efilo 23.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 ja nie powiem żebym była szczęśliwa ale trochę mi to na rękę - nie będzie mi żal że wiosna nie w swoim ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 ale jak to w nie swoim oczywiście że swoim ja tam sobie już nawet coś tam ogródka zrobiłam matko coś mi się to nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.01.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 raczej chodziło mi o kawki na tarasie i piaskownicohustawke dla Kruszki a nie latanie ze szpadlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 nie no nie mów mi że się nie wyrobisz ja mam goły beton na tarasie i już kawkę da się wypić bco prawda najlepiej siedząc na betoni i nóżkami machając ale jednak huśtawką jest piaskownica jest najfajniejsza bo cała góra piachu ba nawet zjeżdżalnia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Ja już buty wiosenne oglądam a Wy mi tu z mrozami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.01.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 A ja czekam na wiosnę, bo wtedy dopiero zaczniemy zabawę w budowanie. Zazdroszczę wam tych gołych betonów i gór piachu. Nie mogę się doczekać kopania pod fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.01.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 atja to jeszcze wszystko przed Tobą. z rozrzewnieniem wspominam ten hurra optymizm i cieszenie się z każdej cegiełki w tym początkowym okresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Wprowadzam ZAKAZ ROZMÓW O ZIMIE Matkoooo, nie mówcie, ze to się skończy gdzieś w kwietniu Podobnie jak May, rozglądam się za wiosenną garderobą, a wy mi to o -31st Jedynym plusem tych ostatnich hiper mrozów jest słońce Bylismy w kinie na Szelroku Holmsie Fajna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Wprowadzam ZAKAZ ROZMÓW O ZIMIE Matkoooo, nie mówcie, ze to się skończy gdzieś w kwietniu Podobnie jak May, rozglądam się za wiosenną garderobą, a wy mi to o -31st Jedynym plusem tych ostatnich hiper mrozów jest słońce Bylismy w kinie na Szelroku Holmsie Fajna bajka Własnie na 20 tą sie wybieralismy. Warto iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Wprowadzam ZAKAZ ROZMÓW O ZIMIE Matkoooo, nie mówcie, ze to się skończy gdzieś w kwietniu Podobnie jak May, rozglądam się za wiosenną garderobą, a wy mi to o -31st Jedynym plusem tych ostatnich hiper mrozów jest słońce Bylismy w kinie na Szelroku Holmsie Fajna bajka Własnie na 20 tą sie wybieralismy. Warto iść?Lubię Downey'a i Law'a więc poszłam. Fajne zdjęcia, no i Sherlock inny niż z serialu co to leciał w telewziji 100 lat temu. Idźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Kłóciłam sie z męzem bo chciałam na Parnasusa , ale w końcu ustapiłam niech mu będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 dobry wieczór Kaśka na jutro zapowiadają - 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.01.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 ...podobno Sherlock jest w stylu House'a? Chyba się wybiorę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 a ja wrocilam wlasnie z Parnasussa. zakrecony film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.01.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 też sie wybieram na Parnasussa. jestem ciekawa jak wybrnęli z braku głównego aktora sure zachęciłaś mnie tym porównaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ...podobno Sherlock jest w stylu House'a? Chyba się wybiorę! Czy w stylu Housa?? No może jak się głębiej zastanowić to rzeczywiście tak Wunia, na szczęście strachy na Lachy Efi, wybrnęli w ten sposób, że niby Tony ma kilka wcieleń: Farell, Depp i Law Nieźle, nieee?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.01.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 czytałam. ale co innego przeczytać a co innego zobaczyć jestem baaardzo ciekawa efektu. nie wygląda to sztucznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 czytałam. ale co innego przeczytać a co innego zobaczyć jestem baaardzo ciekawa efektu. nie wygląda to sztucznie?Pojęcia nie mam Chętnie bym obejrzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 dobry wieczór Kasia - 21 też mnie zniechęca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 wusia narażasz się jak mało kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts