jamles 05.02.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 u mnie wiosna +6 jest ale śniegu na kulig wystarczająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jamlesik ale Ci fajnie Kasiula mam być bardziej precyzyjna czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wiecie, że już nei ma tej poduszki, którą May mi pokazała Kurdeeeeeeeeeeeee Wunia, nieee, napięcia są ok. A każdy niech se myśli co se chce Jamlesik, umnie równiuśkie 0 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wiecie, że już nei ma tej poduszki, którą May mi pokazała Kurdeeeeeeeeeeeee Wunia, nieee, napięcia są ok. A każdy niech se myśli co se chce Jamlesik, umnie równiuśkie 0 st ktory kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ania, sytuacja opanowana No ten malinowo-czerwony. Link od May nie działał, ale wlazłam od tyłu Zamówienie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Dobra moi drodzy Pora na mnie, lece se jakies ciepłe gacie założyć coby mi rzyć nei zmarzła No i na zmianę też wezmę, jakby mnie miało jakieś napięcie w kroku spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 zycze niezapomnianch napiec w kroku poduszki zazdroszcze, ale najzwyczajniej w swiecie nie stac mnie w tym miesiacu (jak ja nie lubie takiego stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.02.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Mam nadzieję Kasiu, że dobrze się bawisz! A mnie Mężuś wyciąga właśnie na Avatara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no dobra jestem sinozielona z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.02.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Wunia, kołuj imprę z pracy, no przecież macie jakiś fundusz socjalny Jak to zwykle u nas bywa impreza była przednia Generalnie tańce hulanki swawole Co prawda dziś mam problemy z mową, aleeeee czego sie nei robi dla sławy i pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.02.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Kasieńko mam nadzieję, że dotarłaś szczęśliwie do domku...?! Bardzo się cieszę, że udało Ci się przyjechać! Było mi bardzo miło Cię gościć - mam nadzieję, że następnym razem zabawisz trochę dłużej...! I wielkie dzięki za śliczny prezent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dotarlam Maryś, masz super dom!! Jednak na żywo jak sie zobaczy, to zupełnie co innego!! Pięknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.02.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dzięki Kasieńko! Jak widziałaś jeszcze wielu rzeczy brakuje, ale powolutku do przodu...! Mam nadzieję, że jeszcze parę tygodni i znikną chociaż wszystkie kabelki i żarówki... Dobrej nocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.02.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dzięki Kasieńko! Jak widziałaś jeszcze wielu rzeczy brakuje, ale powolutku do przodu...! Mam nadzieję, że jeszcze parę tygodni i znikną chociaż wszystkie kabelki i żarówki... Dobrej nocki! Nie widziałam, żeby WIELU rzeczy brakowało Co Ty gadasz Nie mów mi dobranoc, bo po wizycie u Ciebie nie będe moga zasnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 dobry wieczór Kasica a patrzaj gadałaś całkiem składnie mnie też skręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.02.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 dobry wieczór Kasica a patrzaj gadałaś całkiem składnie mnie też skręca no bo ja się umiem dobrze maskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 no coś jak ja tylko ja intelygentną udaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 no coś jak ja tylko ja intelygentną udaję no patrz, nie zauważyłam Dopiero teraz włączyli mi prąd Nie wiem od której nie było, dobrze, że się za bardzo nei wychłodzilo w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 dzień dobry Kaśka niby że mojej intelygencji nie dojrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 dzień dobry Kaśka niby że mojej intelygencji nie dojrzałaś no tak jakoś wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts