Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Maciejówa, właśnie przeglądałem fotki z Urzutu. Słuchaj, jak my się mamy już nigdy w życiu nie napić wódy to ja pierniczę takie życie. Rób co chcesz - czeba to powtórzyć tylko w wyselekcjonowanym gronie. jadę na basen bo ze zdjęć wynika, że jestem grubasem jak Efilo.

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maciejówa, właśnie przeglądałem fotki z Urzutu. Słuchaj, jak my się mamy już nigdy w życiu nie napić wódy to ja pierniczę takie życie. Rób co chcesz - czeba to powtórzyć tylko w wyselekcjonowanym gronie. jadę na basen bo ze zdjęć wynika, że jestem grubasem jak Efilo.
No to może ruszysz dupsko z ty swoi wsi do mnie?? :D Wiesz jak u mnie jest pięknie?? 8)

Jakby zlot był to ja się wybiorę 8)

PS. Aż taka idealna nie jestem. Nie palę :lol:

DPSia, a ja myślałam, że to dlatego ze taka fajna jestem i w ogóle :roll: A nie że za moją doopą tu przychodzą :roll:

:lol:

Ania, mnie się tez podoba :D

Wunia, czy Ty przygotowana jesteś na moją piątkową wizytę??? :roll:

Kasiu wybacz mi te Anie. to wszystko przez to że jednocześnie pisałam priva do Ani.

Dzieki Efilo za wsparcie.

Jestem strzębkiem nerwów. wczoraj padłam w opakowaniu z dziecmi i dzis rano w łózku moja córka zapytała mama Ty sie juz pomalowałas? drugi raz w życiu mi sie to zdarzyło. ranek też spędziła nieciekawie bo w WC.

Pani doc. dr n. med reumatolog stwierdziła, że moje dziecko nie ma boreliozy, choc czwórka innych lekarzy twierdzi że ma.

Monia, będzie dobrze i tej wersji się trzmaj :) Wiesz jak to u nas jest: nie płaci się za diagnostykę tylko za leczenie. Diagnostyka jest za długa i za droga. Lepiej leczyć, nieważne na co, byle leczyć. Wtedy poradnia/szpital czy co tam dostaje kase :roll: Kiedyś tafiłam do mojego rodzinnego, który własnie wrócił z opierdolu z NFZ, bo przekroczył limit skierowań na jakieś tam badanie. Limit wynosił, uwaga: 5 badań na miesiąc :o :o :o Musiał się ostro tłumaczyć. Potem odbija się to na pacjentach.

Aniu, piję!! Smakuje wybornieee :D

Kasiu na zdrowko

apropos absurdow NFZ to robimy takie badanie diagnostyczne (chyba tylko my je we Wro) robimy i mozemy ich zrobic !!!!!!!!!uwaga !!!!!!!!!!!! 12 na miesiac :o

ludzie pierwszego kazdego miesiaca stoja cala noc zeby sie zarejestrowac :(

To jest porażka :-? Powoduje to niepotrzebne konflikty między pacjentem a lekarzem, gdzie główny winowajca stoi sobie z boku jak gdyby jego to nie dotyczyło