anjamen 23.01.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 ale wtedy mniejsze szanse dla Polki taaak, ale tam jest możliwość dania różnej ilości punktów PS. Jak dobrze, ze kupiłam sobie szybkowar!!! Raz na tydzień robię w nim mięsko, dużo mięska, bo u mnie towarzystwo padlinożerne. Co zjedzą to zjedzą, reszta do zamrażalnika. I tak jak dziś na przykład wyciągam, i mam gotowy obiad POLECAM!! szybkowar a jak sie reobi w nim miecho? kurde ja zacofana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Ania, mięso się robi piorunem. Ja ma szybkowar Fagora. Podsmażam wcześniej mięsko normalnie na odrobinie oliwy, przyprawiam czym popadnie. Jak juz się zetnie/przyrumieni, wtedy odrobinę podlewam wodą. Zamykam pokrywę. I po ok 30minutach mam gotowe mięsko w sosie. Zresztą, wszystko jest opisane w instrukcji co i jak trzeba robić. Koszt takiego szybkowaru to około 300zł. czas zaoszczędzony przy staniu przy garach=bezcenny. Nic nie musisz stać, mieszać, patrzeć czy się nie przypala. Możesz w nim robić wiele potraw,takich co normalnie długo się gotują. Nawet bigos możesz w nim zrobić Można tez gotowac w nim na parze, kilka rzeczy na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.01.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 ja używam męża, to jeszcze mniej pracochłonne ale niedługo mi się skonczy Kanada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Irma, mój to kanapki i kawe umie zrobić A dlaczego Kanada?? o taki jest ten szybkowar http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.01.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Irma, mój to kanapki i kawe umie zrobić A dlaczego Kanada?? no nie wiem...tak się mówi, chyba za komuny to powiedzonko powstało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Kurdeee, obcięte to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Irma, mój to kanapki i kawe umie zrobić A dlaczego Kanada?? no nie wiem...tak się mówi, chyba za komuny to powiedzonko powstałoaha, a skończy się bo?? Bunt na Bounty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.01.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Kaska fajoskie tulipany, musze sie wybrac do kwiaciarni moj tez mistrzem kuchni nie jest moze kiedys sobie kupie taki sprzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Kaska fajoskie tulipany, musze sie wybrac do kwiaciarni moj tez mistrzem kuchni nie jest moze kiedys sobie kupie taki sprzetTo jest zdjecie prawie sprzed roku 13 lutego 2009 roku, data na zdjęciu jest ucięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.01.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Irma, mój to kanapki i kawe umie zrobić A dlaczego Kanada?? no nie wiem...tak się mówi, chyba za komuny to powiedzonko powstałoaha, a skończy się bo?? Bunt na Bounty?? nie, nowa praca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Kaśka ale masz piękne widoki za oknem..! Cudna zima!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.01.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Widoki piękne, ale jakoś tak zatęskniłam za wiosną To chyba przez te tulipany. Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 J ateż chcę tulipany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.01.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 A teraz pod Gdańskiem -20 marzy mi się słonko, zielona trawka i śpiew skowronków. Podobno luty ma być też mroźny Odzwyczailiśmy się od TAKIEJ zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 dobry wieczór nie żartujcie z tym mrozem w lutym bo się nawet do maja nie wytynkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 kasia brzmi pysznie wusiu no niestety juz w paźdzerniku czytałam o srogiej zimie i brzydkiej wiosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Efi no ja też ale myślałam że łżą jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 A teraz pod Gdańskiem -20 marzy mi się słonko, zielona trawka i śpiew skowronków. Podobno luty ma być też mroźny Odzwyczailiśmy się od TAKIEJ zimy cieszę się, ze nie mam jeszcze termometru zewnętrznego, nie stresuję się... ale po południu było -16, czyli i tak wystarczająco zimno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.01.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 gorzej że z tego co widzę na sezonowej to fatalna pogoda ma się ciągnąć do maja. nie ma to jak ocieplenie klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 no tak takie moje garbate szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts