Arnika 08.02.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 O jakim umartwianiu i napięciu Wy mówcie? Już nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Arnika no ja się umartwiam a Kaśka miała napięcia i siedziec nie moze teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Arnika no ja się umartwiam a Kaśka miała napięcia i siedziec nie moze teraz Dalej nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Kaska daj linka do zdjecia i to szybciorem albo powiedz gdzie go szuakc bo w galerii nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Arniko ja sie pracą umartwiam a Kaśka na kuligu była i tyłek Ją boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Kaska daj linka do zdjecia i to szybciorem albo powiedz gdzie go szuakc bo w galerii nie widzialamMarta, jak wróce do domu, ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.02.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Cześć Dziewczyny! Marta to może razem się wybierzemy..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Marys zanim ja sie zwloke do fryzjera to bedziesz miec wlosy do ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.02.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Marta to zróbmy tak - ja nas umówię na jakąś sobotę, przyjadę do Ciebie i Cię porwę..! Nie będziesz miała odwrotu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 i wezniemy Kaske jeszcze jako modelke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.02.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 No to plan już jest - teraz trzeba tylko ustalić termin..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 i wezniemy Kaske jeszcze jako modelke ta jasne, ja się idealnie na modelkę nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Dodam, że pan zaczyna od ankiety: jakie lubisz fryzury, jak często myjesz włosy, gdzie pracujesz ( chodzi o to, czy moze zaszaleć, czy też klasyka tylko wchodzi w grę) czy masz włosy farbowane i tego typu pytania. Zawsze stara sie zaspokoic gust klientki jednoczęsnie suferując inne możliwe rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.02.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Dodam, że pan zaczyna od ankiety: jakie lubisz fryzury, jak często myjesz włosy, gdzie pracujesz ( chodzi o to, czy moze zaszaleć, czy też klasyka tylko wchodzi w grę) czy masz włosy farbowane i tego typu pytania. Zawsze stara sie zaspokoic gust klientki jednoczęsnie suferując inne możliwe rozwiązania Zapowiada się interesująco.... Ale w końcu o to chodzi, żeby każda Pani wyszła od niego zadowolona,prawda..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 tylko cena za to farbowanie mnie osobiscie zwalila z nog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 tylko cena za to farbowanie mnie osobiscie zwalila z nog Marta, nie wiem ile kosztuje "standardowe" farbowanie. MOje to było full opcja Wiesz, odbarwianie, rekonstrukacja nie wchodzi w zakres normalnego farbowania. Maryś, no masz rację. Pan jest troszkę z typu: "czaruś", ale bardzo sympatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.02.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Marta tak jak pisze Kaśka - ona miała taki full wypasik. Ja jeszcze nigdy nie robiłam rekonstrukcji włosa... Jak kiedyś chodziłam do Akademii Fryzjerstwa w Katowicach, to za obcięcie z farbowaniem na jeden kolor płaciłam ok. 170zł... W sumie to ja idę farbować raz na 2-3 miesiące, więc mogę takę kwotą przetrawić... Kaśka Ty to masz szczęście do tych czarusiów..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ja musze zobaczyc jak z moja fryzjerka jest, bardzo fajna babka tez, dobrze obcina ale musze jej wytlumaczyc co to mam byc a tak to Kaske bym pokazala i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Martusia cena za farobwanie u mojego to kole 170 zł u Kaśki więcej bo sie jeszcze odbarwiała ale jak popatruję to w mojej wsi chociaż nie taka jakość wykoniania że już o jakości farb nie wspomnę to ceny są niżesz może 20 - 30 zł a ja jak od mojego wychodzę to wiem że fryzurkę mam fajną, dobrze ostrzyżoną że nie trzeba godzine przy lusterku ze szczotką, suszarką i innym badziewiem stać, że nawet jak nie biegam regularnie na podcięcie to włosy zawsze w miarę przyzwoicie nawet odrośnięte wyglądają, i kolor się trzyma no i mój czarodziej nigdy nie bierze jednego koloru tylko co najmniej dwa różniące się ton czy dwa i miesza wiec kolor masz "plastyczny" i dla mnie to dodatkowo odpoczynek psychiczny a poza tym czy ja muszę tylko na rachunki pracować mój zaspokaja tylko gusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts