efilo 06.01.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 piękny... mi sie taki krzyżak marzy do łazienki do łazienki to wyższy widziałam w glamstore na pewno wyższy i mniejszy glamstore powiadasz.... nie powinnam tam zdecydowanie zaglądać z tego co pamiętam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ja bym dla ciebie wybierała coś z drewna...jakieś kolonialne ławy, takie trochę niedorobione z tego co pamiętam masz skorzane krzesła w takiej dość klasycznej formie...Tak też myślałam, że zaproponujesz wersję kolonialną A coś ewentualnie niekolonialnego u mnie widzisz??? coś mniej designerskiego niż LR klasyka, w sensie klasyka a nie stylizacja na ludwika pamiętaj o krzesłach i wtedy coś na pewno znajdzieszJak juz wspomniałam LR, Hulsta, Calligaris i te inne to póki co nie moja bajka jeśli mam pamiętac o krzesłach to kurna najbardziej pasuje ta co teraz jest Szkoda, ze taka mikra Rozumiem, że wspomniane wcześniej przez mnie czarne szkło i "srebrne nogi" ni chu chu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.01.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 chu? hm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 chu? hm.... no chciałam byc uprzejma Zamiast się śmiać to byś coś podpowiedziała Zwariować mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.01.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 przykro mi ale zgadzam sie z Irmą poza tym ten który jest mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 przykro mi ale zgadzam sie z Irmą poza tym ten który jest mi odpowiada no ale prosiłam o ustosunkowanie się do czarnej ławy Ten co jest mi ABSOLUTNIE NIE ODPOWIADA i MUSI zrobić wyjazd Ciekawe co by Irma powiedziała na dopasowanie ławy do hokerów W sumei to też krzesła, nie?? Mają czarne siedziska i "srebrne" nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.01.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 będzie wyglądała jak wypożyczona od koleżanki bo Twoja w naprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 będzie wyglądała jak wypożyczona od koleżanki bo Twoja w naprawie ide stąd, zero zrozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.01.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 idę do twojej galerii myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 idę do twojej galerii myślećOoo Efendiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.01.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 już wiem patrzyłam na zdjęcia i coś źle zerknęlam wydawało mi się, ze masz skórzaną ławę z widocznymi przeszyciami a dopiero potem odkryłam, ze to małe pufki ale juz wiem, zę tak z przeszyciami byla by perfekt. poszukaj w vinotti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.01.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 bikos aj lowjuhttp://www.vinotti.pl/images/Image/1180171299_C061-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.01.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 more ekstrawaganzahttp://www.vinotti.pl/images/Image/1181724548_C%20065-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Aj loviu tu Druga już mniej kolonialna i podoba mi sie bardziej Dzięki!! Chciałam właśnie cos odpalonego w kosmos Coś co na pierwszy rzut oka nie pasuje, ale im dłużej patrzysz tym bardziej się przekonujesz, że nic innego tu nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.01.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 jak poszukasz, to pewnie znajdziesz jeszcze jakieś inne w tym klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.01.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 zaglądam i zostawiam pozdrowienia maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 zaglądam i zostawiam pozdrowienia maksiu Czeeeeeeeee mam nadzieję, że u Was wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.01.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witaj Kaśka, czy zmieniłaś hasło do zdjęć? znowu nie mam wejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Nie zmieniala kombinuj z duzymi literami na poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dziś zaczęłam naukę jazdy na nartach Tak tak, staruchy tez jeżdżą Matko, ale jazdaaaaaaa Zaliczyłam tylko dwa upadki: pierwszy, bo jakaś równie rozgarnięta jak i ja snowboardzistka się przewróciła metr przede mną, a drugi na durnym wyciągu. Zjazdy zaliczone bez upadków, co prawda na kreske i pługiem, ale jednak U nas dziewczyny górą: ja z Córą świetnie, chłopaki mieli za śliskie narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts