kaśka maciej 12.02.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Kasia zdjecia beda?nie obiecuję Będziemy robić na bank, ale czy jakieś nadadzą się do publikacji to już pewna nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.02.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Bon aprčs – midi. Comment vont tes préparations pour la soirée? tiru riru riru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Bon après – midi. Comment vont tes préparations pour la soirée? tiru riru riru Merci, mes preparations pour la soiree tres bien. Dziękuję ci kochany za pomoc w akcentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Kasica ale nikt Ci nie każe publikować pokażesz tylko nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.02.2010 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 dzień dobry Kasica jak tam przybyła Ci jakaś oponka O Ty wredoto Nawet gdyby przybyła, to ją dziś wytępię: idę na bal karnawałowy Wiec prosze o usprawiedliwienie mojej ewentualnej nieobecności w dniu dzisiejszym, jutrzejszym i pojutrze Baw się dobrze Kasieńko! Ja mając wyrzuty sumienia dotyczące ilości zjedzonych pączków umyłam wczoraj okno, ale na tym mój zapał się skończył... Ale za to zmieniłam sobie firankę i od razu mi się humor poprawił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.02.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 dobry wieczór tancerko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.02.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 widze ze juz odespalas impreze zdjecia sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 widze ze juz odespalas impreze zdjecia sa?Zara bedom Zanim się zgrają, to Wam ciut opowiem. Mój małżon nie jest zbytnim fanem takich potańcówek i spędów, ale stwierdził, że na takiej fajnej imprezie to już dawno nie był Bal się udał pierwszorzędnie!! Fajna muzyka, świetne towarzystwo i w ogóle wszystko extra. Tak sie nam spodobało, że wczoraj zrobiliśmy u nas w domu poprawiny Przyszła zgrana grupa i tańce trwały do rana Dziś nie miałam siły wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.02.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 fajnie ze sie udalo czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Taka fajna imprezka od czasu do czasu jest potrzebna na poprawe nastroju. Czekam tez na zdjęcia, wklejaj wszystko jak leci nawet te niecenzuralne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Verunia, te niecenzuralne to od razu poszły w kosz Wkleiłam na szybko 3, takie grzeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Fajnie byłaś przebrana. Skąd wziełaś stój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Fajnie byłaś przebrana. Skąd wziełaś stój?Jest u nas parę wypożyczalni strojów. Wynalazłam dla mnie i dla małza komplet rodem z Jordanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.02.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Fajne zdjecia Widać udaną imprezkę a nawet dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ponieważ fotosik się już całkiem na mnie wypiął ,to przyłączyłam się do tego samego hostingu co ty, ale proszę powiedz mi łopatologicznie jak zamieszczac linka do zdjęć i zablokowac to hasłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.02.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 cześc Kasiula superowe fotki udany koniec karnawału przebranie tez fajne, chociaz zdobyć stroje dla dorosłoych pewnie nie było łatwo a tak z innej beczki to gdzie ty na narty jeździsz? moze być na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.02.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Fajna imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.02.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 No no fajna zabawa Ale gdzie ten Twój Maciej rękę trzyma na ostatnim zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ponieważ fotosik się już całkiem na mnie wypiął ,to przyłączyłam się do tego samego hostingu co ty, ale proszę powiedz mi łopatologicznie jak zamieszczac linka do zdjęć i zablokowac to hasłem Verunia, tam jest opcja w ustawieniach. Wyznaczasz hasło i już Miko, kurde patrz Nie zauwazyłam A on mie teraz wmawia, że to nie jego ręka Zabije gada Ullerciu, narty to żadna tajemnica. Zaledwie raz jeden tam byłam, czyli w Rabce Polecam, dla początkujacych w sam raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.02.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 A nie wiesz jak jest w Morsku, tez dla poczatkujacych no i czy sa wypozyczalnie ze sprzetem Chciałabym moich na popróbowanie wyciagnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts