Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kaśka podeślij mi proszę namiary na ten fajowy koc! :wink:
Maryś, włala:

http://www.allegro.pl/item813958076_813958076.html

Naprawdę polecam, jest miły, ciepły i puszysty. I za 60zł :wink:

Dzięki Kaśka! :wink:

Czemu nie widzę zdjęć z panelami w gabinecie..?! :roll:

Maryś, bo panele to dopiero dałam do krawcowej. One teoretycznie muszą byc powieszona na takich szynach specjalnych. A w związku z tym, ze ich nie posiadam, to postanowiłam zrobić inaczej: dałam do zrobienia dwóch tuneli, na górze i na dole. Ten na górze będzie do włozenia rurki od karnisza, ten na dole do włożenia jakiegoś obciąznika :) Nie mam masyzny do szycia, więc musiałam dac to komuś do zrobienia

Anju, powiedziałbym ale nie będę się wyrażał. Poza tym przy starszych mi nie wypada!

Kasia, dzięki - juz lepiej.

Marko, ja tez myślałem że to na podłogę więc nie czuj się osamotniona. Hmm, albo nie bo ja nie mam autorytatywnego tytułu pod nickiem i troche mi wolno mysleć głupoty, więc się jednak czuj :)

mam prosbę: glupio pytam bo niby jak miałybyście pomóc skoro nawet wszechmocny Internet nie był w stanie ale może akurat wpadnie Wam w łapska to czego szukam i sobie przypomnicie. Poszukuję trzech niewiarygodnie trudnych do dostania pozycji: Wyspiański: "Sędziowie" i "Klątwa" oraz Tołstoj: "Ispowied'" - Tołstoj żeby nie było łatwo, po rosyjsku. To dla mnie bardzo ale to bardzo wazna sprawa. Gdyby którejś z Was zechciało się pamiętać, że wytrwale poszukuję tych dzieł to będę wdzięczny za ułatwienie zdobycia.

a teraz już lulu

Anju, powiedziałbym ale nie będę się wyrażał. Poza tym przy starszych mi nie wypada!
Ty sie prosisz o wpier..... :evil:

Wiedziałam, że ten lek zadziala. A problemami się nie przejmuj. jak Ci ulży to Ci powiem, że mnie tez podobne rzeczy wkurzają.

Wunia, no toż mowiłam, że gości miałam :D Wlasnie poszli to się odmeldowuję :lol: