wu 19.02.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 dzień dobry Maryś no może się już z łóżka zwlekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.02.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ja myślę, że ona już u fryzjera na fotelu siedzi..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.02.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Zrobiona już na bóstwo do Wuśki...?! a co jest dziś u Wuśki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Maryś ale że az tak Dandysie Kaśka dziś u mię była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Kasia jak bylo u Wusi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.02.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Już...?! To szybka jest Kobieta...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 no streszczenie wizyty Kasi przeminęło z wiatrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.02.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 no streszczenie wizyty Kasi przeminęło z wiatrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.02.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Hahahaha. Wunia, byłam godzinę, całą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 no chyba całą godzinę na mojej wsi łącznie z paniami od firanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.02.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 no chyba całą godzinę na mojej wsi łącznie z paniami od firanek Łżesz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 skąd prawdę gadam jak na spowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.02.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 skąd prawdę gadam jak na spowiedzi ta jasne. Ze mną poprostu czas tak szybko płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.02.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Hahahaha. Wunia, byłam godzinę, całą!! Kaśka Ty już domu...?!?!?! Pochwal się co wymyśliłaś u Pań firankowych..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.02.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Hahahaha. Wunia, byłam godzinę, całą!! Kaśka Ty już domu...?!?!?! Pochwal się co wymyśliłaś u Pań firankowych..?! Maryś, no pani mi pokazała milion super matariałów i zgupiałam do reszty. Co było zresztą do przewidzenia. Myśle, ze do wykuszu i kuchni zrobię rolety, a w zasadzie firnaki "stylizowane na rolety, bo u mnie nie ma miejsca na zainstalowanie tego mechanizmu. Na taras zrobię chyba jakies firanko/zasłonki na przelotkach http://www.viline.pl/ to mi pani pokazywała, ale musze bank napaść. cena za metr około 248zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Maryś no sama zobacz a potem ściemę wali ile to Ona u mnie siedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.02.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Maryś, no pani mi pokazała milion super matariałów i zgupiałam do reszty. Co było zresztą do przewidzenia. Myśle, ze do wykuszu i kuchni zrobię rolety, a w zasadzie firnaki "stylizowane na rolety, bo u mnie nie ma miejsca na zainstalowanie tego mechanizmu. Na taras zrobię chyba jakies firanko/zasłonki na przelotkach http://www.viline.pl/ to mi pani pokazywała, ale musze bank napaść. cena za metr około 248zł A który Ci się tak spodobał z tego Viline..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ... a ja tu przyszłam zobaczyć stół i jeśli na 'macanego' się nam spodoba to pewnie się zdecydujemy.... .... aleeeeeeeeee przejrzałam też dziennik i zauważyłam, ze masz częściowo murowane i tynkowane ogrodzenie.... mozesz coś napisac jak to robiłaś... cegła, klej, siatka, klej, tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.02.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ... a ja tu przyszłam zobaczyć stół i jeśli na 'macanego' się nam spodoba to pewnie się zdecydujemy.... .... aleeeeeeeeee przejrzałam też dziennik i zauważyłam, ze masz częściowo murowane i tynkowane ogrodzenie.... mozesz coś napisac jak to robiłaś... cegła, klej, siatka, klej, tynk? Nitu, dziś przyjdzie do mnie wykonawca tegoż więc się dopytam dokładnie. Ale z tego co pamiętam to murowane było z pustaków fundamentowych ( bo nam mnóstwo zostało) a no to poszedł zwykły zwyklutki tynk, baranek taki. Na koniec było pomalowane i tyle. Jak coś było inaczej to ci dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ... a ja tu przyszłam zobaczyć stół i jeśli na 'macanego' się nam spodoba to pewnie się zdecydujemy.... .... aleeeeeeeeee przejrzałam też dziennik i zauważyłam, ze masz częściowo murowane i tynkowane ogrodzenie.... mozesz coś napisac jak to robiłaś... cegła, klej, siatka, klej, tynk? Nitu, dziś przyjdzie do mnie wykonawca tegoż więc się dopytam dokładnie. Ale z tego co pamiętam to murowane było z pustaków fundamentowych ( bo nam mnóstwo zostało) a no to poszedł zwykły zwyklutki tynk, baranek taki. Na koniec było pomalowane i tyle. Jak coś było inaczej to ci dam znać ooo to super ... a baranek to taki jak na elewację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts