jea 08.01.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 W końcu do mnie trafiłeś mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, innej opcji nie biorę pod uwagę Powroty są przyjemne a już chciałem tyrkać, bo chyba niż miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 W końcu do mnie trafiłeś mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, innej opcji nie biorę pod uwagę Powroty są przyjemne a już chciałem tyrkać, bo chyba niż miałaś miałam niż troszkę lepiej jest, ale do wyżu to jeszcze bardzo daaaaaaaaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 W końcu do mnie trafiłeś mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, innej opcji nie biorę pod uwagę Powroty są przyjemne a już chciałem tyrkać, bo chyba niż miałaś miałam niż troszkę lepiej jest, ale do wyżu to jeszcze bardzo daaaaaaaaleko czas leczy rany a ja podobno dobrze plecy masuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 W końcu do mnie trafiłeś mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, innej opcji nie biorę pod uwagę Powroty są przyjemne a już chciałem tyrkać, bo chyba niż miałaś miałam niż troszkę lepiej jest, ale do wyżu to jeszcze bardzo daaaaaaaaleko czas leczy rany a ja podobno dobrze plecy masuję dobra dobra, obiecanki macanki, tfuuuu cacanki czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 a nie mówiłam?? mówił cos o masażach i se poszedł a ja sama jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 A bo ja Cie szukam i szukam Nie ma takiej więc szukam wśród wszystkich Kasiek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 A bo ja Cie szukam i szukam Nie ma takiej więc szukam wśród wszystkich Kasiek .... może ja cię znajdę albo zrób tak jak mówiłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 a nie mówiłam?? mówił cos o masażach i se poszedł a ja sama jestem jestem i czuwam i masuję online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 No tak robię i dooopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 a nie mówiłam?? mówił cos o masażach i se poszedł a ja sama jestem jestem i czuwam i masuję online aha bo myślałam, że mnie zbyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 a nie mówiłam?? mówił cos o masażach i se poszedł a ja sama jestem jestem i czuwam i masuję online aha bo myślałam, że mnie zbyłeś no wiesz ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 króliczku nie denerwuj się ty wiesz, że cię ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 króliczku nie denerwuj się ty wiesz, że cię ..... jasnych gwintów sto...a Ty sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 króliczku nie denerwuj się ty wiesz, że cię ..... jasnych gwintów sto...a Ty sama no czujesz??? ledwo małż do domu wszedł, a już po niego zadzwonili do jakiej Polanicy Zdrój pojechał wróci pewnie w środku nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 No Sodomia i Gomoria normalnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 No Sodomia i Gomoria normalnie .... O Boże, gdzie???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 No Sodomia i Gomoria normalnie .... O Boże, gdzie???????????? No jak gdzie, jak tu!!!!! - a może mi się tylko wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 No Sodomia i Gomoria normalnie .... O Boże, gdzie???????????? No jak gdzie, jak tu!!!!! - a może mi się tylko wydaje zdecydowanie Ci się wydaje przecież jea to niczym.......... no brat tak jest mi bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Jea dzisiaj komenty odwiedza i śladem znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 No Sodomia i Gomoria normalnie .... O Boże, gdzie???????????? No jak gdzie, jak tu!!!!! - a może mi się tylko wydaje zdecydowanie Ci się wydaje przecież jea to niczym.......... no brat tak jest mi bliski To Jea sporo rodzeństwa ma, bo dla mnie też jak brat A ten masaż on-line to się sprawdza aby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts