby posta przeniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dlaczego nikt do mnie nie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dlaczego nikt do mnie nie przychodzi to ja, przychodze po kolędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dlaczego nikt do mnie nie przychodzi to ja, przychodze po kolędzie oj dziękuję ci dobra kobieto można na cię liczyć sama siedzę, a mnie samotność szkodzi na cerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.01.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dlaczego nikt do mnie nie przychodzi to ja, przychodze po kolędzie A ja przed cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dlaczego nikt do mnie nie przychodzi to ja, przychodze po kolędzie oj dziękuję ci dobra kobieto można na cię liczyć sama siedzę, a mnie samotność szkodzi na cerę polecam kolagen ...zartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dlaczego nikt do mnie nie przychodzi to ja, przychodze po kolędzie A ja przed cześć dziewczyny o witaj w kupie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.01.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dlaczego nikt do mnie nie przychodzi to ja, przychodze po kolędzie A ja przed cześć dziewczyny o witaj w kupie raźniej i cieplej ...u mnie od rana się wietrzyło i jakoś tak jak w psiarni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ja w ogóle ostatnio, przez te wszystkie stresy chyba, to jestem taka zziębnięta, wszyscy w krótkich rękawkach, a ja w 2 swetrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 E tam nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 E tam nikt no cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ja tak biegam miedyz kompem, kuchnią a samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts