kaśka maciej 05.02.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 bujanie się na kuligu to urobienie jest daj mi Boziu tylko takie zmartwienia oooodczep się Wiesz jaka zmęczona przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.02.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 mi ostatnio na kuli gu spodnie pekly tak sie trzymalam - to uwazaj - a moze raczej za gruba jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 mi ostatnio na kuli gu spodnie pekly tak sie trzymalam - to uwazaj - a moze raczej za gruba jestem Kola, weź się lepiej przyznaj coś tam robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.02.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Sanki byly za male i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Sanki byly za male i tyle no wiesz co?? mogłaś coś bardziej realnego wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.02.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 :) :) naprawde byly male i tej wersji bede sie trzymac - no i malz szybko jechal autem i przytrulam sie spalinami i to napewno dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 byle nie za bardzo żebys na sobotę w formie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.02.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Heloł U mnie świeci słońce !! Mam dziś kulig po południu Kaśka, ale Ci fajnie!!! U nas też piękna pogoda; chociaż tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 mi ostatnio na kuli gu spodnie pekly tak sie trzymalam - to uwazaj - a moze raczej za gruba jestem Mojemu mężowi też raz pękły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.02.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 mi ostatnio na kuli gu spodnie pekly tak sie trzymalam - to uwazaj - a moze raczej za gruba jestem Mojemu mężowi też raz pękły Mojemu najczęściej pękają i prują się spodnie od garnituru i wcale nie jest mu wtedy do śmiechu...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 to czemu kupuja za male ciuchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Mojemy pekły daleko w lesie na tym kuligu i nie miał co zrobić to chodził i wszędzie tyłkiem szorował, zeby sie zasłonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Dziewczyny, nie straszcie mnie do jasnej cholery Chyba wezmę spodnie na zmianę Ciekawe co mąż na to ( to kulig pracowy jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.02.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 to czemu kupuja za male ciuchy? No właśnie Anusia ani nie małe, ani nie stare... Nie wiemy o co biega, czy to pralnia chemiczna tak niszczy materiał, ale nie raz już tak było, że założył garnitur 3 razy na krzyż i spodnie się pruły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Maryś bo oni tak słabo szyją w kroku autentycznie moja znajoma krawcowa mi kiedyś pokzaywała jak to jest kiepsko zeszyte a wiadomo napięcia t tym miejscu duże są bo i siadanie i tak dalej ona zawsze jak takie spodnie widziała to na dzień dobry przeszywała je w tym miejscu dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Maryś bo oni tak słabo szyją w kroku autentycznie moja znajoma krawcowa mi kiedyś pokzaywała jak to jest kiepsko zeszyte a wiadomo napięcia t tym miejscu duże są bo i siadanie i tak dalej ona zawsze jak takie spodnie widziała to na dzień dobry przeszywała je w tym miejscu dokładnie padłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 i czego tak ząbki suszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 i czego tak ząbki suszysz no te napięcia mnie tak rozczuliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a bo Ty selektywnie czytasz i masz wydziczałą wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a bo Ty selektywnie czytasz i masz wydziczałą wyobraźnię że jaką???? I wcale nie selektywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts