Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dodam, że pan zaczyna od ankiety: jakie lubisz fryzury, jak często myjesz włosy, gdzie pracujesz ( chodzi o to, czy moze zaszaleć, czy też klasyka tylko wchodzi w grę) czy masz włosy farbowane i tego typu pytania. Zawsze stara sie zaspokoic gust klientki jednoczęsnie suferując inne możliwe rozwiązania

Dodam, że pan zaczyna od ankiety: jakie lubisz fryzury, jak często myjesz włosy, gdzie pracujesz ( chodzi o to, czy moze zaszaleć, czy też klasyka tylko wchodzi w grę) czy masz włosy farbowane i tego typu pytania. Zawsze stara sie zaspokoic gust klientki jednoczęsnie suferując inne możliwe rozwiązania

Zapowiada się interesująco.... 8)

Ale w końcu o to chodzi, żeby każda Pani wyszła od niego zadowolona,prawda..?! 8) :lol:

tylko cena za to farbowanie mnie osobiscie zwalila z nog :lol:
Marta, nie wiem ile kosztuje "standardowe" farbowanie. MOje to było full opcja :roll: Wiesz, odbarwianie, rekonstrukacja nie wchodzi w zakres normalnego farbowania.

Maryś, no masz rację. Pan jest troszkę z typu: "czaruś", ale bardzo sympatyczny :)

Marta tak jak pisze Kaśka - ona miała taki full wypasik. Ja jeszcze nigdy nie robiłam rekonstrukcji włosa... :oops: :o

Jak kiedyś chodziłam do Akademii Fryzjerstwa w Katowicach, to za obcięcie z farbowaniem na jeden kolor płaciłam ok. 170zł... :roll:

W sumie to ja idę farbować raz na 2-3 miesiące, więc mogę takę kwotą przetrawić... :wink:

Kaśka Ty to masz szczęście do tych czarusiów..! 8)

Martusia cena za farobwanie u mojego to kole 170 zł u Kaśki więcej bo sie jeszcze odbarwiała ale jak popatruję to w mojej wsi chociaż nie taka jakość wykoniania że już o jakości farb nie wspomnę to ceny są niżesz może 20 - 30 zł a ja jak od mojego wychodzę to wiem że fryzurkę mam fajną, dobrze ostrzyżoną że nie trzeba godzine przy lusterku ze szczotką, suszarką i innym badziewiem stać, że nawet jak nie biegam regularnie na podcięcie to włosy zawsze w miarę przyzwoicie nawet odrośnięte wyglądają, i kolor się trzyma no i mój czarodziej nigdy nie bierze jednego koloru tylko co najmniej dwa różniące się ton czy dwa i miesza wiec kolor masz "plastyczny" i dla mnie to dodatkowo odpoczynek psychiczny a poza tym czy ja muszę tylko na rachunki pracować :wink:

mój zaspokaja tylko gusty :wink: :lol: :lol: :lol: