Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

Kasica jak tam przybyła Ci jakaś oponka :wink: :lol: :lol: :lol:

O Ty wredoto :evil: :lol:

Nawet gdyby przybyła, to ją dziś wytępię: idę na bal karnawałowy 8)

Wiec prosze o usprawiedliwienie mojej ewentualnej nieobecności w dniu dzisiejszym, jutrzejszym i pojutrze :lol:

Baw się dobrze Kasieńko! :D :wink:

Ja mając wyrzuty sumienia dotyczące ilości zjedzonych pączków umyłam wczoraj okno, ale na tym mój zapał się skończył... :oops: :roll:

Ale za to zmieniłam sobie firankę i od razu mi się humor poprawił... 8)

widze ze juz odespalas impreze ;)

zdjecia sa?

Zara bedom :lol:

Zanim się zgrają, to Wam ciut opowiem.

Mój małżon nie jest zbytnim fanem takich potańcówek i spędów, ale stwierdził, że na takiej fajnej imprezie to już dawno nie był :D

Bal się udał pierwszorzędnie!! Fajna muzyka, świetne towarzystwo i w ogóle wszystko extra. Tak sie nam spodobało, że wczoraj zrobiliśmy u nas w domu poprawiny :o :lol: Przyszła zgrana grupa i tańce trwały do rana :D

Dziś nie miałam siły wstać :lol:

Ponieważ fotosik się już całkiem na mnie wypiął ,to przyłączyłam się do tego samego hostingu co ty, ale proszę powiedz mi łopatologicznie jak zamieszczac linka do zdjęć i zablokowac to hasłem :roll:

Ponieważ fotosik się już całkiem na mnie wypiął ,to przyłączyłam się do tego samego hostingu co ty, ale proszę powiedz mi łopatologicznie jak zamieszczac linka do zdjęć i zablokowac to hasłem :roll:
Verunia, tam jest opcja w ustawieniach. Wyznaczasz hasło i już :)

Miko, kurde patrz :o Nie zauwazyłam :lol: A on mie teraz wmawia, że to nie jego ręka :lol: Zabije gada :lol:

Ullerciu, narty to żadna tajemnica. Zaledwie raz jeden tam byłam, czyli w Rabce :) Polecam, dla początkujacych w sam raz!