mikopiko 07.01.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ja 15 km i inny świat Puszcza, zalew..... Tylko psy szczekają i samochody słychać z oddali Po sąsiedzku teściowie, jedna siotra, druga, trzecia, czwarta, jeden brat, drugi, męża siostra, druga siostra...... o żesz ty ja mam tylko 3km, ale to też zupełenie inny świat, co zreszta widać na zdjęciach wiecie co ? coś w tym jest..ja tak jak mówiłam 400 m ale jak tam jedzie sie to ..cisza, spokój,o 23 ciemno w oknach ..chyba tylko my będziemy nocne marki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ja 15 km i inny świat Puszcza, zalew..... Tylko psy szczekają i samochody słychać z oddali Po sąsiedzku teściowie, jedna siotra, druga, trzecia, czwarta, jeden brat, drugi, męża siostra, druga siostra...... o żesz ty ja mam tylko 3km, ale to też zupełenie inny świat, co zreszta widać na zdjęciach wiecie co ? coś w tym jest..ja tak jak mówiłam 400 m ale jak tam jedzie sie to ..cisza, spokój,o 23 ciemno w oknach ..chyba tylko my będziemy nocne marki... u mnie to samo!!! z wyjątkiem tej jednej wariatki mieszkającej na końcu ulicy, której dzieci przeszkadzają jak się bawią czy grają, to reszta towarzystwa to ludzie strasi. Na szczęście ja mam tylko sąsiada z jednej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Wstalismy w niedizelę rano na budowie i nic, zero pośpiechu Prze zokno widać było jak jest mroźno na dworze a u nas cieplutko I chociaż syf jak się patrzy to i tak czuć było domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Wstalismy w niedizelę rano na budowie i nic, zero pośpiechu Prze zokno widać było jak jest mroźno na dworze a u nas cieplutko I chociaż syf jak się patrzy to i tak czuć było domem u nas niestety wstać rano na budowie się nie da no ale za to widać jak jest mroźno na dworze i w domu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Znowu nikogo nie ma Mayland, znów jakieś płytki wybierasz czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Biegałam po budowie z młotkiem w dłoni i wbijałam pinezki tapicerskie w mój kominek Dzisiaj glazurnik robił mi tynk nad płytkami w łazience. Jutro ma go przecierać i pomalować a ja mu tylko nadam ostatecznych szlifów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Biegałam po budowie z młotkiem w dłoni i wbijałam pinezki tapicerskie w mój kominek Dzisiaj glazurnik robił mi tynk nad płytkami w łazience. Jutro ma go przecierać i pomalować a ja mu tylko nadam ostatecznych szlifów Zazdroszczę ci tej roboty serio U mnie zastój jeszcze długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Rozumię ale jak zaczniesz wykańczać to zobaczysz jak szybko czas bedzie płynął. Juz teraz wybiera i obmyslaj pokoje bo potem nie wyrobisz tak jak ja nie wyrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Zazdroszczę ci tej roboty serio U mnie zastój jeszcze długo Easy , bedziesz i Ty modzila u siebie niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Rozumię ale jak zaczniesz wykańczać to zobaczysz jak szybko czas bedzie płynął. Juz teraz wybiera i obmyslaj pokoje bo potem nie wyrobisz tak jak ja nie wyrabiam Mam ten luz, że w maju i czerwcu zostanie mi tylko 9 godzin do przepracowania w tygodniu Więc może się wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Właściwie, to Ty już modzisz u siebie ... No w końcu pewne pojęcie o pewnych rzeczach już masz, no nie!!!! Zobaczysz, nadejdzie ta chwila i wtedy jak Mayland z obłędem na licu będziesz się miotać po hurtowniach - prawda Maylandziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ja mam obłęd bo wiem czego szukam i tylko tego wypatruję pomijając wszystko inne Wchodzę do sklepu i idę przed siebie rozdeptując wszystko po drodze, jak w amoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Domyślam się, że w Formacie ( to taki nasz miejscowy market budowlany, bardzo dobrze wyposażony)to mnie już wszyscy po imieniu będą znać Już teraz jestem tam częstym gościem Od naszego domu to jakieś 100 metrów na przełaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Kawę będą Ci robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ty Kasieńko się tak wszystkim nie zamartwiaj...dobrze będzie Jak Cię znają, to rabaty wyższe będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Po co Jej rabaty Na krechę brać bedzie Kaśka zalogowałam się tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ty Kasieńko się tak wszystkim nie zamartwiaj...dobrze będzie Jak Cię znają, to rabaty wyższe będą W końcu do mnie trafiłeś mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, innej opcji nie biorę pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Po co Jej rabaty Na krechę brać bedzie Kaśka zalogowałam się tam Taaaa, my już mamy taaaaaaaaaaaką krechę, żeeeeeeee idę cię znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ja tam jestem 1 raz Nie czjaę jeszcze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Nie mogę cię znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts