Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Ja 15 km i inny świat :lol: Puszcza, zalew..... Tylko psy szczekają i samochody słychać z oddali :lol: Po sąsiedzku teściowie, jedna siotra, druga, trzecia, czwarta, jeden brat, drugi, męża siostra, druga siostra...... :lol: :lol: :lol:
o żesz ty :lol:

ja mam tylko 3km, ale to też zupełenie inny świat, co zreszta widać na zdjęciach :)

wiecie co ? coś w tym jest..ja tak jak mówiłam 400 m ale jak tam jedzie sie to ..cisza, spokój,o 23 ciemno w oknach :o :o :o :o :lol: ..chyba tylko my będziemy nocne marki...

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja 15 km i inny świat :lol: Puszcza, zalew..... Tylko psy szczekają i samochody słychać z oddali :lol: Po sąsiedzku teściowie, jedna siotra, druga, trzecia, czwarta, jeden brat, drugi, męża siostra, druga siostra...... :lol: :lol: :lol:
o żesz ty :lol:

ja mam tylko 3km, ale to też zupełenie inny świat, co zreszta widać na zdjęciach :)

wiecie co ? coś w tym jest..ja tak jak mówiłam 400 m ale jak tam jedzie sie to ..cisza, spokój,o 23 ciemno w oknach :o :o :o :o :lol: ..chyba tylko my będziemy nocne marki...

u mnie to samo!!!

z wyjątkiem tej jednej wariatki mieszkającej na końcu ulicy, której dzieci przeszkadzają jak się bawią czy grają, to reszta towarzystwa to ludzie strasi.

Na szczęście ja mam tylko sąsiada z jednej strony 8)

Wstalismy w niedizelę rano na budowie i nic, zero pośpiechu :lol: Prze zokno widać było jak jest mroźno na dworze a u nas cieplutko :lol: I chociaż syf jak się patrzy to i tak czuć było domem :lol:
u nas niestety wstać rano na budowie się nie da :roll:

no ale za to widać jak jest mroźno na dworze i w domu........ :wink:

Biegałam po budowie z młotkiem w dłoni i wbijałam pinezki tapicerskie w mój kominek :wink: :lol:

Dzisiaj glazurnik robił mi tynk nad płytkami w łazience. Jutro ma go przecierać i pomalować a ja mu tylko nadam ostatecznych szlifów :wink: :lol:

Zazdroszczę ci tej roboty :oops: serio :roll:

U mnie zastój jeszcze długo :-?

Rozumię ale jak zaczniesz wykańczać to zobaczysz jak szybko czas bedzie płynął. :lol: Juz teraz wybiera i obmyslaj pokoje bo potem nie wyrobisz tak jak ja nie wyrabiam :lol:

Mam ten luz, że w maju i czerwcu zostanie mi tylko 9 godzin do przepracowania w tygodniu 8)

Więc może się wyrobię :roll:

Właściwie, to Ty już modzisz u siebie ... No w końcu pewne pojęcie o pewnych rzeczach już masz, no nie!!!! Zobaczysz, nadejdzie ta chwila i wtedy jak Mayland z obłędem na licu będziesz się miotać po hurtowniach :wink: :D - prawda Maylandziu :D