Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no tak cierpliwość jest ponoć cnotą :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
no nie chciałam być aż taka dosłowna :lol:

Aha, zapomniałam napisać, że Dandi łże jak pies w swoim poście na mój temat :evil: Czy ktoś słyszał, żebym ja słała sążniste prostytutki pod czymś adresem :evil:

Ja sie tak w życiu nie wyrażam, w życiu!!! :D

Odszczekaj te kalumnie, oszczerco!!! :lol:

dlaczego Ty nie konsultujesz się z uznanym autorytetem? Co to za kurs? Ile trwa? jakie są cele? kim jest lektor? po co Ci ten francuski? To durny i niewdzięczny język. Żmapel, srapel - do dupy z tym wszystkim i w dodatku jak się człowiek nachla to chocby był Pambuk wie jak zaawansowany to nie ma siły- po francusku się nie da gadać jak wóda idzie w ruch.

Teraz mówię smiertelnie poważnie: jeżeli ktoś chce się zająć językiem naukowo to OK - francuski rzeczywiście daje spore możliwości, jeżeli zaś tylko dla siebie, cóż - polecam szwedzki, przynajmniej Dolinę Muminków można sobie w oryginale poczytać.

Ty wiesz, że możesz na mnie liczyć? Oszalałaś, to pewne, ale będę Cie w tym szaleństwie wspierał - niech mam

Dandi, no jak po co mi ten francuski?? Na jak po co????? :o

Przecież kobieta takiej urody jak ja 8) to jak pojedzie na wakacje do Francji, to ani chybi ktoś ją tam zauważy, dostrzeże jej potencjał i proszę: kariera u stóp. A ja nic tylko ten angielski durny :roll:

Miałam na studiach lektorat z francuza, miałam też kolegę, co to mial mi pomagać, ale ten tylko słasąt nef, słasąt nef więc do doopy taka robota. Mało co pamiętam.

A nie konsultuję się, bo jak Cię NIE MA :evil: to jak sie mam konsultować???? :evil:

Kurs będzie trwał do końca roku szkolnego, po wakacjach kontynuacja. Po co?? No to juz pisałam po co. Lektor?? no tu niestety bad news: pani, w dodatku nie w moim typie, ale mówi ślicznie :)

PS. Nic jeszcze dziś nie piłam, więc to co napisałam trza brać ne serio :lol: :D

Ania, po pijaku to wiesz :D :wink: Tylko kobiety dają radę

... Żmapel, srapel - do dupy z tym wszystkim i w dodatku jak się człowiek nachla to chocby był Pambuk wie jak zaawansowany to nie ma siły- po francusku się nie da gadać jak wóda idzie w ruch.

..

Żsłi...ino ignorant w tem jezyku, ale...tak mi sie zdaje ze po francusku to nie gadac trza, ino inssze czynnosc wykonywac - zwlaszcza jak wóda idzie w ruch....:)

No to dzien doobry wszem i nawet wobec...:)

ech...Kaśka z Twoją pewnością siebie to naprawde potzrebne tylko słasąt nef. Olej ten francuski, przynajmniej w wersjii werbalnej. :)
pewność siebie mówisz?? a ja myślałam, że tak maskuję swoje kompleksy :roll:

AnSi, no widzisz sama jaki z Niego autorytet :lol:

PS. Nic jeszcze dziś nie piłam

pewnie dlatego wkleiłaś dwa razy tego samego posta????

ja ponoć też mówię pięknie. Jak zajechałem na studia to taksiarz w Dijon powiedział, że w zyciu nie zorientowałby się, że nie jestem Francuzem chociaż jako region pochodzenia typowałby Bretanię - Oni mówią jak Wikingowie więc ja ostatecznie nie wiem co ten taksiarz tak naprawdę miał na myśli. A może jestem po prostu piękny jak Mont Saint Michel...? :roll:

jeżeli zaś idzie o Twoją karierę, którą spowoduje Twoja uroda... nie odnosisz perełko wrażenia, że na modelkę jesteś trochę za niska? Bo reszta to wiesz, gra i śpiewa, tylko ten wzrost...

Generalnie podpisuję się pod Irminy słowy: skup się na słasąt nef i tu służę mojemi pedagicznemi zdolnościemi!

PS. Nic jeszcze dziś nie piłam

pewnie dlatego wkleiłaś dwa razy tego samego posta????

ja ponoć też mówię pięknie. Jak zajechałem na studia to taksiarz w Dijon powiedział, że w zyciu nie zorientowałby się, że nie jestem Francuzem chociaż jako region pochodzenia typowałby Bretanię - Oni mówią jak Wikingowie więc ja ostatecznie nie wiem co ten taksiarz tak naprawdę miał na myśli. A może jestem po prostu piękny jak Mont Saint Michel...? :roll:

taaaak, taksówkarz miał rację :lol:

jeżeli zaś idzie o Twoją karierę, którą spowoduje Twoja uroda... nie odnosisz perełko wrażenia, że na modelkę jesteś trochę za niska? Bo reszta to wiesz, gra i śpiewa, tylko ten wzrost...
:evil: co masz do mojego wzrostu :evil: zresztą, jak nie na modelkę to na aktorkę, nie wiem, ładnie też śpiewam i tańczę i takie tam

Generalnie podpisuję się pod Irminy słowy: skup się na słasąt nef i tu służę mojemi pedagicznemi zdolnościemi!
ale ileż można tego słasąt nef???? To takie trochę niefizjologiczne jest :roll: