mayland 09.02.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 To ja truskawki biorę Kwasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.02.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Nie no Kasia - prezentujesz się jak rasowy narciarz...! A jaki synuś wpatrzony w Mamusię, no nie mogę...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Nie no Kasia - prezentujesz się jak rasowy narciarz...! A jaki synuś wpatrzony w Mamusię, no nie mogę...! taaaaa Bo wiesz jak to jest: Synek mamusi, Córeczka tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.02.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 a u nas jest odwrotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.02.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 To zależy co się ma - u mnie pierwsza córunia tatunia, ale druga już mamusi...! Sprawiedliwie musi być i po równo, a co! Powiem Wam, że właśnie od dwóch dni słyszę od Martynki mamusiu i rozpływam się z radości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 no Kaska laska jak nie wiem w szopie praczu normalnie same okrągłe stronki od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 U nas tak nie do końca z tym synkiem mamusi i córeczką tatusia, chociaż tatusiowi jest trudniej odmówić córeczce Staram się byc obiektywna i traktować ich sprawiedliwie. U mamusi nie ma zmiłuj, synek też o tym wie Nic nie wskura słodka minka. Prawda jest taka, że kocham ich na zabój, każdego jednakowo mocno, choć inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.02.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 WIecie co.... chłopy tam pewnei na wymianie doswiadczeń o kominach i wylewkach gadają a my od kilku dni o dzieciach tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 WIecie co.... chłopy tam pewnei na wymianie doswiadczeń o kominach i wylewkach gadają a my od kilku dni o dzieciach tylko taka karma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.02.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 u nas jest tak, ze synek uwielbia tatusia a towarzystwem mamusi jawnie wzgardza. Dla odmiany mamusia nie jest w stanie nie ulegać urokowi ciemnych oczu syneczka, cyrk! Co do córeczki to różnie bywa. Ona już żyje w innym świecie -ma koleżanki, tajemnice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 no to wiecie co ja wam dam zadanie do rozwizania, brak mi weny ze tak powiem: jakie macie propozycje na podkreslenie kształtu, odrealnienie kształyu, dodanie lekkosci i dodanie ciezkosci dla: szescianu, stozka i pryzmatoidu - w sumie 12 przykladow - jak bedziecie mialy jakiegos pomysla dajcie znac - musze to narysowac i na zaliczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 u nas jest tak, ze synek uwielbia tatusia a towarzystwem mamusi jawnie wzgardza. Dla odmiany mamusia nie jest w stanie nie ulegać urokowi ciemnych oczu syneczka, cyrk! Co do córeczki to różnie bywa. Ona już żyje w innym świecie -ma koleżanki, tajemnice...Irma, z racji na pracę mojego męża, (czytaj jego rzadką obecność w domu) tatuś jest guru dla jednego i drugiego. Mamusia jest bo jest i już. I pamiętam jak się zaliłam do Mojego, ze oni tylko ciągle o niego pytają, czy tata będzie, czy nei będzie dzisiaj w domu, a mnie to gdzieś wedle okrężnicy mają. Więc mi powiedział, że jak jeździłam do Waraszawy to w szoku ciężkim byli, ze jak to????MAMY NIE MA Wracalam w niedzielę wieczorem, więc od rana się pytali czy już, czy już mama jedzie Takie skubańce małe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 mam w sumie juz pare - ale oczywiscei karta od aparatu sie zbuntowala i nie moge wgrac zeby wam pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Wstydziłam się wymądrzać tak oficjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.02.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ale bardzo fajnie sie wymadzrzas - prosze o wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ale bardzo fajnie sie wymadzrzas - prosze o wiecej musze się z tym przespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 no to wiecie co ja wam dam zadanie do rozwizania, brak mi weny ze tak powiem: jakie macie propozycje na podkreslenie kształtu, odrealnienie kształyu, dodanie lekkosci i dodanie ciezkosci dla: szescianu, stozka i pryzmatoidu - w sumie 12 przykladow - jak bedziecie mialy jakiegos pomysla dajcie znac - musze to narysowac i na zaliczenie O tej porze to ja moge mieć tylko jedna propozycję - łóżeczko i spaaaaaać A tak w ogóle to co to jest pryzmatoid? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.02.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 tez mam na to ochote - wczoraj walczylam do 1.30 - w sumie krotko moze dzisiaj posiedze dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Kola, wymyśliłaś coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dzień dobry kolejny ciężki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts