Gość 14.02.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ponieważ fotosik się już całkiem na mnie wypiął ,to przyłączyłam się do tego samego hostingu co ty, ale proszę powiedz mi łopatologicznie jak zamieszczac linka do zdjęć i zablokowac to hasłem Verunia, tam jest opcja w ustawieniach. Wyznaczasz hasło i już Miko, kurde patrz Nie zauwazyłam A on mie teraz wmawia, że to nie jego ręka Zabije gada Ullerciu, narty to żadna tajemnica. Zaledwie raz jeden tam byłam, czyli w Rabce Polecam, dla początkujacych w sam raz! zlituj się, tam jest wszystko po angielsku, nie możesz tak jasniej krok po kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.02.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ponieważ fotosik się już całkiem na mnie wypiął ,to przyłączyłam się do tego samego hostingu co ty, ale proszę powiedz mi łopatologicznie jak zamieszczac linka do zdjęć i zablokowac to hasłem Verunia, tam jest opcja w ustawieniach. Wyznaczasz hasło i już Miko, kurde patrz Nie zauwazyłam A on mie teraz wmawia, że to nie jego ręka Zabije gada Ullerciu, narty to żadna tajemnica. Zaledwie raz jeden tam byłam, czyli w Rabce Polecam, dla początkujacych w sam raz! To jak w Młodych Wilkach : Jak złapią Cię za rękę to mów, że nie twoja ręka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 A nie wiesz jak jest w Morsku, tez dla poczatkujacych no i czy sa wypozyczalnie ze sprzetem Chciałabym moich na popróbowanie wyciagnąć Wiem jak jest w Morsku. Jeżeli nigdy przenigdy nie mieliście nart na nogach to Morsko jest ok. Ale potem to juz lepszy jest Smoleń albo Cisowa. troszkę dłużse mają trasy. Wszdzie tam są wypożyczalnie. W Rabce też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ponieważ fotosik się już całkiem na mnie wypiął ,to przyłączyłam się do tego samego hostingu co ty, ale proszę powiedz mi łopatologicznie jak zamieszczac linka do zdjęć i zablokowac to hasłem Verunia, tam jest opcja w ustawieniach. Wyznaczasz hasło i już Miko, kurde patrz Nie zauwazyłam A on mie teraz wmawia, że to nie jego ręka Zabije gada Ullerciu, narty to żadna tajemnica. Zaledwie raz jeden tam byłam, czyli w Rabce Polecam, dla początkujacych w sam raz! zlituj się, tam jest wszystko po angielsku, nie możesz tak jasniej krok po kroku Account settings, masz?? Tam powinno być punkt password A założyłaś juz konto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 dobry wieczór Kaśka Twój chłop to wygląda jakby się żywcem z haremu wyrwał a Ty tak się dla figury poświęcasz a taką szeroką kieckę oblekłaś ale nie powem nieźle wyglądałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.02.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 A nie wiesz jak jest w Morsku, tez dla poczatkujacych no i czy sa wypozyczalnie ze sprzetem Chciałabym moich na popróbowanie wyciagnąć Wiem jak jest w Morsku. Jeżeli nigdy przenigdy nie mieliście nart na nogach to Morsko jest ok. Ale potem to juz lepszy jest Smoleń albo Cisowa. troszkę dłużse mają trasy. Wszdzie tam są wypożyczalnie. W Rabce też to w sam raz dla nas tym bardziej ze 3-latka chce w narty wpasowac no i nie jest za daleko na jedednodniowy wypad w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 dobry wieczór Kaśka Twój chłop to wygląda jakby się żywcem z haremu wyrwał a Ty tak się dla figury poświęcasz a taką szeroką kieckę oblekłaś ale nie powem nieźle wyglądałaś Wunia, przebrania były odjazdowe, serio!! Niewiele par było nie w strojach Wyglądali dosć osobliwie wsród Arabów, krakowiaków i górali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 no przeca mówię że były a Twój chłop urodę ma odpowiednią do takiego stroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 no przeca mówię że były a Twój chłop urodę ma odpowiednią do takiego stroju Taaa, miał też sygnet i złoty zegarek A czy Wy wiecie, że mam FERIE od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.02.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 no przeca mówię że były a Twój chłop urodę ma odpowiednią do takiego stroju Taaa, miał też sygnet i złoty zegarek A czy Wy wiecie, że mam FERIE od jutra bedzie z kim pogadac na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.02.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 A u nas od jutra koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 ta i moze się doczekam że ktoś dupsko ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 ta i moze się doczekam że ktoś dupsko ruszy Wunia, coś wedle w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 wedle w ten?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 wedle w ten?? wedle w ten. Wybieram się do pan firnakowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 ta jasne a o której że się jadowicie spytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 ta jasne a o której że się jadowicie spytam a ty masz urlop czy jesteś w domu?? Ja raczej rano się wybieram, znaczy coś wedle 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 nie mam urlopu i jestem w pracy dlatego się jadowicie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 nie mam urlopu i jestem w pracy dlatego się jadowicie pytam hmm, a jakbym udała petenta to na kawę moge przyjsć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 spróbuj nie przyjść masz przywlec szanowne doopsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts