Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas tak nie do końca z tym synkiem mamusi i córeczką tatusia, chociaż tatusiowi jest trudniej odmówić córeczce :wink:

Staram się byc obiektywna i traktować ich sprawiedliwie. U mamusi nie ma zmiłuj, synek też o tym wie :wink: Nic nie wskura słodka minka.

Prawda jest taka, że kocham ich na zabój, każdego jednakowo mocno, choć inaczej :)

u nas jest tak, ze synek uwielbia tatusia a towarzystwem mamusi jawnie wzgardza. Dla odmiany mamusia nie jest w stanie nie ulegać urokowi ciemnych oczu syneczka, cyrk!

Co do córeczki to różnie bywa. Ona już żyje w innym świecie -ma koleżanki, tajemnice...

no to wiecie co ja wam dam zadanie do rozwizania, brak mi weny ze tak powiem:

jakie macie propozycje na podkreslenie kształtu, odrealnienie kształyu, dodanie lekkosci i dodanie ciezkosci dla: szescianu, stozka i pryzmatoidu - w sumie 12 przykladow - jak bedziecie mialy jakiegos pomysla dajcie znac - musze to narysowac i na zaliczenie :roll:

u nas jest tak, ze synek uwielbia tatusia a towarzystwem mamusi jawnie wzgardza. Dla odmiany mamusia nie jest w stanie nie ulegać urokowi ciemnych oczu syneczka, cyrk!

Co do córeczki to różnie bywa. Ona już żyje w innym świecie -ma koleżanki, tajemnice...

Irma, z racji na pracę mojego męża, (czytaj jego rzadką obecność w domu) tatuś jest guru dla jednego i drugiego. Mamusia jest bo jest i już. :roll: I pamiętam jak się zaliłam do Mojego, ze oni tylko ciągle o niego pytają, czy tata będzie, czy nei będzie dzisiaj w domu, a mnie to gdzieś wedle okrężnicy mają. Więc mi powiedział, że jak jeździłam do Waraszawy to w szoku ciężkim byli, ze jak to????MAMY NIE MA :o :o :o :o Wracalam w niedzielę wieczorem, więc od rana się pytali czy już, czy już mama jedzie :roll: Takie skubańce małe...

no to wiecie co ja wam dam zadanie do rozwizania, brak mi weny ze tak powiem:

jakie macie propozycje na podkreslenie kształtu, odrealnienie kształyu, dodanie lekkosci i dodanie ciezkosci dla: szescianu, stozka i pryzmatoidu - w sumie 12 przykladow - jak bedziecie mialy jakiegos pomysla dajcie znac - musze to narysowac i na zaliczenie :roll:

O tej porze to ja moge mieć tylko jedna propozycję - łóżeczko i spaaaaaać :wink:

A tak w ogóle to co to jest pryzmatoid? :o