kaśka maciej 08.02.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Poddaję pod głosowanie ława1 http://www.planetadesign.pl/?p=productsMore&iProduct=932&sName=STOLIK-IKE-BOX-black ława2 http://www.planetadesign.pl/?p=productsMore&iProduct=928&sName=STOLIK-NEO-black ława3 clipertton z develde, tylko za Chiny nie mogę znaleźć zdjecia w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 mi ten pierwszy sie podoba, ale zamienilabym materialyw zyciu bym nie chciala blatu z czarnego lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 more ekstrawaganza http://www.vinotti.pl/images/Image/1181724548_C%20065-1.jpgooo ta clipertto z de velde bardzo podobna: tylko spód ma gruby drewniany, takie ciemne drewno, a szkło jest ciemnografiotwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.02.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Obie mi się podobają, ale do Ciebie to bardziej widzę tą całą czarną...! Jakoś nie kojarzę u Ciebie orzecha... Tylko będziesz ją przecierać 5 razy dziennie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Obie mi się podobają, ale do Ciebie to bardziej widzę tą całą czarną...! Jakoś nie kojarzę u Ciebie orzecha... Tylko będziesz ją przecierać 5 razy dziennie.... Domyślam się A co sądzicie o tej ostaniej z tym, ze w wersji jaką podalam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.02.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 To ja głosuję za tą z DeVelde! Prosta i elegancka, a dzieci masz już duże, więc możesz sobie pozwolić na szkło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.02.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Nie przesadzajcie, ja miałam cały szklany blat na stoliku przy małym dziecku wiele lat. Mleczny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ja się szkła nie boję Nawet czarnego Po jaką cholerę wchodziłam do tego DE VELDE Teraz sie nei mogę zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Marta tak jak pisze Kaśka - ona miała taki full wypasik. Ja jeszcze nigdy nie robiłam rekonstrukcji włosa... Jak kiedyś chodziłam do Akademii Fryzjerstwa w Katowicach, to za obcięcie z farbowaniem na jeden kolor płaciłam ok. 170zł... W sumie to ja idę farbować raz na 2-3 miesiące, więc mogę takę kwotą przetrawić... Kaśka Ty to masz szczęście do tych czarusiów..! Chodziłaś do Berendowicza? Ja też chodzę do Akademii, ale umawiam się jako modelka i na mnie "testują", więc i dłużej to trwa, ale zawsze zadowolona wychodzę... Oczywiście technik czuwa nade mną.... Strzyżenie kosztuje 5zł, a farbowanie z czym i czego chcesz 60zł czyli w sumie ful opcja 65zł.... Raz na jakiś czas można sobie pozwolić, a u nas nie ma dobrych fryzjerów... Zaciągnęła mnie tam koleżanka i tak już zostało, że raz na jakiś czas jadę do Akademii.... Ale czas oczekiwania jest dość długi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.02.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Arnika dokładnie tam, ale nigdy nie załapałam się jako modelka...?! Jak widać nie wszyscy się nadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.02.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja się szkła nie boję Nawet czarnego Po jaką cholerę wchodziłam do tego DE VELDE Teraz sie nei mogę zdecydować gdzie można zobaczyć ??? kurka się już pogubiłam w dzienniku nie ma, w komentarzach nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 dzień dobry Kaśka jak tam odwłok dalej boli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Arnika dokładnie tam, ale nigdy nie załapałam się jako modelka...?! Jak widać nie wszyscy się nadają... Trzeba tylko zadzwonić i umówić się na akademie jako modelka... I poczekać na termin... zazwyczaj czeka się tydzień najdłużej do dwóch Strzygą praktykanci pod okiem instruktorów... A jak co , to instruktor dopieszcza..... I kolor dobiorą i fryzurkę.... Może być.... A jak mi koleżanka o nich powiedziała... i mnie umówiła... to miałam serce na ramieniu..... Bałam się jak nie wiem.... Ale wyszłam z krótkimi włoskami i zadowolona... Więc teraz tam jeżdżę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja się szkła nie boję Nawet czarnego Po jaką cholerę wchodziłam do tego DE VELDE Teraz sie nei mogę zdecydować gdzie można zobaczyć ??? kurka się już pogubiłam w dzienniku nie ma, w komentarzach nie ma... Irma, no sęk w tym, że tej ławy z Develde nie ma w necie tu ci wklejam opis kształt identyczny more ekstrawaganza http://www.vinotti.pl/images/Image/1181724548_C%20065-1.jpgooo ta clipertto z de velde bardzo podobna: tylko spód ma gruby drewniany, takie ciemne drewno, a szkło jest ciemnografiotwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.02.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 czyli to jest takie jak lefkara (swoją drogą kto te nazwy wymyśla) tylko kolory inne, tak? A mnie się jeszcze podoba coyoacan i patra tylko w innym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 czyli to jest takie jak lefkara (swoją drogą kto te nazwy wymyśla) tylko kolory inne, tak? A mnie się jeszcze podoba coyoacan i patra tylko w innym kolorzeNo coś w ten deseń, tylko lefkara jest kwadratowa, ten clipertton jest prostokątny (120x70) A mówiłam ci, że ta lefkara to jest szkło i marmur?? Ponad 3 tysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.02.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 oj...nie widać, mysłałam, ze to takie fajne drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 oj...nie widać, mysłałam, ze to takie fajne drewno Niee, dwa kolory marmuru, ta Patra też jeśli dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.02.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 nie wierzę, patra za ładna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 nie wierzę, patra za ładna...no tak jak mówie, jeśli dobrze pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts