kaśka maciej 07.01.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ja tak biegam miedyz kompem, kuchnią a samochodem a aj ucze moją córę wierszyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dlaczego nikt do mnie nie przychodzi Przeciez ja jestem Zawsze mam Cie na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dlaczego nikt do mnie nie przychodzi Przeciez ja jestem Zawsze mam Cie na oku Buziaki ja Ciebie zresztą też zaglądam codziennie i patrzę czy wkleiłaś jakieś nowe zdjęcia Pablita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ja tak biegam miedyz kompem, kuchnią a samochodem a aj ucze moją córę wierszyka a ja właśnie wysłałam młodego, żeby oglądał tv a miałam mu zadania w zeszycie wymysleć ...zaraz mu coś zadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 a ja właśnie wysłałam młodego, żeby oglądał tv a miałam mu zadania w zeszycie wymysleć ...zaraz mu coś zadam zadałaś mu coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 a ja właśnie wysłałam młodego, żeby oglądał tv a miałam mu zadania w zeszycie wymysleć ...zaraz mu coś zadam zadałaś mu coś?? już napisałam ale nie będę zołza niech obejrzy do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Cześć, ja byłam, ale nie zdążyłam się odezwać. Młoda mnie wygoniła, bo nadrabia lekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Moja dopiero dzisiaj po swietach wróciła do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ja jeszcze ten tydzień i luz ze szkołą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 U mnie ferie dopiero na samym końcu, w drugiej połowie lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 U mnie ferie dopiero na samym końcu, w drugiej połowie lutego zazwyczaj tak wolę, ale w tych okolicznościach przyrody niepowtarzalnej, wolę tak jak jest teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 U mnie ferie dopiero na samym końcu, w drugiej połowie lutego a u nas jest od 10 lutego...wypadałoby gdzieś pojechać ...kurcze żal mi tych maluchów A wy jedziecie gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 U nas od 14 lutego. Ale nie wiem, czy gdzieś pojedziemy - chyba że 5km od miasta to też jest wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 U mnie ferie dopiero na samym końcu, w drugiej połowie lutego a u nas jest od 10 lutego...wypadałoby gdzieś pojechać ...kurcze żal mi tych maluchów A wy jedziecie gdzieś? mamy zamiar jechać w góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 U mnie ferie dopiero na samym końcu, w drugiej połowie lutego a u nas jest od 10 lutego...wypadałoby gdzieś pojechać ...kurcze żal mi tych maluchów A wy jedziecie gdzieś? Tak, na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 U mnie ferie dopiero na samym końcu, w drugiej połowie lutego a u nas jest od 10 lutego...wypadałoby gdzieś pojechać ...kurcze żal mi tych maluchów A wy jedziecie gdzieś? Tak, na budowę Jak daleko masz na budowę?? Ja jakieś 3 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ja 15 km i inny świat Puszcza, zalew..... Tylko psy szczekają i samochody słychać z oddali Po sąsiedzku teściowie, jedna siotra, druga, trzecia, czwarta, jeden brat, drugi, męża siostra, druga siostra...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 U mnie ferie dopiero na samym końcu, w drugiej połowie lutego a u nas jest od 10 lutego...wypadałoby gdzieś pojechać ...kurcze żal mi tych maluchów A wy jedziecie gdzieś? Tak, na budowę no wiesz..ja mam 400 m ..i moj syn już nie bardzo lubi jeździć..i nie dziwię mu się ..ciągle tylko praktiker, obi, kafelki, srelki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ja 15 km i inny świat Puszcza, zalew..... Tylko psy szczekają i samochody słychać z oddali Po sąsiedzku teściowie, jedna siotra, druga, trzecia, czwarta, jeden brat, drugi, męża siostra, druga siostra...... o żesz ty ja mam tylko 3km, ale to też zupełenie inny świat, co zreszta widać na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 no wiesz..ja mam 400 m ..i moj syn już nie bardzo lubi jeździć..i nie dziwię mu się ..ciągle tylko praktiker, obi, kafelki, srelki..... moje tak samo reagują na tego typu sklepy choć na działkę jeżdżą chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts